Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
28.6.13 11:52
@Virginia píše:
Mně se ty LV ani za mák nelíbí, právě, že každej druhej má falešnou, jako značku ji tyto padělky velice poškodily, nikdy bych ji nechtěla, ani pravou.

Ani mě se nelíbí:-) Uvedla jsem ji jako příklad, když tu byla několikrát zmíněná.
Co se týče mě, já mám ty od ťamanů, bez značek..:-) Prostě černá, bílá, šedá.. prostě normal:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.6.13 11:53
@Virginia píše:
Mně se ty LV ani za mák nelíbí, právě, že každej druhej má falešnou, jako značku ji tyto padělky velice poškodily, nikdy bych ji nechtěla, ani pravou.

mě taky ne, a to fakt nekecám ;)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
28.6.13 11:54

@Lejaa Tak jaka je tvoje cena…? :-D

• Citovat
  • Upravit
8959
28.6.13 12:00
@chatwenna píše:
@Lejaa Tak jaka je tvoje cena…? :-D

Na tu by žádnej neměl :-D
Nepřepočítávám se na materiální věci;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
28.6.13 12:00

@Lejaa Já taky, ale až budu mít nějakou výplatu jen pro sebe, nejspíš než poslední dítě dostuduje, tak si koupím nějakou krásnou, koženou, jen podle mě. No, ono si ji můžu koupit i teď, kdybych fakt chtěla, ale tak nějak si to vždycky rozmluvím :-).

A moje cena? Za skývu chleba, kdyby mi umíraly děti hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.6.13 12:01

@Lejaa Demi Moore v Neslusnem navrhu - jedna noc za milion dolaru… To jde, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
8959
28.6.13 12:03
@Virginia píše:
@Lejaa Já taky, ale až budu mít nějakou výplatu jen pro sebe, nejspíš než poslední dítě dostuduje, tak si koupím nějakou krásnou, koženou, jen podle mě. No, ono si ji můžu koupit i teď, kdybych fakt chtěla, ale tak nějak si to vždycky rozmluvím :-).A moje cena? Za skývu chleba, kdyby mi umíraly děti hlady.
:pankac:

Já bych si právě taky mohla klidně koupit koženou, nebo šaty za 5000:-) ale mě to prostě přijde škoda, když ty za 300 jsou taky hezký :-) To si raději pořídíme něco nového do domečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.6.13 12:04
@chatwenna píše:
@Lejaa Demi Moore v Neslusnem navrhu - jedna noc za milion dolaru… To jde, ne? :)

To joo, ale Michael není zrovna můj typ… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.6.13 12:05
@chatwenna píše:
@Lejaa Demi Moore v Neslusnem navrhu - jedna noc za milion dolaru… To jde, ne? :)

Ani ten dolar už není co bejval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.6.13 12:05

@peggy.sl Za milion dolacu bych se klidne vyspala s bezzubym se tremi hrby :-D

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
28.6.13 12:06
@Lejaa píše:
Ani ten dolar už není co bejval :-D
:pankac: :pankac: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13714
@chatwenna píše:

Vím, že to není na mě, ale když o tom přemýšlím, žádný peníze by mi to nezaplatily.
Já vím, že to máš asi jinak, ale mám tak super muže a skvělé manželství, s úsměvem vstávám a s úsměvem v edit: objetí obětí uléhám, není nic na světě, co by mi stálo tohle pokazit, i kdyby to měl být jen můj vnitřní pocit a chlap by o tom nevěděl.
Myslím, že spokojenost a štěstí je stav duše, že nezáleží na tom, kolik mám peněz nebo jakou mám v ruce kabelku. Jo, prachy dodají klidu, ale myslím, že procento nespokojených je stejné mezi chuďasy i mezi milionáři, že ty materiální věci nejsou vstupenkou ke spokojenému životu.

Příspěvek upraven 28.06.13 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
@chatwenna píše:
@peggy.sl Za milion dolacu bych se klidne vyspala s bezzubym se tremi hrby :-D

To je taky pravda.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.6.13 12:08
@Virginia píše:
Vím, že to není na mě, ale když o tom přemýšlím, žádný peníze by mi to nezaplatily.
Já vím, že to máš asi jinak, ale mám tak super muže a skvělé manželství, s úsměvem vstávám a s úsměvem v obětí uléhám, není nic na světě, co by mi stálo tohle pokazit, i kdyby to měl být jen můj vnitřní pocit a chlap by o tom nevěděl.
Myslím, že spokojenost a štěstí je stav duše, že nezáleží na tom, kolik mám peněz nebo jakou mám v ruce kabelku. Jo, prachy dodají klidu, ale myslím, že procento nespokojených je stejné mezi chuďasy i mezi milionáři, že ty materiální věci nejsou vstupenkou ke spokojenému životu.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.6.13 12:12

@Virginia Hezky se to cte.. Je to takove povznasejici :-D

Ale myslim, ze realita je nekde jinde.

Verim tomu, ze sam tvuj muj by te premlouval, at to udelas, kdyby ti nekdo nabidnul dvacet milionu za jedinou noc :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky