Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
3.7.13 15:15
@kolik píše:
No i devka muze byt svobodna… :poblion:

Ale obecne teda nestacim zirat, kolik zenskejch by do toho slo, a jak si to dokazou vysvetlit vsemi jinymi duvody, nez ze jsou to devky prodejny.
Hitparada nejlepsich oduvodneni:
1. Je rozdil, jestli necha prachy rano na stole, nebo koupi darek ci dovolenou (vysledek: je zenac, plati si te, mozna ruznou formou, ale plati, si kurv@)
2. To on je zenaty, ja jsem svobodna, nemusim si nic vycitat (vysledek: je zenac, ma manzelku deti, jasne, ze je to peknej hajzl, ale ty si porad kurv@, kdyz do toho jdes)
3. Kdyz toho nevyuziju ja, tak si stejne najde jinou (vysledek: ano, kdyz mu nebudes kurv. u delat ty, urcite si najde jinou kurv. u, to z tebe ale nedela o nic mensi kurv. u)
4. Jeho manzelka je urcite taky kurv@ a pocita s tim (vysledek: pokud do toho pujdes, tak si kurv@ nezavisle na tom, co je nebo neni jeho manzelka)

Nezbyva doufat, nez ze vsem, co by do toho sly se to v zivote stane, aby ochutnaly i tu druhou stranu. A pak taky doufam, ze shorej v pekne :D

:lol: :lol: to mě pobavilo :lol: ale absolutně souhlasím!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 15:15
@Lejaa píše:
ale zmíněný právník byl rozvedený. Takže udržovali jakýsi vztah. Ne jen sexuální. To je podle mě rozdíl.
Kdežto ženatého muže odsuzuju za to, že si platí sex, místo toho, aby peníze dal např. dětem. Jen proto že potřebuje zasunout.

No, rozvedený byl, ale jezdil tak sporadicky (díky časové vytíženosti), že stejně když přijel, bylo to většinou jen o sexu :lol: Samozřejmě skypovali si, psali sms, volali…ale to se ženatým milencem jde také. Já v tom vážně moc rozdílů nevidím. :think:
A myslím, že dětem zrovna tyhle peníze chybět nebudou, asi nouzi nemají. Já znám i pár párů, kde jsem si jistá, že kdyby chlap neměl bokovku, už by se ženou nebyl a děti by na tom určitě byly bity víc…jak časově s otcem, tak finančně. Takže motivaci toho pána fakt neposuzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 15:16
@peggy.sl píše:
Jak víš, že ne? Tohle je možné..proč by nebylo.. :) I milenec tě může vzít k jeho rodičům, pohlídat děti..
Ženatej :mrgreen: hahaha, tak takových bude jen velice, velice málo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.7.13 15:17
@peggy.sl píše:
Ono to sice vypadá vtipně, ale mě je těch holek líto..úplně lapám po dechu když v obchodě dětem řeknou: Počkej musíme zavolat tatínkovi jestli nám dovolí koupit to lízátko..
Tak to raději budu placená milenka, než dělat takového blba.. :pankac:

no tak to už hraničí s tyranií ne? :think: :nevim: jako ptát se na korunové věci :nevim: to bych se svoji povahou neustála :roll:

• Citovat
  • Upravit
20557
3.7.13 15:17
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja to vidim tak, ze si nekupuje sex na ulici, lebo si kupil raz a ma zmluvu o exkluzivite. Chodit spolu nemozu. lebo on je jaksi viazany inde. Alebo tu naozaj niekto veri viac na lasku nebesku a happyend, nez na to, ze si chlap zaroven predplaca pripadny potrat?

Já na happyendy věřím!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:18
@araw píše: Ženatej :mrgreen: hahaha, tak takových bude jen velice, velice málo.

Ten můj milenec s tím problém neměl..takže jsou i tací.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 15:18
@kuti píše:
No, když si evidentně může odskočit kvůli sexu, proč by v tu dobu třeba nemohl pohlídat děti, kdyby nutně potřebovala něco zařídit? Neříkám, že by byli partneři (on má ženu), ale hezký milenecký vztah si představit umím.
Nevím, proč se to tu celé degraduje na „roztáhne nohy“ a „natáhne ruku“. Intimní věci jsou snad i o sdílení, společných rozhovorech (které mu třeba zrovna doma chybí), o tom v klidu si sednout a vypít kafe…spousta malých hezkých věcí, na které už třeba v běžném životě není moc čas? :nevim:

Nemluvím o odpoledni, mluvím třebas o týdnu, mluvím o tom, vzít děti k lékaři. Tohle všechno partner může, ženatej milenec ve velké většině ne. A to milenec kterej vyzvedává svoje děti asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:19
@Jasněnkaa píše:
no tak to už hraničí s tyranií ne? :think: :nevim: jako ptát se na korunové věci :nevim: to bych se svoji povahou neustála :roll:

Přitom jsou to chytré holky, ale s příchodem dítěte se,,něco,, stalo a já nestačím zírat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 15:19
@vendulka72 píše:
Tady pán hned na začátku osvětlil, jak si to představuje: „nabídl mi milenecký vztah za výhody… "
Tak nevím s tím chozením… Mně to spíš přijde jako nabídka pro sexuální pracovnici. Já vím, že dneska se např. neříká "ukradnout“ ale „odklonit“. Zní to lépe. Takže neříkejme že ji pasoval do role „sexuální pracovnice“ ale „milenky“. :dance:

Ano, „milenecký vztah“ za výhody…Milenecký vztah je podle mě něco hezkého. Ne prostitutka, která roztáhne. Jsou v tom city, emoce, sdílení.
Někdo tomu říká milenecký vztah, někdo chození. Je spousta nezadaných, co o sobě mluví jako o mileneckém vztahu, protože se „milují“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 15:21
@Lejaa píše: :lol: :lol: to mě pobavilo :lol: ale absolutně souhlasím!!! :potlesk:
Že jo, tvrdě napsáno, ale naprosto pravdivě :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 15:22
@kuti píše:
No, rozvedený byl, ale jezdil tak sporadicky (díky časové vytíženosti), že stejně když přijel, bylo to většinou jen o sexu :lol: Samozřejmě skypovali si, psali sms, volali…ale to se ženatým milencem jde také. Já v tom vážně moc rozdílů nevidím. :think:
A myslím, že dětem zrovna tyhle peníze chybět nebudou, asi nouzi nemají. Já znám i pár párů, kde jsem si jistá, že kdyby chlap neměl bokovku, už by se ženou nebyl a děti by na tom určitě byly bity víc…jak časově s otcem, tak finančně. Takže motivaci toho pána fakt neposuzuju.

To je tvoje úvaha, že děti „asi“ nouzi nemají. Jasně, asi doma nebrečí hlady, ale co třeba kdyby jim ty peníze odkládat na později? Jednou by mu jistě poděkovaly, navíc v téhle „úžasné“ době, kdy má každý hrozně na vlastní bydlení;)
Kdybych byla manželka toho dotyčného a zjistila, že si platí „paní“, tak by mě to na*ralo 2×. Poprvé proto, že mě podvádí a podruhé proto, že vydržuje „nějakou ženskou“, místo toho, aby dal nějakým způsobem peníze dětem. A to, že má třeba „dost peněz“ nemusí automaticky znamenat, že vydělá půl milionu za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 15:24
@Lejaa píše:
zakladatelka nepsala nic o tom, že by s ní dotyčný chtěl popíjet kávičku a za to jí dávat peníze;)

To jako fakt myslíte, že jí povalí hned za dveřma na podlahu…nebo odveze někam do hotelu, řekne „osprchuj se“…„vy**ř mě“…„teď roztáhni“…a pak „támhle máš peníze?“… :nevim:
tak to snad NE :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:24
@Lejaa píše:
To je tvoje úvaha, že děti „asi“ nouzi nemají. Jasně, asi doma nebrečí hlady, ale co třeba kdyby jim ty peníze odkládat na později? Jednou by mu jistě poděkovaly, navíc v téhle „úžasné“ době, kdy má každý hrozně na vlastní bydlení;)
Kdybych byla manželka toho dotyčného a zjistila, že si platí „paní“, tak by mě to na*ralo 2×. Poprvé proto, že mě podvádí a podruhé proto, že vydržuje „nějakou ženskou“, místo toho, aby dal nějakým způsobem peníze dětem. A to, že má třeba „dost peněz“ nemusí automaticky znamenat, že vydělá půl milionu za měsíc.

Manželka zlatokopka..to je smrtelné řešení.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 15:26

@peggy.sl
Já nepsala o tom, že by ty peníze měly přijít manželce, ale těm dětem, které jsou i jeho, nebo snad ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
3.7.13 15:28

@karlbori no pokud mas sex rada a on se ti jak vidno libi… tak pomuzes oboum..( jen jeho manzelka no…) ale fandim ti bez do toho :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí