Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neznám..
Ale řekl mu to už někdo? Ty?
Nebo žije v nevědomosti o své vlastní blbosti..
I kdyby se ke mě choval hezky, asi by mě to na něm iritovalo a respekt by zmizel. ![]()
Já jsem člověk ráznej,já bych mu to řekla a pro příklad přímo uvedla dané situace.Pokud Tě má fakt rád,tak to pobere a bude se snažit trochu mírnit,pokud ne,tak bych ho poslala do někam.Bo abych skrze jeho Ego neměla přátele a bála se s ním kdykoliv vyjít do společnosti,to bych nedala.To raději bez chlapa,než toto mět doma.....
Můj většinou všechno vi, všude byl dvakrát, ale pokud mu ukážu, ze nemá pravdu, uzná to.
Problém je, ze on občas mluví o věcech, o kterých málokdo něco VI, takže nedokážu posoudit, jestli je to pravda, ale záměrně si nevymysli, proste on si to tak mysli. Ale třeba pokud v něčem není dobry, klidně to přizná.
Ale z ostatních rozhodne blbce nedělá, to by mi dost vadilo, i když na nej inteligencne málokdo má, nikdy to nikomu nedá sežrat. Řekla jsi to někdy muži, co on na to?
já mám takovýho otce..nesnáším ho.. musí mít ve všem pravdu, musí mít vše nejlepší a i když to nemá, tak pro něj to prostě nejlepší je a dokáže se o tom hádat hodiny, on je nejlepší na celém světě.. lituju tě..
Anonymní píše:
Mám doma chlapa,který by mi snesl modré z nebe,ale jenom mě a dětem.K okolí a příbuzenstvu má navrch,nebo se snaží mít a být chytřejší než Šalamoun i když na to nemá,má Ego opravdu s velkým E. což je na jednu stranu fain,páč ukecá i mrtvého,ale jinak pro ostudu,co se týká naší rodiny,tu svou už zavrhnul,pro jejich blbost a hrdost.Ke všemu musí mít připomínky,všem radí,aniž by si uvědomil že to někoho může s..t a nevím jestli si to uvědomuje on sám.Nevím co s tím dělat,skoro nemáme přátelé,páč jsou to všichni idioti,ale nám je spolu krásně,si říkám že si ten vztek a zlost co má proti mě vylejvá na jinejch,je to smutný,znáte to taky?
Celý můj manžel
akorát můj teda o čem mluví tak tomu rozumí, když něco neví tak to tak dlouho zkoumá až na to přijde ![]()
Taky mi někdy leze na nervy jaký je, ale ke mě a dětem se chová skvěle, tak to neřeším, když mám pravdu já tak to uzná,když někdo jiný tak neuzná ![]()
Takového máme kamaráda a vždy se mu smějeme
Ale pravidelně ho upozorňujeme na to že mele totální hovadiny
On je jinak hodnej, pomůže a tak když může, ale jinak je to pohádkář, všude byl atd ![]()
Zakladatelko řekla bych mu to a říkala bych mu to pokaždé když něco takového dělá(někde stranou, ne před ostatními samozřejmě). Bez přátel člověk chřadne, až se úplně zničí-zvlášť my ženský (si myslím já), byla by škoda, kdybys měla přijít o kamarády kvůli němu i ty ![]()
No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro ni ![]()
Anonymní píše:
No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro ni
Nemáme náhodou společnou kamarádku???
Jako bys mi mluvila s duše! Mopje kamarádka je úúúplně stejná jako tady popisuješ tu tvojí. To je pořád: „ON říkal, ON udělá (mimochodem, nikdy neuděla nic z toho co říkal, že udělá), ON ví, ON tam byl, ON mi říkal abych o udělala takhle“
UUUÁÁÁÁ!!!
Ale že ON je na přesdržku a že se snima nikdo nebaví kvůliu tomu, že ON je opravdovej DEBIL! To už jí nedojde! A když si ztěžuje na nedostatek kamarádek tak třeba pronese:„Když ke mě chodí návštěvy jen když ON není doma? Proooč? Co proti němu chudáčkovi všichni mají?“ A když jí upřímně řeknu jak to je tak mi na to odpoví „Když ON je prostě takovej, je hodnej, ON jinej nebude. Když se to lidem nelíbí tak ať se s ním holt nebaví“ No a na to mám jedinou odpověď :„Tak se ale krávo nediv, že k vám nikdo nechodí!“
![]()
Jej, to jsem se rozjela…
Včera jsme u nich totiž byla tak to mám v sobě čerstvé… zase perlil…debil jeden. Ale na mě je mírnej, posílám ho totiž nekompromisně do pr… se slovy, že je fakt trapnej a kvůli té mé kamarádce je ochotnej mi dát pokoj.
Takže zakladatelko - (neříkám, že jsi jako moje kamarádka) ale asi takhle by mohli mluvit o tom tvém tvoji kamarádi…
Zvaž to a promluv si s ním…opravdu vážně…ať se někdy prostě přemůže a ty svoje moudra spolkne ![]()
Takovýho máme známého, vždycky začne ty jeho blbý kecy, už ho všichni známe, necháme ho kecat, kýveme jako že má pravdu a pak někdo řekne: „Pán je ču..k“. Někdy se urazí někdy je v pohodě.
Jeho žena je ohromná, přátelská, usmívá se, až ji obdivuji že s takovým blbem může být. Ale třeba má od něj taky modré z nebe.
Cmochy píše:Anonymní píše:
No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro niNemáme náhodou společnou kamarádku???
Jako bys mi mluvila s duše! Mopje kamarádka je úúúplně stejná jako tady popisuješ tu tvojí. To je pořád: „ON říkal, ON udělá (mimochodem, nikdy neuděla nic z toho co říkal, že udělá), ON ví, ON tam byl, ON mi říkal abych o udělala takhle“
UUUÁÁÁÁ!!!
Ale že ON je na přesdržku a že se snima nikdo nebaví kvůliu tomu, že ON je opravdovej DEBIL! To už jí nedojde! A když si ztěžuje na nedostatek kamarádek tak třeba pronese:„Když ke mě chodí návštěvy jen když ON není doma? Proooč? Co proti němu chudáčkovi všichni mají?“ A když jí upřímně řeknu jak to je tak mi na to odpoví „Když ON je prostě takovej, je hodnej, ON jinej nebude. Když se to lidem nelíbí tak ať se s ním holt nebaví“ No a na to mám jedinou odpověď :„Tak se ale krávo nediv, že k vám nikdo nechodí!“
![]()
![]()
Jej, to jsem se rozjela…
Takže zakladatelko - (neříkám, že jsi jako moje kamarádka) ale asi takhle by mohli mluvit o tom tvém tvoji kamarádi…Včera jsme u nich totiž byla tak to mám v sobě čerstvé… zase perlil…debil jeden. Ale na mě je mírnej, posílám ho totiž nekompromisně do pr… se slovy, že je fakt trapnej a kvůli té mé kamarádce je ochotnej mi dát pokoj.
Zvaž to a promluv si s ním…opravdu vážně…ať se někdy prostě přemůže a ty svoje moudra spolkne
U nas to same. Chlap ma od zamestnavatele zakaz se bavit s kymkoliv z vedeni, na vsechny je drzej a vsichni jsou jen blbeckove. ![]()
Můj je taky někdy pohádkář,ale už jsem to přestala řešit-vždycky mu jen řeknu"A teď tu o červený karkulce"
A nebo nad tím mávnu rukou a řeknu mu,že pak se probudil(Jako že to je nebo byl sen).Když tohle pronesu,tak dá pokoj ![]()
Cmochy píše:Anonymní píše:
No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro niNemáme náhodou společnou kamarádku???
UUUÁÁÁÁ!!!
![]()
![]()
Jej, to jsem se rozjela…
Takže zakladatelko - (neříkám, že jsi jako moje kamarádka) ale asi takhle by mohli mluvit o tom tvém tvoji kamarádi…Včera jsme u nich totiž byla tak to mám v sobě čerstvé… zase perlil…debil jeden. Ale na mě je mírnej, posílám ho totiž nekompromisně do pr… se slovy, že je fakt trapnej a kvůli té mé kamarádce je ochotnej mi dát pokoj.
Zvaž to a promluv si s ním…opravdu vážně…ať se někdy prostě přemůže a ty svoje moudra spolkne
Jééééé tak to já jsem taky měla takovou kamarádku.
Ale jednoho dne jsem to nevydržela a řekla jí, že se s ní skoro nikdo nebaví jenom kuli němu.Protože on je fakt super, ale super debil.
![]()
Od tý doby se nekamarádíme. ![]()
mahdalka píše:
Můj je taky někdy pohádkář,ale už jsem to přestala řešit-vždycky mu jen řeknu"A teď tu o červený karkulce"A nebo nad tím mávnu rukou a řeknu mu,že pak se probudil(Jako že to je nebo byl sen).Když tohle pronesu,tak dá pokoj
Jo jo, a pak ses probudil s rukou v nočníku!! Takhle se musí na ně!! TVRDĚ!!
![]()
Mám doma chlapa,který by mi snesl modré z nebe,ale jenom mě a dětem.K okolí a příbuzenstvu má navrch,nebo se snaží mít a být chytřejší než Šalamoun i když na to nemá,má Ego opravdu s velkým E. což je na jednu stranu fain,páč ukecá i mrtvého,ale jinak pro ostudu,co se týká naší rodiny,tu svou už zavrhnul,pro jejich blbost a hrdost.Ke všemu musí mít připomínky,všem radí,aniž by si uvědomil že to někoho může s..t a nevím jestli si to uvědomuje on sám.Nevím co s tím dělat,skoro nemáme přátelé,páč jsou to všichni idioti,ale nám je spolu krásně,si říkám že si ten vztek a zlost co má proti mě vylejvá na jinejch,je to smutný,znáte to taky?