Mám doma mistra světa a těžkého negativistu

Anonymní
30.12.11 20:07

Mám doma mistra světa a těžkého negativistu

Mám doma chlapa,který by mi snesl modré z nebe,ale jenom mě a dětem.K okolí a příbuzenstvu má navrch,nebo se snaží mít a být chytřejší než Šalamoun i když na to nemá,má Ego opravdu s velkým E. což je na jednu stranu fain,páč ukecá i mrtvého,ale jinak pro ostudu,co se týká naší rodiny,tu svou už zavrhnul,pro jejich blbost a hrdost.Ke všemu musí mít připomínky,všem radí,aniž by si uvědomil že to někoho může s..t a nevím jestli si to uvědomuje on sám.Nevím co s tím dělat,skoro nemáme přátelé,páč jsou to všichni idioti,ale nám je spolu krásně,si říkám že si ten vztek a zlost co má proti mě vylejvá na jinejch,je to smutný,znáte to taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
30.12.11 20:15

Neznám..
Ale řekl mu to už někdo? Ty?
Nebo žije v nevědomosti o své vlastní blbosti..
I kdyby se ke mě choval hezky, asi by mě to na něm iritovalo a respekt by zmizel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.12.11 20:19

Já jsem člověk ráznej,já bych mu to řekla a pro příklad přímo uvedla dané situace.Pokud Tě má fakt rád,tak to pobere a bude se snažit trochu mírnit,pokud ne,tak bych ho poslala do někam.Bo abych skrze jeho Ego neměla přátele a bála se s ním kdykoliv vyjít do společnosti,to bych nedala.To raději bez chlapa,než toto mět doma.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
30.12.11 20:20

Můj většinou všechno vi, všude byl dvakrát, ale pokud mu ukážu, ze nemá pravdu, uzná to.
Problém je, ze on občas mluví o věcech, o kterých málokdo něco VI, takže nedokážu posoudit, jestli je to pravda, ale záměrně si nevymysli, proste on si to tak mysli. Ale třeba pokud v něčem není dobry, klidně to přizná.
Ale z ostatních rozhodne blbce nedělá, to by mi dost vadilo, i když na nej inteligencne málokdo má, nikdy to nikomu nedá sežrat. Řekla jsi to někdy muži, co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
30.12.11 20:24

já mám takovýho otce..nesnáším ho.. musí mít ve všem pravdu, musí mít vše nejlepší a i když to nemá, tak pro něj to prostě nejlepší je a dokáže se o tom hádat hodiny, on je nejlepší na celém světě.. lituju tě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 20:33
Anonymní píše:
Mám doma chlapa,který by mi snesl modré z nebe,ale jenom mě a dětem.K okolí a příbuzenstvu má navrch,nebo se snaží mít a být chytřejší než Šalamoun i když na to nemá,má Ego opravdu s velkým E. což je na jednu stranu fain,páč ukecá i mrtvého,ale jinak pro ostudu,co se týká naší rodiny,tu svou už zavrhnul,pro jejich blbost a hrdost.Ke všemu musí mít připomínky,všem radí,aniž by si uvědomil že to někoho může s..t a nevím jestli si to uvědomuje on sám.Nevím co s tím dělat,skoro nemáme přátelé,páč jsou to všichni idioti,ale nám je spolu krásně,si říkám že si ten vztek a zlost co má proti mě vylejvá na jinejch,je to smutný,znáte to taky?

Celý můj manžel :roll: akorát můj teda o čem mluví tak tomu rozumí, když něco neví tak to tak dlouho zkoumá až na to přijde ;)
Taky mi někdy leze na nervy jaký je, ale ke mě a dětem se chová skvěle, tak to neřeším, když mám pravdu já tak to uzná,když někdo jiný tak neuzná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9859
30.12.11 20:48

Takového máme kamaráda a vždy se mu smějeme :mrgreen: Ale pravidelně ho upozorňujeme na to že mele totální hovadiny 8) On je jinak hodnej, pomůže a tak když může, ale jinak je to pohádkář, všude byl atd :roll:

Zakladatelko řekla bych mu to a říkala bych mu to pokaždé když něco takového dělá(někde stranou, ne před ostatními samozřejmě). Bez přátel člověk chřadne, až se úplně zničí-zvlášť my ženský (si myslím já), byla by škoda, kdybys měla přijít o kamarády kvůli němu i ty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 20:53

No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro ni :(

• Citovat
  • Upravit
27281
30.12.11 21:10
Anonymní píše:
No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro ni :(

Nemáme náhodou společnou kamarádku??? :mrgreen: Jako bys mi mluvila s duše! Mopje kamarádka je úúúplně stejná jako tady popisuješ tu tvojí. To je pořád: „ON říkal, ON udělá (mimochodem, nikdy neuděla nic z toho co říkal, že udělá), ON ví, ON tam byl, ON mi říkal abych o udělala takhle“

UUUÁÁÁÁ!!!

Ale že ON je na přesdržku a že se snima nikdo nebaví kvůliu tomu, že ON je opravdovej DEBIL! To už jí nedojde! A když si ztěžuje na nedostatek kamarádek tak třeba pronese:„Když ke mě chodí návštěvy jen když ON není doma? Proooč? Co proti němu chudáčkovi všichni mají?“ A když jí upřímně řeknu jak to je tak mi na to odpoví „Když ON je prostě takovej, je hodnej, ON jinej nebude. Když se to lidem nelíbí tak ať se s ním holt nebaví“ No a na to mám jedinou odpověď :„Tak se ale krávo nediv, že k vám nikdo nechodí!“ :zed: :zed: :zed:

Jej, to jsem se rozjela… :mrgreen: Včera jsme u nich totiž byla tak to mám v sobě čerstvé… zase perlil…debil jeden. Ale na mě je mírnej, posílám ho totiž nekompromisně do pr… se slovy, že je fakt trapnej a kvůli té mé kamarádce je ochotnej mi dát pokoj.

Takže zakladatelko - (neříkám, že jsi jako moje kamarádka) ale asi takhle by mohli mluvit o tom tvém tvoji kamarádi… :? Zvaž to a promluv si s ním…opravdu vážně…ať se někdy prostě přemůže a ty svoje moudra spolkne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
30.12.11 21:16

Takovýho máme známého, vždycky začne ty jeho blbý kecy, už ho všichni známe, necháme ho kecat, kýveme jako že má pravdu a pak někdo řekne: „Pán je ču..k“. Někdy se urazí někdy je v pohodě.
Jeho žena je ohromná, přátelská, usmívá se, až ji obdivuji že s takovým blbem může být. Ale třeba má od něj taky modré z nebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 21:31
Cmochy píše:
Anonymní píše:
No tak to te lituju uz kvuli Tvym pratelum.neco podobneho mame v rodine-je to clovek,ktery nechce z nas ani nikoho videt a kdyz ano-tak s nami vydrzi asi hodinu a pak uz dava najevo,aby jsme odjeli,ze nema cas a vubec na nase kecy atd…Nejhorsi na tom je ,ze ta dotycna-jeho zena ho hrozne zere a mysli si ,jak mi ho obdivujeme a kazdy slovo u ni zacina -on mi rekl,on mi to sehnal,on ale rekl,no s nim jsem se nasmala-no proste zavislacka hadr.nedochazi ji,ze tam jezdime max.kvuli ni a jeho uz mame po krk.to jsou veci,ktere me stvou,ze zena kvuli muzi opusti cely svet.A pak az ji opusti ten jeji superextra clovek-ten cely svet uz tady treba nebude pro ni :(

Nemáme náhodou společnou kamarádku??? :mrgreen: Jako bys mi mluvila s duše! Mopje kamarádka je úúúplně stejná jako tady popisuješ tu tvojí. To je pořád: „ON říkal, ON udělá (mimochodem, nikdy neuděla nic z toho co říkal, že udělá), ON ví, ON tam byl, ON mi říkal abych o udělala takhle“

UUUÁÁÁÁ!!!

Ale že ON je na přesdržku a že se snima nikdo nebaví kvůliu tomu, že ON je opravdovej DEBIL! To už jí nedojde! A když si ztěžuje na nedostatek kamarádek tak třeba pronese:„Když ke mě chodí návštěvy jen když ON není doma? Proooč? Co proti němu chudáčkovi všichni mají?“ A když jí upřímně řeknu jak to je tak mi na to odpoví „Když ON je prostě takovej, je hodnej, ON jinej nebude. Když se to lidem nelíbí tak ať se s ním holt nebaví“ No a na to mám jedinou odpověď :„Tak se ale krávo nediv, že k vám nikdo nechodí!“ :zed: :zed: :zed:

Jej, to jsem se rozjela… :mrgreen: Včera jsme u nich totiž byla tak to mám v sobě čerstvé… zase perlil…debil jeden. Ale na mě je mírnej, posílám ho totiž nekompromisně do pr… se slovy, že je fakt trapnej a kvůli té mé kamarádce je ochotnej mi dát pokoj.

Takže zakladatelko - (neříkám, že jsi jako moje kamarádka) ale asi takhle by mohli mluvit o tom tvém tvoji kamarádi… :? Zvaž to a promluv si s ním…opravdu vážně…ať se někdy prostě přemůže a ty svoje moudra spolkne :zed:
:mrgreen: Neni to kamaradka,ale segra-strasny jak muze byt tak naivni-je strasne zavisla na chlapech-uz ji ani nevadi,ze me tim ztraci.ja ji treba po tydnu,protoze ziji v cizine,volam na skype a on(ten mistr dokonaly rozhodne,jestli se se mnou ma bavit,nebo ne)ona to pak zachranuje a vola zpatky,ale on tady mel navstevu :twisted: nemohla jsem. A to jsem ji chtela ukazat jeji neter,ktera vztahovala rucicky jak se na ni tesila… :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 21:32

U nas to same. Chlap ma od zamestnavatele zakaz se bavit s kymkoliv z vedeni, na vsechny je drzej a vsichni jsou jen blbeckove. :roll:

• Citovat
  • Upravit
16557
30.12.11 21:48

Můj je taky někdy pohádkář,ale už jsem to přestala řešit-vždycky mu jen řeknu"A teď tu o červený karkulce" :mrgreen: A nebo nad tím mávnu rukou a řeknu mu,že pak se probudil(Jako že to je nebo byl sen).Když tohle pronesu,tak dá pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.12.11 22:02
Cmochy píše:
Anonymní píše:

UUUÁÁÁÁ!!!

Takže zakladatelko - (neříkám, že jsi jako moje kamarádka) ale asi takhle by mohli mluvit o tom tvém tvoji kamarádi… :? Zvaž to a promluv si s ním…opravdu vážně…ať se někdy prostě přemůže a ty svoje moudra spolkne :zed:

Jééééé tak to já jsem taky měla takovou kamarádku. :mrgreen: Ale jednoho dne jsem to nevydržela a řekla jí, že se s ní skoro nikdo nebaví jenom kuli němu.Protože on je fakt super, ale super debil. :cert: :mrgreen:
Od tý doby se nekamarádíme. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
30.12.11 23:08
mahdalka píše:
Můj je taky někdy pohádkář,ale už jsem to přestala řešit-vždycky mu jen řeknu"A teď tu o červený karkulce" :mrgreen: A nebo nad tím mávnu rukou a řeknu mu,že pak se probudil(Jako že to je nebo byl sen).Když tohle pronesu,tak dá pokoj :lol:

Jo jo, a pak ses probudil s rukou v nočníku!! Takhle se musí na ně!! TVRDĚ!! :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky