Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
U většiny manželství se to nepočítá za jednotlivé věci, ale výplata za manželské povinnosti je pro ženu jednou měsíčně, po platu manžela…
Podle sebe soudím tebe…
@káťa píše:
A vsadím se, že na této diskusi by se napasovala do role moralistky, která by spílala zakladatelce, jaká je kurva, když by si vzala od milence dárek![]()
Dárek je něco jiného. Mě tedy udivuje, jak lacino se nechala touto nabídkou oslovit už na prvním setkání. Chlap šel najisto, poměrně drze a troufale to vybalil hned napoprvé a šlo mu to náramně lehce.
@káťa píše:
Nepsala jsemm, že je to normální a sama to tak nemám.
Nepohrdám ale ženou, která se dostane do situace, kdy o podobné věci přemýšlí. Narozdíl od zdejších některých rádoby moralistek, které žijí v identické situaci, jen s tím rozdílem, že jim za jejich služby platí manžel, nikoli milenec.
Ale to jsi se pomýlela a já už to píšu poněkolikáté, jde o to, že zakladatelka to nepotřebuje, jen využívá situace.
@Burj Chalifa píše:
Dárek je něco jiného. Mě tedy udivuje, jak lacino se nechala touto nabídkou oslovit už na prvním setkání. Chlap šel najisto, poměrně drze a troufale to vybalil hned napoprvé a šlo mu to náramně lehce.
přesně! na první schůzce na kávě. Představa pro mě hrozná, cizí chlap se se mnou ve školce bavit, dobrý je sympaťák, tak jdem s dětma do cukrárny a tam on na mě vybalí, dej mi, já dám tobě
nevím co bych si myslela, asi by mě napadlo, BOŽE!! lidi si o mě myslí že jsem šlapka ![]()
@Jasněnkaa Milacik, proboha, to je zenska prirozenost chtit zajisteneho muze!
Je to nase geneticka vybava - zajistit potomka, vybrat spravneho partnera.
Funguje to tak napric vsemi zivocisnymi druhy…
@káťa píše:Čím jim platí manžel, já tomu pořád nerozumím, já žádné peníze za sex nedostávám. Pouč mě, jak se to dělá, bych asi doma dostala přes držku, kdybych si doma za sex řekla o peníze?
Nepsala jsemm, že je to normální a sama to tak nemám.
Nepohrdám ale ženou, která se dostane do situace, kdy o podobné věci přemýšlí. Narozdíl od zdejších některých rádoby moralistek, které žijí v identické situaci, jen s tím rozdílem, že jim za jejich služby platí manžel, nikoli milenec.
@araw píše:
Myslíš prostitutku?nějak nevím, z jakého titulu bych ti měla vykat
Je otázka, kdo z nás dvou je bohatší, zda ty s kupou peněz, nebo já, která zná svou cenu a má manžela, kterej ji nepovažuje za ku*vu
@araw píše:
Myslíš prostitutku?nějak nevím, z jakého titulu bych ti měla vykat
Je otázka, kdo z nás dvou je bohatší, zda ty s kupou peněz, nebo já, která zná svou cenu a má manžela, kterej ji nepovažuje za ku*vu
Káťa má doma přítele. Mimochodem takového, který si neustále dopisuje se slečnama, dokonce se s němá schází, protože ho to baví, takže ona má asi posunuté hranice.
@Jasněnkaa píše:
přesně! na první schůzce na kávě. Představa pro mě hrozná, cizí chlap se se mnou ve školce bavit, dobrý je sympaťák, tak jdem s dětma do cukrárny a tam on na mě vybalí, dej mi, já dám toběnevím co bych si myslela, asi by mě napadlo, BOŽE!! lidi si o mě myslí že jsem šlapka
přeháníš, děsně přeháníš, prostě se mu líbila a nabídl jí určitej vztah s výhodama, to, že někdo něco takového udělá neznamená, že si o tom druhém myslí, že je šlapka. Jak bys potom nazvala kamarádství s „výhodama“ - myslím nezávazného kamaráda, kdy je jasná dohoda, že žádnej citovej vztah, pouze sex a občas nějaká výpomoc jedno kdo od koho. Nejde o výpomoc s penězi, ale o jakoukoliv. I nějaká služba či výpomoc se ohodnotitelná penězi, to jsou potom takoví kamarádi šlapka a on šlapák obrazně řečeno…?
@Jasněnkaa píše:
přesně! na první schůzce na kávě. Představa pro mě hrozná, cizí chlap se se mnou ve školce bavit, dobrý je sympaťák, tak jdem s dětma do cukrárny a tam on na mě vybalí, dej mi, já dám toběnevím co bych si myslela, asi by mě napadlo, BOŽE!! lidi si o mě myslí že jsem šlapka
Suverén, který si hraje, kterému to naivní mamina ze školky žere, je okouzlena zjevem, kecy o nechápavé manželce ji dojímají, vůbec jí ta neomalenost a drzost nedochází a hned se s příležitostí si polepšit běží poradit na emimino.
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Milacik, proboha, to je zenska prirozenost chtit zajisteneho muze!Je to nase geneticka vybava - zajistit potomka, vybrat spravneho partnera.
Funguje to tak napric vsemi zivocisnymi druhy…
já s tím souhlasím, taky jsem si nevzala a neplodila děti z bývalejma
ale zase teda nevybírám chlapa podle stavu konta ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Mýlíš se, jsem rozvedená.
Nyní jsem 3 roky s přítelem a máme velmi hezký vztah, finace každý svoje…
Ale mám hodně vdaných kamarádek a kolegyň a manžel žádné z nich si nenechává svou výplatu pro sebe, nýbrž většinu z ní investují do svých manželek.
@kočička Evička píše:
přeháníš, děsně přeháníš, prostě se mu líbila a nabídl jí určitej vztah s výhodama, to, že někdo něco takového udělá neznamená, že si o tom druhém myslí, že je šlapka. Jak bys potom nazvala kamarádství s „výhodama“ - myslím nezávazného kamaráda, kdy je jasná dohoda, že žádnej citovej vztah, pouze sex a občas nějaká výpomoc jedno kdo od koho. Nejde o výpomoc s penězi, ale o jakoukoliv. I nějaká služba či výpomoc se ohodnotitelná penězi, to jsou potom takoví kamarádi šlapka a on šlapák obrazně řečeno…?
jsou oba dva volní?
@smoulinka71 píše:
Káťa má doma přítele. Mimochodem takového, který si neustále dopisuje se slečnama, dokonce se s němá schází, protože ho to baví, takže ona má asi posunuté hranice.
Pokud vím, tak toto téma je o finanční výpomoci, nikoli o dopisování, jestli sis nevšimla. ![]()
to je těžký, nemohli si dovolit
to by půl národa nemělo děti. Samozřejmě že s penězma se rozhoduje lépe.
Místní moje logika, je ta že on si ji našel jako chudou, takže se musí postarat o ni i jejich dítě, tak aby ona nikdy nepocítila že do manželství donesla hov.no, tzn. nesmí se nad ni povyšovat, a buzerovat ji třeba tím že si koupí tričko, nebo mrňousovi lízátko.
Rodinný majetek(jeho rodiny) je věc jiná, ale to nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti, my měli oba hovénko.