Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
3.7.13 16:01
@nepř. G12 píše:
Tak já si myslím, že je primárně porodí sobě, ty děti. Převážně touží po dětech ženy, nikoliv muži, takže to, že „porodí chlapovi“ je dost nevhodná formulace.

Tak s tebou poprvé co si pamatuju nesouhlasím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale já nerodím děti pro sebe, ale rodím je nám, jsou naše a fakt bych nemohla říct, že je miluju víc než jejich otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 16:02
@peggy.sl píše:
Ufff…už jsem myslela, že jsem jediná,,jetá,, jáá!! Myslím, že chlapovi není nic do toho kolik si vydělám, stejně tak je mi jedno kolik vydělá on.. :D

Souhlasím, mám to stejně!! Když jsme se brali, byly jsme dvě samostatné jednotky, které spolu založily „společný projekt“ = rodinu a bydlení. Na společném projektu se oba podílíme, ale dál si vedeme i vlastní aktivity, které se společným projektem nemají nic společného.
Rozhodně jsem se svatbou nestala siamským dvojčetem svého manžela, abych s ním musela sdílet společný krevní oběh!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.7.13 16:02
@araw píše:
Tak s tebou poprvé co si pamatuju nesouhlasím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale já nerodím děti pro sebe, ale rodím je nám, jsou naše a fakt bych nemohla říct, že je miluju víc než jejich otec

Hele, jasně, že NÁM je nejlepší, ale Bábi psala, že ta žena porodila děti CHLAPOVI, což mi přijde úplně mimo :-)

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
3.7.13 16:03
@kuti píše:
Souhlasím, mám to stejně!! Když jsme se brali, byly jsme dvě samostatné jednotky, které spolu založily „společný projekt“ = rodinu a bydlení. Na společném projektu se oba podílíme, ale dál si vedeme i vlastní aktivity, které se společným projektem nemají nic společného.
Rozhodně jsem se svatbou nestala siamským dvojčetem svého manžela, abych s ním musela sdílet společný krevní oběh!!
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
annooonyyym
3.7.13 16:03

Milá zakladateľka - čisto hypoteticky, keby som bola na tvojom mieste, nezadaná a ten chlap by sa mi páčil, tak by som do toho išla, prečo nie. Výčitky svedomia nech si nesie chlap. On bol ten, ktorý ti to navrhol, on bude ten, ktorý podvádza. Prečo by si mala myslieť ty na jeho ženu a deti, keď sám dal taký podnet. Je ženatý a mal by si sám v sebe upratať, či mu za to stojí začať si nejaký flirt. On riskuje rozvod a to, že nemusí dostať deti do opatery. Ty v podstate neriskuješ nič. Len pozor na to, aby si sa nezamilovala :)

• Citovat
  • Upravit
2448
3.7.13 16:06

@peggy.sl Příčit se ti to může, nicméně pokud jste výslovně nepožádali o rozdělení majetku nebo nemáte předmanželskou smlouvu, tak zkrátka společné jmění máte, bez ohledu na to, na kolika různých účtech leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
3.7.13 16:09
@annooonyyym píše:
Milá zakladateľka - čisto hypoteticky, keby som bola na tvojom mieste, nezadaná a ten chlap by sa mi páčil, tak by som do toho išla, prečo nie. Výčitky svedomia nech si nesie chlap. On bol ten, ktorý ti to navrhol, on bude ten, ktorý podvádza. Prečo by si mala myslieť ty na jeho ženu a deti, keď sám dal taký podnet. Je ženatý a mal by si sám v sebe upratať, či mu za to stojí začať si nejaký flirt. On riskuje rozvod a to, že nemusí dostať deti do opatery. Ty v podstate neriskuješ nič. Len pozor na to, aby si sa nezamilovala :)

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 16:10
@nepř. G12 píše:
Hele, jasně, že NÁM je nejlepší, ale Bábi psala, že ta žena porodila děti CHLAPOVI, což mi přijde úplně mimo :-)

Pretoze bola rec o tom, ze chlap nemusi davat vsetko do rodiny, moze si nechat aj na milenku - ked zena dala rodine vsetko tym, ze porodila… dotycnemu chlapovi, ktory predsa musi mat priestor na milenku.

Inak som uz pisala ze rodina sme JEDEN celok o styroch elementoch (u nas doma) - ktory ale nemoze drzat pohromade, ked jeden element zacne zapadat aj do ineho celku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 16:13

Ja osobne by som na tuto ponuku nereflektovala, dokonca by ma urazila, pretoze:
1 - mysli si o mne ze roztiahnem nohy kazdemu, pokial bude suma dostatocna
2 - je to zufalec, s ktorym zadarmo ziadna nepojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.7.13 16:16

Tak pokud jsi schopna se jeho ženě podívat do očí a zároveň Ti nevadí mu dělat matraci…, ten chlápek bude asi pěknej hajzlík a ty nebudeš jeho jediná…hlavně neotěhotni prosímtě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.7.13 16:17

Já si teda o manželském/partnerském životě nemyslím že by chlap musel dělat stojku :roll:

U nás je to tak, muž vydělává víc(počítám i dobu co jsem pracovala) ale vydělává i díky mě, ne jen sobě. Já mu doma dělám zázemí a on se může věnovat vydělávání peněz, tzn. „neotravuju“ ho blbostma(většinou, mám dny kdy se mi nic nechce, tak otravuju :lol: ) peníze máme společné, s tím že si ale nekecáme do toho kdo si co koupí, mluvím o menších částkách. Chci si koupit botičky tak si je koupím, když je částka vyšší, řeknu mu, že si je chci koupit, on koukne na účet a řekne, jo v pohodě, nebo počkej týden/14 dní, teď se bude platit tohle…on si taky nekoupí třeba XBOX jen tak, ale kouknem na to a řeknem si. To samé s věcma pro děti, účty teda máme dva, ale jedem spíš na jeho, tzn. jedu na nákup, beru si „jeho“ kartu, jdu ven tak taky. Vše je o domluvě těch dvou, nikdy jsem neslyšela, to jsou moje peníze, ty děláš hovno, válíš se doma atd. asi je natolik inteligentní, že ví že to není pravda.

Vy to tady hrotíte pomalu na koruny, chlap udělá stojku, tak to ale není, rozhodně mu nehlídám jestli si koupil hru do pc, nebo byl s kámošem na kávě, to samé on mě.

Osobně moc dobře nechápu, rozdělené finance :think: aby to teda bylo spravedlivé, tak já bych mu musela dávat půlku třeba na jídlo, a on mě na bydlení, telefony atd.

• Citovat
  • Upravit
20557
3.7.13 16:17
@adam75 píše:
@peggy.sl Příčit se ti to může, nicméně pokud jste výslovně nepožádali o rozdělení majetku nebo nemáte předmanželskou smlouvu, tak zkrátka společné jmění máte, bez ohledu na to, na kolika různých účtech leží.

Nejsme manželé, takže mám klid..Všechen majetek je můj, takže mám klid dvojnásobný.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.7.13 16:20
@peggy.sl píše:
Nejsme manželé, takže mám klid..Všechen majetek je můj, takže mám klid dvojnásobný.. :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 16:23
@peggy.sl píše:
Nejsme manželé, takže mám klid..Všechen majetek je můj, takže mám klid dvojnásobný.. :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 16:24
@Jasněnkaa píše:
Já si teda o manželském/partnerském životě nemyslím že by chlap musel dělat stojku :roll:

U nás je to tak, muž vydělává víc(počítám i dobu co jsem pracovala) ale vydělává i díky mě, ne jen sobě. Já mu doma dělám zázemí a on se může věnovat vydělávání peněz, tzn. „neotravuju“ ho blbostma(většinou, mám dny kdy se mi nic nechce, tak otravuju :lol: ) peníze máme společné, s tím že si ale nekecáme do toho kdo si co koupí, mluvím o menších částkách. Chci si koupit botičky tak si je koupím, když je částka vyšší, řeknu mu, že si je chci koupit, on koukne na účet a řekne, jo v pohodě, nebo počkej týden/14 dní, teď se bude platit tohle…on si taky nekoupí třeba XBOX jen tak, ale kouknem na to a řeknem si. To samé s věcma pro děti, účty teda máme dva, ale jedem spíš na jeho, tzn. jedu na nákup, beru si „jeho“ kartu, jdu ven tak taky. Vše je o domluvě těch dvou, nikdy jsem neslyšela, to jsou moje peníze, ty děláš hovno, válíš se doma atd. asi je natolik inteligentní, že ví že to není pravda.

Vy to tady hrotíte pomalu na koruny, chlap udělá stojku, tak to ale není, rozhodně mu nehlídám jestli si koupil hru do pc, nebo byl s kámošem na kávě, to samé on mě.

Osobně moc dobře nechápu, rozdělené finance :think: aby to teda bylo spravedlivé, tak já bych mu musela dávat půlku třeba na jídlo, a on mě na bydlení, telefony atd.

No vidíš a tohle bych já nepřežila…chci boty, ale chci je hned..nechci čekat 14 dnů..vidím v časopise parfém, líbí se mi obal, chci ho hned…proto máme ty prachy každý svoje..aspon vím co si mohu dovolit..a nemusím se nikoho ptát.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí