Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna Víš co? Já bych ti přála hodnýho milujícího chlapa. Kterej by tě pořádně *****, abys byla po všech stranách spokojená a neměla každý druhý příspěvek tak útočný. ![]()
Fakt to myslím v dobrém.
![]()
Nóóó být to můj chlap, tak přetrhnu jeho i tebe!!! Tohle se prostě nedělá, ALE…
někdy musíme i my ženy být trochu mrchy! A co si budem: svět je strašně zkaženej, tak pokud nemáš morální problém sama se sebou a víš, že si to nebudeš jednou vyčítat a uvědomíš si, že je to JEN sex, nezamiluješ se a jednou to nepujdeš vyžvanit manželce a nebudeš si na něj dělat nároky, tak proč ne…
Pokud cítíš, že by to mohlo do něčeho přerůst, tak ruce pryč - jen bys byla hodně nešťastná - TIHLE CHLAPI SE NEROZVÁDĚJÍ..!!!
Za mou osobu: Já bych na to neměla, mám chlapa a musela bych se vžít do situace manželky a dětí… ALE nikdy neříkám nikdy, proto ani neodsuzuji, ikdyž dnes vím, že bych do toho nešla, člověk neví, co mu život přichystá a do čeho tě uvrtá ![]()
Já ti jen přeji správné rozhodnutí a ať už se rozhodneš jakkoliv, aby si toho nikdy nemusela litovat ![]()
Aha, tak já to psala zakladatelce a vůbec nečetla diskuzi, po odeslání jsem se podívala o stranu zpět a zakladatelka tu ještě nebyla, jo?
No tak to jsem si to mohla klidně nechat pro sebe, nerada bych se pouštěla do hlubších diskuzí, jak vidím celkem zajímavých tady
![]()
Hahaha, toto tu ještě jede, to je snad vtip. Závěr diskuze je ale takovej, že se tu furt řeší jiný lidi než zakladatelka, která už nikdy nepřijde. A strašně vtipný je, že ze vší diskuze s chatwenna vyplynulo, že toho chlapa prostě potřebujea co je absurdní, když už né na prachy tak alespoň aby ji měl kdo uspokojit, leč žena je spokojená jen když ji uspokojí muž, hehe. No toto, co já se tu dozvídám, já z toho ani nebudu spát ![]()
@chatwenna píše:
@Lejaa Berusko moja milovana, ja jsem te nechtela napadat!Ja se bavim o statistice…!
Mate vy holky trochu logickeho uvazovani…?
beruško moje milovaná, někdy není úplně na škodu si uvědomit, kdy už to stačí;-)
@Virginia píše:
Hele, střihneme si, jo? Jedna z nás to bude, tak která?!
Sakra! Jsme úplně v pasti!.. ![]()
@Lejaa Jak dlouho jsi s mužem? Kolik máte dětí, jak moc se máte rádi??? Atd atd…musíme tomu přijít zavčas na kloub, která to má zabalit, pokud bych to měla doma skončit, valím do tý školky hledat toho elegána, co mi za sex bude platit, musím rychle, dokud to mám z domu v živé paměti. ![]()
@lidacek Si pleteš pojmy s dojmy. Nikde tu nebylo psáno, že žena může být spokojená, jen když ji uspokojí muž. ![]()
@Virginia
Záleží, jestli dřív skončí to delší manželství nebo naopak
Jestli to delší, tak val do té školy, protože my jsme sezdaní jen rok
Pokud je to opačně - kde je ta školka?!?! ![]()
@Lejaa Víš co, tak jdi do tý školky ty, my jsme spolu skoro dvacet roků, to by mohlo skončit fiaskem s tím bohatým pánem, starýho psa novým kouskům nenaučíš, ty si zvykneš přece jen líp.
Já mám strach, že by mi za to dal třeba jen propisku nebo tak něco. ![]()
@Virginia
Krásnou, firemní s logem - na památku ![]()
No, jinak spolu jsme 9 let, z toho rok svoji, ale i tak je to zanedbatelný, proti vám - tleskám:-) Upřímně.