Mám jít na pracák, když jsem neudělala maturitu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
1.9.14 15:58
@Adduše píše:
@Haku promiň, ale v dnešní době je docela těžký sehnat práci. tys to napsala, jak kdyby se jí nechtělo makat a tak jde na ÚP :nevim:…a co takhle do práce? a co takhle jí nějakou sehnat? od toho snad ÚP je…třeba se jí žádnou nepodařilo najít ještě.

S tim sozhlasim.Ale ona to slecna podala tak, ze chce jit na pracak tak jak tak. Ptala se jestli pred a nebo po maturite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šnekovic
1.9.14 16:01

@Haku Jsi satanův sluha. To já poznám. Proč se tady do všech navážíš??? Budeš za to pykat.

• Citovat
  • Upravit
21911
1.9.14 16:02
@šnekovic píše:
@Haku Jsi satanův sluha. To já poznám. Proč se tady do všech navážíš??? Budeš za to pykat.

Odkud jsi utekla/utekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 16:02
@Haku píše:
Odkud jsi utekla/utekl :think:

z ústavu pro choromyslné :think:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.14 16:04
@Adduše píše:
@Haku promiň, ale v dnešní době je docela těžký sehnat práci. tys to napsala, jak kdyby se jí nechtělo makat a tak jde na ÚP :nevim:…a co takhle do práce? a co takhle jí nějakou sehnat? od toho snad ÚP je…třeba se jí žádnou nepodařilo najít ještě.

to by mě docela zajímalo, co ti tak úřad práce sežene :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
šnekovic
1.9.14 16:06

@lucenka další chytrá duše.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.14 16:07
@šnekovic píše:
@lucenka další chytrá duše.

to nezní zase až tak špatně :lol:

• Citovat
  • Upravit
1110
1.9.14 16:10

@lucenka no samozřejmě, že nic :D já to sama moc dobře vím…ale co chceš dělat, když nemůžeš najít práci? budeš si to platit sama? to asi těžko…tak prostě musíš sklopit ocas a jít tam no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 16:13
@Adduše píše:
@lucenka no samozřejmě, že nic :D já to sama moc dobře vím…ale co chceš dělat, když nemůžeš najít práci? budeš si to platit sama? to asi těžko…tak prostě musíš sklopit ocas a jít tam no. :nevim:

tak ty jsi to zase podala tak, že úřad práce zájemcm zajistí místo, aniž by se museli snažit. A nic proti, ale zakladatelka sna ví o to, že neudělala maturitu zhruba 3 měsíce. Takže to už dávno měla mít zjištěné praktické informace ohledně pojistnýho a i dost času na hledání práce a ne to zjišťovat na poslední chvíli.

• Citovat
  • Upravit
1188
1.9.14 16:18

@Haku Jsem naprosto v klidu. Ale hrozně mě rozčilují názory lidí v dnešní době, co řeknou a proč jako nejdeš makat?? Hledala sis práci už někdy? Je to docela těžký a oni na tebe fakt nečekají jen tak s otevřenou náručí a nevolají na tebe vííítej :nevim: ikdyby měla jít v plánu na pracák hned po maturitě ještě přece není špatná ne? třeba chce studovat, třeba má v plánu odjet a třeba má v plánu válet si rok šunky.. každopádně nechápu proč se do ní hned navážet jak kdyby byla póvl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.9.14 16:19

@lucenka :nevim: kdo chce rýt, tak si důvod najde…prostě se tady zeptala no. mě to zase tak strašný nepřijde. předpokládám, že je jí 18- 19, tak asi ještě není tak dokonale vyzrálá jak jiní jedinci…

Příspěvek upraven 01.09.14 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 16:19

@lucenka A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná a všechno toto je v první chvíli zajímalo. Proboha ženský, vy jste nikdy nebyly mladý??? :think: já samozřejmě nepodporuju žádný flákače, ale jako zdá se mi prostě že to přeháníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 16:25

@Adduše Asi nějak tak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.9.14 16:31

No teda, nečekala jsem, že se ta diskuze takhle rozjede a obzvlášť takovým směrem :mrgreen: To jsem vůbec nechtěla..

Každopádně, dnes jsem na tom úřadu práce byla, a bylo mi řečeno, že mám přijít až s kopií mat. vysvědčení. Student sice jsem do 31.8., ale prý na to vše mám čas až do konce září. No a k těm komentářům typu, jak je možné že už dávno nepracuji, nemám práci sehnanou apod. - Od května do srpna jsem měla brigádu, a na pracák jsem se chtěla přihlásit, protože sama nevím co přesně bude, máme nějaké plány do budoucna s přítelem (zahraničí, možná podnikání apod.), ale to až bude více času. A práci si samozřejmě snažím také hledat, ale to vše chci až budu mít maturitu jistou.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 16:33

@dudusto No vidíš to, příště až budeš takovou diskuzi zákládat tak pro jistotu napiš i velikost spodního prádla nebo tě tu některý baby jagy ukamenujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová