Mám nárok na nějaký příspěvek po rodičovské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, prosim zachovani anonymu, mam tady dost znamych a nechci, aby se to zatim nejak rozkriklo…
chci se zeptat, nedavno jsem skoncila materskou, resp. rodicovsky prispevek, na materskou jsem nemela narok..nastoupila jsem do nove prace, ale bohuzel (nechci udavat presny duvod) jsem nucena smlouvu ukoncit, samozrejme jsem ve zkusebni dobe. Dalsi prace by tady byla, ale zatim brigadne, za 2 mesice by mi mohl zamestnavatel nabidnout smlouvu, kvuli dotacim z pracaku nebo co…muzu tedy priznat jen 4tis. s tim, ze zbytek by mi dal na ruku..a konecne muj dotaz..mela bych na pracu narok na nejaky prispevek? manzel vydelava vic nez je zivotni minimum
ne, naštěstí neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina6699 no jasne, jsem prizivnice a buh vi co jeste ![]()
v zivote jsem nic nechtela, ani blbe porodne, brala jsem to jak to je, samozrejme, kdyz na nic narok mit nebudu, tak bohuzel, jen se informuju
myslim, ze za 2 mesice stat ze me nezrujnuje
jsou tady jini obcane co nemakaji nekolik let, rodi jedno dite za druhym a praci nepachnou
kdyby bylo na me, tak se nestresuju a proste pockam, ale mam dite a proc, kdybych na to mela narok, toho nevyuzit ![]()
- Citovat
- Upravit
Na nic narok nemas a evidentne to vis, jen se to snazis obejit.
jasne, Romove vlastne berou 100tis mesicne jen tak od uradu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Mamina6699 no jasne, jsem prizivnice a buh vi co jeste
v zivote jsem nic nechtela, ani blbe porodne, brala jsem to jak to je, samozrejme, kdyz na nic narok mit nebudu, tak bohuzel, jen se informujumyslim, ze za 2 mesice stat ze me nezrujnuje
jsou tady jini obcane co nemakaji nekolik let, rodi jedno dite za druhym a praci nepachnou
kdyby bylo na me, tak se nestresuju a proste pockam, ale mam dite a proc, kdybych na to mela narok, toho nevyuzit
Příspěvek upraven 02.09.14 v 18:54
- Citovat
- Upravit
Takové dotazy se zde netolerují, jsou to silné alergeny
,zeptej se na úřadě a budeš mít jasno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
Co udelala?![]()
Coby… Nic, prostě se snaží podvádět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE píše:
Takové dotazy se zde netolerují, jsou to silné alergeny,zeptej se na úřadě a budeš mít jasno.
A nezapomeň se jim zmínit o těch penězích na ruku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magratka píše:
A nezapomeň se jim zmínit o těch penězích na ruku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zeny, prosim zachovani anonymu, mam tady dost znamych a nechci, aby se to zatim nejak rozkriklo…
chci se zeptat, nedavno jsem skoncila materskou, resp. rodicovsky prispevek, na materskou jsem nemela narok..nastoupila jsem do nove prace, ale bohuzel (nechci udavat presny duvod) jsem nucena smlouvu ukoncit, samozrejme jsem ve zkusebni dobe. Dalsi prace by tady byla, ale zatim brigadne, za 2 mesice by mi mohl zamestnavatel nabidnout smlouvu, kvuli dotacim z pracaku nebo co…muzu tedy priznat jen 4tis. s tim, ze zbytek by mi dal na ruku..a konecne muj dotaz..mela bych na pracu narok na nejaky prispevek? manzel vydelava vic nez je zivotni minimum