Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
3.7.13 15:00
@Jasněnkaa píše:
tak to se mě docela dotýká :think: mě muž živí, už hodně let, a teda jako šlapka si nepřipadám :think:

To je taky něco úplně jiného, manžel s tebou asi je těžko jen aby si vrznul. Jako partnerka/ manželka, dává žena víc než dá i prostitutka :roll: nechápu tudíž IQ žen, co tohle staví na stejnou hranici

Příspěvek upraven 03.07.13 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:00
@kuti píše:
Tak já ale předpokládám, že ona by s ním v rámci možností „chodila“. Jiného partnera nemá, sex jí asi taky chybí. Tak by prostě měla poměr se ženatým, který jí místo kytky dá peníze, protože ví, že jí tím pomůže víc.
Kamarádku opustil manžel, když čekala 2. dítě a nechal jí s hypotékou na krku. Po čase si našla rozvedeného právníka, který sí nejdřív zahrnoval dárky (byly jí k ničemu, když neměla na nájem) a pak jí začal vypomáhat finančně. Jezdil k ní cca 1× za 14dní, protože byl z druhé strany republiky. Rozhodně jí nepobuřovalo, že jí dává peníze, vlastně pokaždé, když se viděli. Byla ráda, že se zajímá, jak je na tom, jestli vychází nebo ne. Dneska už žijí spolu…je to trochu jiné, když byl rozvedený.
Ale pointa mě příjde stejná. Chlap na to má a rád pomůže. Nekupuje si sex na ulici, udržuje vztah s někým, kdo se mu líbí, je mu s ním fajn a když může, tak finančně vypomůže. Nic sprostého v tom nevidím :nevim:

Vidím to stejně..není v tom nic proti ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 15:01
@vendulka72 píše:
Byla jsem půl roku bez práce, živil mně přítel. Pak byl bez práce on, víc než půl roku. Živila jsem ho já.
Takže nejdřív jsem byla já prostitutka a pak on prostitut? :mrgreen:Myslím, že jsme spíš byli pár, který se o sebe NAVZÁJEM postaral, když bylo potřeba. :P

ono mnoho žen od takového přítele odejde. Začnou být smutné a náhodou potkají atraktivního pana kterému to doma taky neklape. Co váhat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.7.13 15:03
@bubijak píše:
ono mnoho žen od takového přítele odejde. Začnou být smutné a náhodou potkají atraktivního pana kterému to doma taky neklape. Co váhat ;).

Já na smutek neměla čas, musela jsem makat jak barevná :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 15:04
@vendulka72 píše:
Byla jsem půl roku bez práce, živil mně přítel. Pak byl bez práce on, víc než půl roku. Živila jsem ho já.
Takže nejdřív jsem byla já prostitutka a pak on prostitut? :mrgreen:Myslím, že jsme spíš byli pár, který se o sebe NAVZÁJEM postaral, když bylo potřeba. :P

Vidím to stejně:-) Už několikrát jsem se tu snažila napsat, že mezi paní, která se nechá za sex vydržovat a mezi partnerkou/přitelkyní/manželkou je sakra velkej rozdíl:-) Fungují jako pár a navzájem si pomáhají. Kdeždo paní roztáhne nohy a natáhne ruku. To mi přijde zvrhlé.

Příspěvek upraven 03.07.13 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 15:04
@kuti píše:
Tak já ale předpokládám, že ona by s ním v rámci možností „chodila“. Jiného partnera nemá, sex jí asi taky chybí. Tak by prostě měla poměr se ženatým, který jí místo kytky dá peníze, protože ví, že jí tím pomůže víc.
Kamarádku opustil manžel, když čekala 2. dítě a nechal jí s hypotékou na krku. Po čase si našla rozvedeného právníka, který sí nejdřív zahrnoval dárky (byly jí k ničemu, když neměla na nájem) a pak jí začal vypomáhat finančně. Jezdil k ní cca 1× za 14dní, protože byl z druhé strany republiky. Rozhodně jí nepobuřovalo, že jí dává peníze, vlastně pokaždé, když se viděli. Byla ráda, že se zajímá, jak je na tom, jestli vychází nebo ne. Dneska už žijí spolu…je to trochu jiné, když byl rozvedený.
Ale pointa mě příjde stejná. Chlap na to má a rád pomůže. Nekupuje si sex na ulici, udržuje vztah s někým, kdo se mu líbí, je mu s ním fajn a když může, tak finančně vypomůže. Nic sprostého v tom nevidím :nevim:

Jak by s ním „chodila“? Odvedl by děti do školky/vyzvedl je? Šli by k jeho/jejím rodičům na večeři? To asi těžko, tak jak pak vypadá takové chození? Jako že ji k těm prachům ještě koupí spodní prádlo? Že se o ni a děti postará když bude ležet ve vysokých horečkách? Pohlídá ji děti kdyby musela na nutnou operaci? To asi ne… A to partner udělá, je vidět ten rozdíl nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:06
@araw píše:
Jak by s ním „chodila“? Odvedl by děti do školky/vyzvedl je? Šli by k jeho/jejím rodičům na večeři? To asi těžko, tak jak pak vypadá takové chození? Jako že ji k těm prachům ještě koupí spodní prádlo? Že se o ni a děti postará když bude ležet ve vysokých horečkách? Pohlídá ji děti kdyby musela na nutnou operaci? To asi ne… A to partner udělá, je vidět ten rozdíl nebo ne? :nevim:

Jak víš, že ne? Tohle je možné..proč by nebylo.. :) I milenec tě může vzít k jeho rodičům, pohlídat děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 15:07
@kuti píše:

ale zmíněný právník byl rozvedený. Takže udržovali jakýsi vztah. Ne jen sexuální. To je podle mě rozdíl.
Kdežto ženatého muže odsuzuju za to, že si platí sex, místo toho, aby peníze dal např. dětem. Jen proto že potřebuje zasunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.7.13 15:09
@kuti píše:
Tak já ale předpokládám, že ona by s ním v rámci možností „chodila“. Jiného partnera nemá, sex jí asi taky chybí. Tak by prostě měla poměr se ženatým, který jí místo kytky dá peníze, :nevim:

Tady pán hned na začátku osvětlil, jak si to představuje: „nabídl mi milenecký vztah za výhody… "
Tak nevím s tím chozením… Mně to spíš přijde jako nabídka pro sexuální pracovnici. Já vím, že dneska se např. neříká "ukradnout“ ale „odklonit“. Zní to lépe. Takže neříkejme že ji pasoval do role „sexuální pracovnice“ ale „milenky“. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 15:11
@araw píše:
Jak by s ním „chodila“? Odvedl by děti do školky/vyzvedl je? Šli by k jeho/jejím rodičům na večeři? To asi těžko, tak jak pak vypadá takové chození? Jako že ji k těm prachům ještě koupí spodní prádlo? Že se o ni a děti postará když bude ležet ve vysokých horečkách? Pohlídá ji děti kdyby musela na nutnou operaci? To asi ne… A to partner udělá, je vidět ten rozdíl nebo ne? :nevim:

No, když si evidentně může odskočit kvůli sexu, proč by v tu dobu třeba nemohl pohlídat děti, kdyby nutně potřebovala něco zařídit? Neříkám, že by byli partneři (on má ženu), ale hezký milenecký vztah si představit umím.
Nevím, proč se to tu celé degraduje na „roztáhne nohy“ a „natáhne ruku“. Intimní věci jsou snad i o sdílení, společných rozhovorech (které mu třeba zrovna doma chybí), o tom v klidu si sednout a vypít kafe…spousta malých hezkých věcí, na které už třeba v běžném životě není moc čas? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:12
@vendulka72 píše:
Tady pán hned na začátku osvětlil, jak si to představuje: „nabídl mi milenecký vztah za výhody… "
Tak nevím s tím chozením… Mně to spíš přijde jako nabídka pro sexuální pracovnici. Já vím, že dneska se např. neříká "ukradnout“ ale „odklonit“. Zní to lépe. Takže neříkejme že ji pasoval do role „sexuální pracovnice“ ale „milenky“. :dance:

Milenka je ale dobrá funkce..odpadají jak už tady někdo psal ty nechuťárny jako praní fuseklí a skuhrání když má rýmu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@peggy.sl píše:
Já tomu nerozumím..beru to podle toho co vidím u kamarádek..jsou na mateřské, pán je,,platí,, a oni jsou nonstop na drátě a po ruce..prostě služka co skáče jak páníček píská..a jako bonus nemají ani vycházky.. :mrgreen:Příspěvek upraven 03.07.13 v 14:59

aha, tak to je jiná liga :mrgreen: to ani nebudu dávat číst chlapovi, ještě by chtěl abych se změnila 8o :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8959
@kuti píše:
No, když si evidentně může odskočit kvůli sexu, proč by v tu dobu třeba nemohl pohlídat děti, kdyby nutně potřebovala něco zařídit? Neříkám, že by byli partneři (on má ženu), ale hezký milenecký vztah si představit umím.
Nevím, proč se to tu celé degraduje na „roztáhne nohy“ a „natáhne ruku“. Intimní věci jsou snad i o sdílení, společných rozhovorech (které mu třeba zrovna doma chybí), o tom v klidu si sednout a vypít kafe…spousta malých hezkých věcí, na které už třeba v běžném životě není moc čas? :nevim:

zakladatelka nepsala nic o tom, že by s ní dotyčný chtěl popíjet kávičku a za to jí dávat peníze;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:14
@Jasněnkaa píše:
aha, tak to je jiná liga :mrgreen: to ani nebudu dávat číst chlapovi, ještě by chtěl abych se změnila 8o :lol: :lol:

Ono to sice vypadá vtipně, ale mě je těch holek líto..úplně lapám po dechu když v obchodě dětem řeknou: Počkej musíme zavolat tatínkovi jestli nám dovolí koupit to lízátko..
Tak to raději budu placená milenka, než dělat takového blba.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 15:14
@kuti píše:

Ja to vidim tak, ze si nekupuje sex na ulici, lebo si kupil raz a ma zmluvu o exkluzivite. Chodit spolu nemozu. lebo on je jaksi viazany inde. Alebo tu naozaj niekto veri viac na lasku nebesku a happyend, nez na to, ze si chlap zaroven predplaca pripadny potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí