Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
@chatwenna z HK, už vařím kafe
hmmm tak to bude káva v ringu
![]()
@Jasněnkaa Tak jo, zrovna vyrazim, vecer jsem tam ![]()
Toho cistice kominu pozdrz! ![]()
@chatwenna no hlavně, že ty jsi vzor ctnosti. Na tebe už nemám slov, čas ani žaludek.
@LUCIPERKA-ddub No, aspon nikomu nediktuju, jak se ma chovat a nenadavam mu do pitomych koz jen proto, ze zije jinak nez ja ![]()
@chatwenna
Tak normálně do teď mi přišla nejvíc na blití konverzace mezi náma dvěma
ale co tu psala ta Sinisterka (doufám, že to je ta, co má toho čerstvě ženatýho), tak mi přijde jako slabej odvar ![]()
@Lejaa Divej, ja netvrdim, ze je to normalni, ani netvrdim, ze bych do toho sla.
Ale cist tady, ze by se mi z nekoho chtelo blit a ze manzelka je chudak a ze byt vdana je to nej a podobny kydy, tak jsem se fakt neudrzela.
Nekteri lidi maji fakt cernobile videni sveta a jeste to povazuji za spravne.
Co psala Sinisterka rozhodne neni koser, ale nemame odpovednost vuci vsem manzelkam sveta. Mozna ma kachni zaludek. Ale to je tak vsechno. Nejvetsi blb je ten chlap, ne ona…
Ja jsem taky spala s taxikarem, co me vozival domu. Za nejakou dobu jsem ho potkala s kocarem… Za nejakou dalsi dobu, kdyz jsem poznala jeho zenu, jsem zjistila, ze uz tehdy byl zadany a ona lezela ve spitale na udrzovani. Ale obesit se fakt nepujdu. Je to v prvni rade hlavne jeho a jeji problem.
Jak rikam, vetsina milenek by nebyla milenkami, kdyby ten vztah fungoval. A pak je tu druha kategorie a to jsou chlapi, co nebudou verni nikdy a zadne…
Ale proc tady ma zakladatelka cist, ze je kurvisko apod - to mi prijde fakt ujete.
Pritom, kdyby se dali dohromady a on ji napriklad pozval na dovcu a ona se tu ptala jestli ma jet (opacne poradi - prvni sex, pak prachy), tak ji vsechny posleme a jeste ji poplacame po zadech. Spousta vztahu funguje na principu „neco za neco“ a velky rozdil nevidim v tom, jestli se to rekne o tyden driv nebo pozdeji…
Nebudu tady predstirat (a myslim, ze ani vy ostatni byste nemely), ze mi prachati chlapy neimponuji… Tenhle proste hned na zacatku vylozil karty ![]()
Dobře, spala jsi se svým taxikářem, ale tos přece nemohla vědět, že má ženu, která je navíc v nemocnici.. To už je sviňárna toho chlapa..
Kdežto slečna, která spí s čerstvým ženáčem a ještě se tím chlubí není moc v pořádku. Tím neříkám, že je chyba jen na její straně.. Samozřejmě absolutně nechápu toho chlapa, proč se vlastně ženil. Je to ohavnost a nechtěla bych být ani v nejmenším jeho manželka - ona je vlastně chudák.
Případ zakladatelky je možná o něčem jiném, tam je dotyčný ženat už delší dobu, ale nikdo neví, jestli mu vztah funguje nebo ne. Možná nefunguje - ale nevěra si myslím není počáteční dobré řešení. Nebo funguje a panáček má jen roupy. To už se nedozvíme. To že řekne, že vztah doma „nic moc“ by pro mě nebylo směrodatné. Těžko přijde a řekne „Manželka super, děti super, všechno super, jen se chci pobavit“.
Nenapsala jsem tady ani jednou, že zakladatelka je ku*va, jen si stojím za tím, že kdybych dostala takovou nabídku, tak ho pošlu někam a nejspíš by mě to s největší pravděpodobností urazilo. Hlavně proto, že bych věděla, že je ženatý.
A taky dostat nabídku sexu za výhody od chlapa, kterýho vidím poprvé - nevím no.
Abych se vrátila ještě k manželství - taktéž jsem nenapsala, že vztah nebo manželství je to nej na světě, ale mě to prostě vyhovuje a jsem se svým chlapem šťastná.. a věř, že kvůli zabezpečení nebo penězům s ním fakt nejsem:) Přežila bych docela luxusně i tak, ale já prostě nechci…
A co se týče prachatých chlapů - netvrdím, že by mi neimponovali, kdybych nebyla sama. Ale stejně tak bych si pohlídala, aby byl sám i on. Neměla bych na to, kdybych věděla, že manželka pere, několikrát zde zmíněné ponožky, a já si užívám s otcem jejích dětí. Další věc je, že by mi asi vadilo, že bych byla ta druhá (v něčem možná první), ale vždycky by měla přednost ta rodina přede mnou. A úplně poslední věc - dost by mi vadilo, že by spal se mnou, s manželkou a kdo ví s kým ještě zároveň
To sice není zaručené ani u svobodnýho chlapa, že se to neděje, ale proč se do toho hnát dobrovolně.:)
Já osobně bych do toho nešla, není to pro mně košer. A prachatí chlapi mi naprosto neimponují, obzvláště ne takoví, kteří to dávají okatě najevo a myslí si, že mohou mít všechno na co ukážou. ![]()
@amazon nemám čas