Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adduše píše:
@Haku promiň, ale v dnešní době je docela těžký sehnat práci. tys to napsala, jak kdyby se jí nechtělo makat a tak jde na ÚP…a co takhle do práce? a co takhle jí nějakou sehnat? od toho snad ÚP je…třeba se jí žádnou nepodařilo najít ještě.
S tim sozhlasim.Ale ona to slecna podala tak, ze chce jit na pracak tak jak tak. Ptala se jestli pred a nebo po maturite.
@Haku Jsi satanův sluha. To já poznám. Proč se tady do všech navážíš??? Budeš za to pykat.
@šnekovic píše:
@Haku Jsi satanův sluha. To já poznám. Proč se tady do všech navážíš??? Budeš za to pykat.
Odkud jsi utekla/utekl ![]()
@Adduše píše:
@Haku promiň, ale v dnešní době je docela těžký sehnat práci. tys to napsala, jak kdyby se jí nechtělo makat a tak jde na ÚP…a co takhle do práce? a co takhle jí nějakou sehnat? od toho snad ÚP je…třeba se jí žádnou nepodařilo najít ještě.
to by mě docela zajímalo, co ti tak úřad práce sežene ![]()
@lucenka no samozřejmě, že nic
já to sama moc dobře vím…ale co chceš dělat, když nemůžeš najít práci? budeš si to platit sama? to asi těžko…tak prostě musíš sklopit ocas a jít tam no. ![]()
@Adduše píše:
@lucenka no samozřejmě, že nicjá to sama moc dobře vím…ale co chceš dělat, když nemůžeš najít práci? budeš si to platit sama? to asi těžko…tak prostě musíš sklopit ocas a jít tam no.
tak ty jsi to zase podala tak, že úřad práce zájemcm zajistí místo, aniž by se museli snažit. A nic proti, ale zakladatelka sna ví o to, že neudělala maturitu zhruba 3 měsíce. Takže to už dávno měla mít zjištěné praktické informace ohledně pojistnýho a i dost času na hledání práce a ne to zjišťovat na poslední chvíli.
@Haku Jsem naprosto v klidu. Ale hrozně mě rozčilují názory lidí v dnešní době, co řeknou a proč jako nejdeš makat?? Hledala sis práci už někdy? Je to docela těžký a oni na tebe fakt nečekají jen tak s otevřenou náručí a nevolají na tebe vííítej
ikdyby měla jít v plánu na pracák hned po maturitě ještě přece není špatná ne? třeba chce studovat, třeba má v plánu odjet a třeba má v plánu válet si rok šunky.. každopádně nechápu proč se do ní hned navážet jak kdyby byla póvl.
@lucenka
kdo chce rýt, tak si důvod najde…prostě se tady zeptala no. mě to zase tak strašný nepřijde. předpokládám, že je jí 18- 19, tak asi ještě není tak dokonale vyzrálá jak jiní jedinci…
Příspěvek upraven 01.09.14 v 16:21
@lucenka A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná a všechno toto je v první chvíli zajímalo. Proboha ženský, vy jste nikdy nebyly mladý???
já samozřejmě nepodporuju žádný flákače, ale jako zdá se mi prostě že to přeháníte.
No teda, nečekala jsem, že se ta diskuze takhle rozjede a obzvlášť takovým směrem
To jsem vůbec nechtěla..
Každopádně, dnes jsem na tom úřadu práce byla, a bylo mi řečeno, že mám přijít až s kopií mat. vysvědčení. Student sice jsem do 31.8., ale prý na to vše mám čas až do konce září. No a k těm komentářům typu, jak je možné že už dávno nepracuji, nemám práci sehnanou apod. - Od května do srpna jsem měla brigádu, a na pracák jsem se chtěla přihlásit, protože sama nevím co přesně bude, máme nějaké plány do budoucna s přítelem (zahraničí, možná podnikání apod.), ale to až bude více času. A práci si samozřejmě snažím také hledat, ale to vše chci až budu mít maturitu jistou.
@dudusto No vidíš to, příště až budeš takovou diskuzi zákládat tak pro jistotu napiš i velikost spodního prádla nebo tě tu některý baby jagy ukamenujou ![]()