Málo jí v 7 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
malo ji v 7 mesicich
Mile maminky,
kdyz tu tak procitam jidelnicky 7 mesicnich deti, vstavaji mi vlasy na hlave hruzou.. Mam holcicku - dnes 7 mesicu a strasne malo jime. Kojim ji kazde 2 hodiny ve dne v noci, ale abych pravdu rekla, nejsem si jista, jestli ma opravdu hlad, nebo jestli knoura jen za zvyku. Ale nechci ji odpirat. Pribira jen tak tak. V 7 mesicich ma 6.7 kg. U prsa zustane tak maximalne 2 - 3 minuty. Prikrmy odmita. Zacala jsem zkouset zeleninu a kase v 5 mesici - od te doby se nam absolutne nepodarilo zvysit snedene
mnozstvi. Sni tak maximalne 2 az 3 cajove lzicky 1 az 2krat denne. Taky moc nespi. Jak jsem rekla v noci se budi kazde dve hodiny a pres den spi 2 krat 45 minut. Myslite si, ze je to normalni? Jinak dcera je extremne zive dite. Porad v pohybu.. Diky za nazory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, a co třeba nekrmit každý dvě hodinky. Jestli ji dáš příkrm po dvou hodinách od předchozího jídla, možná nemá hlad a proto ti toho sní málo
Jinak jestli přibírá, i když míň, tak je to asi OK. My máme doma taky prcka, ale jí teda za dva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm, tak to jsme dvě, ten můj pořádně nejí ani v 9ti měsících a taky přibírá tak tak. A mám to úplně stejně, když slyším nebo čtu jak jiné děti zvládnou 250 skleničku, tak je mi z toho do breku. Teď už jíme ovoce, v poledne masozel a pak na svačinu jogurt, ale všechno je to tak o lžičkách a má to velmi pomalou stoupající tendenci, spíš bych řekla, že stagnujeme.
Pokud tě to trošku utěší, tak u nás v 7mi měsících o příkrmech nemohlo být ani řeči. Seděl a měl zatnutou pusu. Rozjedl se trošku až někdy v 8 měsících. Chce to vydržet a neustále trvat na režimu. Jinak my teda ale jíme po 3 hodinách a v noci vůbec. Když se vzbudí, pochovám a položím a on spí tedy dál.
Kaše nedáváme vůbec, protože po nich má šílenou zácpu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byl cely muj nejmladsi. S prikrmem jsem chtela zacit kolem 8. mesice, stejne jako se sourozenci. Nedostala jsem do nej nic. Porad jsem kojila, v noci po dvou hodinach. Prirustek tak akorat, v pul roce cca 6kg, v roce 7,9. Zkousela jsem to mockrat, neslo to, tak jsem vzdycky udelala pauzu. Nakonec zacal jist ze dne na den 14 dni pred prvnim rokem. Den predtim nic a najednou pusa jak vrata. Od ty doby ji normalne.
Protoze jsem slysela o spouste deti, co zacly jist az kolem roku a dyl, do ty doby byly na mliku, nestresovalo mne to ![]()
Mmch. taky je nejzivejsi a nejhorsi spavec od miminka. Dlouho pred prvnim rokem spal jen jednou denne, kolem 30ti minut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak je fajn slyšet (i když vím, že je to blbý), že jinde je to stejné a že v tom člověk není sám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše:
jinak je fajn slyšet (i když vím, že je to blbý), že jinde je to stejné a že v tom člověk není sám.
To jo
Ja se tenkrat ptala i dr., detskyho, co dela homeopatii, ten mi rekl, ze zna plne kojeny 18ti mesicni deti a at jsem v klidu
Hlavne nic nenutit, tim muze vzniknout spis odpor a pak je to jeste horsi
No a pak mi rikala kamoska, ze jeji nejmladsi mela v roce a pul prikrm jen parkrat a plne koji…ted budou holcicce 3 a ji normalne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klid, my to měli podobně
Dcera asi do roka nejedla téměř vůbec, třeba dvě lžičky z každého jídla, rohlík jen ožužlala. Přibírala a přibírá normálně. Víc se rozjedla až poslední dobou (je jí 18m). Hodně jsem kojila (a kojím).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše:
A co jsi večer dávala místo kaše? Taky mi příjde, že má po nich problémy, ale jí tak chutnají.
Všem okolo děti dlabou a mi
![]()
Ale včera jsem z ní dostala šok- snědla mi 180g příkrmu- chodila jsem pořád ohřívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bertík28 píše:
AMMartina1 píše:A co jsi večer dávala místo kaše? Taky mi příjde, že má po nich problémy, ale jí tak chutnají.
Všem okolo děti dlabou a mi![]()
Ale včera jsem z ní dostala šok- snědla mi 180g příkrmu- chodila jsem pořád ohřívat.
my máme odpolední režim takovýto: protože oběd má až ve 13.00, tak v 15.00 má mlíko a v 18.00 místo kaše dávám ovocnou přesnídávku nebo jogurt a pak po koupání (asi tak v 19.30) dostává mlíko a do toho mu ohřívám Mlíčko s kaší od Nestlé, ale to mu už dávám přes flašku, protože by byl jako prase
))).
Po normální kaši má fakt brutální zácpu a navíc kaká bobky jako zajíc a nesedí mu to. Když mu k tomu uvařím heřmánkovej čaj, tak má kakání zase strašně řídký, tak jsem ty kaše prozatím vzdala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit