Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
3.7.13 15:28
@kuti píše:
To jako fakt myslíte, že jí povalí hned za dveřma na podlahu…nebo odveze někam do hotelu, řekne „osprchuj se“…„vy**ř mě“…„teď roztáhni“…a pak „támhle máš peníze?“… :nevim:
tak to snad NE :poblion:

to jsi napsala ty. Ale já si zas nemyslím, že dotyčný chce jít se zakladatelkou do kina za výhody;-) To je hodně naivní představa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:29
@Lejaa píše:
@peggy.sl
Já nepsala o tom, že by ty peníze měly přijít manželce, ale těm dětem, které jsou i jeho, nebo snad ne?:-)

Pokud ty peníze vydělá on, děti nejsou hlady a nebydlí pod mostem, tak má plné právo s nimi naložit jak chce..takže klidně i za milenku..pokud s tím má manželka problém, at mákne a postará se taky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 15:30
@peggy.sl píše:
Pokud ty peníze vydělá on, děti nejsou hlady a nebydlí pod mostem, tak má plné právo s nimi naložit jak chce..takže klidně i za milenku..pokud s tím má manželka problém, at mákne a postará se taky.. :lol:

Počkej, to se mýlíš, to máte takhle doma nastavené? :mrgreen: Smutné, pak se ale nedivím těm názorům, co tu čtu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 15:31
@araw píše:
Nemluvím o odpoledni, mluvím třebas o týdnu, mluvím o tom, vzít děti k lékaři. Tohle všechno partner může, ženatej milenec ve velké většině ne. A to milenec kterej vyzvedává svoje děti asi nebude.

Taky znám milence, který hlídal milence mimino, když musela k zubaři a její manžel hlídat nemohl, protože byl na golfovém turnaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:31
@araw píše:
Počkej, to se mýlíš, to máte takhle doma nastavené? :mrgreen: Smutné, pak se ale nedivím těm názorům, co tu čtu :pankac:

Proč smutné? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 15:32
@peggy.sl píše:
Manželka zlatokopka..to je smrtelné řešení.. :lol:

Tak ta manzelka porodi chlapovi deti, prerusi karieru (ano, aj zenska za pokladnou, pretoze prestane zarabat) a v pripade ked chce aby chlap svoj prijem minul cely na vlastnu rodinu tak je zlatokopka? Aby som nebola na prachy, tak mam uznat ze je rozumnejsie minut prachy na nejaku cudziu zensku, ktora nam na oplatku moze poskytnut nejake breberky, nez odlozit ich na neskor pre deti ci nas spolocny dochodok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 15:33
@kuti píše:
Taky znám milence, který hlídal milence mimino, když musela k zubaři a její manžel hlídat nemohl, protože byl na golfovém turnaji :lol:

Je dost smutné, jak to u někoho funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 15:34
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ta manzelka porodi chlapovi deti, prerusi karieru (ano, aj zenska za pokladnou, pretoze prestane zarabat) a v pripade ked chce aby chlap svoj prijem minul cely na vlastnu rodinu tak je zlatokopka? Aby som nebola na prachy, tak mam uznat ze je rozumnejsie minut prachy na nejaku cudziu zensku, ktora nam na oplatku moze poskytnut nejake breberky, nez odlozit ich na neskor pre deti ci nas spolocny dochodok?

Přesně… To jsem se snažila říct, ale některé dámy zde, to asi nejsou schopné pochopit. Možná by stačilo, kdyby se nad tím jen zamyslely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.7.13 15:35
@Bábi Zlopočasná píše:

Tak já si myslím, že je primárně porodí sobě, ty děti. Převážně touží po dětech ženy, nikoliv muži, takže to, že „porodí chlapovi“ je dost nevhodná formulace.

• Citovat
  • Upravit
20557
3.7.13 15:36
@Bábi Zlopočasná píše:

Celý příjem vysypat do rodiny??? 8o 8o
Kde jsou jeho koníčky, zábava, povyražení???
To opravdu dneska ještě chlapi dělají stojku a vyplácí výplatu podle,,pásky,,?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 15:36
@peggy.sl píše:
Proč smutné? 8o

Pretoze my sme doma jeden stroj o styroch suciastkach, kde vsetky ziskane zdroje pomahaju stroju fungovat.
Tebou popisovany stav su samostatne jednotky, kde sa kazdy stara sam o seba. Ano, z pohladu z prostredia kde sa starame jeden o druheho je to smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.7.13 15:37
@peggy.sl píše:
Celý příjem vysypat do rodiny??? 8o 8o
Kde jsou jeho koníčky, zábava, povyražení???
To opravdu dneska ještě chlapi dělají stojku a vyplácí výplatu podle,,pásky,,?? :mrgreen: :mrgreen:

Nevím, co chlapi dělají jinde, ale já jsem celý život pro odělené účty 8)

• Citovat
  • Upravit
3.7.13 15:38
@nepř. G12 píše:
Tak já si myslím, že je primárně porodí sobě, ty děti. Převážně touží po dětech ženy, nikoliv muži, takže to, že „porodí chlapovi“ je dost nevhodná formulace.

Preco? Mna manzel ziadal o ruku a o dieta zaroven. Vzdy ked som otehotnela, on sa zacal na mimino tesit skor ako ja. To ze chlap nema maternicu este neznamena ze po detoch netuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 15:38
@Bábi Zlopočasná píše:
Pretoze my sme doma jeden stroj o styroch suciastkach, kde vsetky ziskane zdroje pomahaju stroju fungovat.
Tebou popisovany stav su samostatne jednotky, kde sa kazdy stara sam o seba. Ano, z pohladu z prostredia kde sa starame jeden o druheho je to smutne.

No vidíš..svět je prostě barevný..mám ráda svojí volnost a svobodu..proto si hrabu ráda na svém písečku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 15:40
@Lejaa píše:
To je tvoje úvaha, že děti „asi“ nouzi nemají. Jasně, asi doma nebrečí hlady, ale co třeba kdyby jim ty peníze odkládat na později? Jednou by mu jistě poděkovaly, navíc v téhle „úžasné“ době, kdy má každý hrozně na vlastní bydlení;)
Kdybych byla manželka toho dotyčného a zjistila, že si platí „paní“, tak by mě to na*ralo 2×. Poprvé proto, že mě podvádí a podruhé proto, že vydržuje „nějakou ženskou“, místo toho, aby dal nějakým způsobem peníze dětem. A to, že má třeba „dost peněz“ nemusí automaticky znamenat, že vydělá půl milionu za měsíc.

Tak tohle evidentně není týpek, co je ženě věrný a všechny peníze štřil dětem. Bere ze zdroje o kterém žena neví a tipuju, že kdyby si nevydržoval milenku, padnou ty peníze na nějakém tahu s kamarády.
Myslím, že zakladatelka, ať už se rozhodne jakkoliv, nikterak majetkové poměry jeho rodiny neovlivní.
Nevím, jestli vy všechny máte doma chlapy, co každý měsíc udělají doma stojku :nevim: a máte přehled kam jdou jaké peníze…já tedy ne :nevim: A kdyby si manžel chtěl utrácet za jinou ženskou nebo víc za své koníčky, určitě, žádný rozdíl v rodinném rozpočtu nepoznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí