Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
973
2.7.17 23:06

@Imamother nevím jak dlouho, nevím jaký limit si dát, upřímně mám strach z toho že by fakt odešel a já zůstala sama… ale nechci se moc stresovat teď když jsem těhotná…vím že to zní jako výmluvy… udělám vše proto aby to bylo doma lepší a neodešel by, začnu být tvrdší,,,

• načítám...
973
2.7.17 23:08

@Amelie30 budu, udělám pro to vše aby to bylo lepší… moc děkuji

• načítám...
53518
2.7.17 23:08

Pokud chodíš už rok do poradny a ještě ti neporadili, jak na něj, tak je někde něco špatně. Vy se pohádáte a on na tebe hází špínu? Sebrala bych se a odešla středem - se slovy, že až se mnou bude chtít slušně diskutovat, ať přijde. Pokud neumí komunikovat a vybíjí si vztek na nevlastní dceři, neměla bych s ním slitování. Oba může být hubatá a být v pubertě, ale on je dospělý a měl by jí jít příkladem. Že ho nervuje společné bydlení s vašima? Smůla. Co udělal proto, abyste bydleli jinde? Přestala bych ho litovat a fakt mu na férovku řekla, že žít s ním je nadlidský výkon. Že si zasloužíte víc než vzteklouna, co myslí akorát tak na sebe. Pokud toho není schopný, nemá si nabrnknout ženskou s dítětem z předchozího vztahu a nastěhovat se „ke tchýni“.

• načítám...
10844
2.7.17 23:10

Zakladatelko, mysli vždy hlavně na děti. Na ničem jiném nezáleží. Píšu to, jako dobrou radu. Ty už budeš třeba po smrti, ale děti s tím co je poznamená budou žít dál a ovlivní to třeba i několik dalších generací…

Další věc je, fotografie děti. V životě bych nedal fotky děti ani na FB, natož sem, kde žádné zabezpečení není. Ten kdo to dělá je hloupý a to se týká i FB. Až budou děti dospělé, tak se Vám jistě podekuji. Dnes když někdo chce někoho i třeba přijmout do zaměstnání, tak lustruje dost i sociální sítě. Nevím, jestli si to lidé uvědomují.! Ale aby někdo někomu kopíroval fotky a vkládal je sem je fakt drzost, kterou by si neměl nikdo vůbec dovolit a je jedno kde jinde je má.

Mě nesežerete, jsem lev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2054
2.7.17 23:11

@Zdeňka86 No jo, je pro tebe opravdu lepší s ním, než sama? Nedovedu si představit, že by ses trápila víc než teď. A pro děti, o těch ani nemluvím. Bohužel máš nastavení „udělám vše, aby neodešel“ a on to moc dobře ví. Karty má na svojí straně.

Věř mi, že u žádného chlapa nemám pocit „nesmí mě opustit i kdyby nevím co“. Jsem vdaná, těhotná, ale jsou věci, které bych netolerovala a co bych si nenechala líbit. A partner to moc dobře ví. Nemuseli jsme se o tom bavit, to z druhého člověka prostě cítíš. Bohužel tobě v tomhle nejde pomoct. Možná to chce, aby ještě přitvrdil. Možná to budeš snášet do konc života a jenom omlouvat. Každý svého štěstí strůjcem.

• načítám...
4019
2.7.17 23:15

@Zdeňka86 a už jste mu zkusila říct, ať odejde? Protože bych si troufla říct, že by jen tak neodešel. A toho bych se bála víc, než kdyby se sebral a zmizel. A než tohle, je lepší být sama.

• načítám...
4019
2.7.17 23:18

@Lumius to je chlap jak má být :palec:

• načítám...
7250
2.7.17 23:19

@Lumius :pankac: :pankac: :pankac: ja te ubucim k smrti :mrgreen:

• načítám...
973
2.7.17 23:20

@Amelie30 jj před pár lety několikrát… a odešel by, už si hledal byt…ale to já jsem byla vždycky ta která se šla usmířit :?

• načítám...
10844
2.7.17 23:21
@Bůča píše:
@Lumius :pankac: :pankac: :pankac: ja te ubucim k smrti :mrgreen:

Punk not dead :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
10844
2.7.17 23:21
@Bůča píše:
@Lumius :pankac: :pankac: :pankac: ja te ubucim k smrti :mrgreen:

A bude to příjemné? :mrgreen:

• načítám...
7250
2.7.17 23:24
@Lumius píše:
A bude to příjemné? :mrgreen:

zalezi v jaky to dam vysce :lol: :mrgreen:

• načítám...
10844
2.7.17 23:24
@Zdeňka86 píše:
@Amelie30 jj před pár lety několikrát… a odešel by, už si hledal byt…ale to já jsem byla vždycky ta která se šla usmířit :?

Příště ho nech :mrgreen: :mrgreen:

Hele, jak je někdo zlej na moje děti, tak se fakt neznám. A je jedno o koho jde. Prostě ho sejmu. :nevim:

• načítám...
7250
2.7.17 23:25
@Zdeňka86 píše:
@Amelie30 jj před pár lety několikrát… a odešel by, už si hledal byt…ale to já jsem byla vždycky ta která se šla usmířit :?

to znaaaam, nejsi na nem malinko citove zavisla? on to bude moc dobre vedet, pokud jsi.

• načítám...
10844
2.7.17 23:25
@Bůča píše:
zalezi v jaky to dam vysce :lol: :mrgreen:

Pod pasem? :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box