Mám nárok na nějaký příspěvek po rodičovské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Situace má velmi jednoduché řešení. Najdi na ty dva měsíce najdi nějakou brigádu, abys měla peněz víc. Případně ať si tu brigádu najde manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magratka píše:
A nezapomeň se jim zmínit o těch penězích na ruku.
To už je čistě věc jejího vědomí a svědomí co kde řekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE píše:
To už je čistě věc jejího vědomí a svědomí co kde řekne
To je, ale když to řekne, tak musí počítat s tím, že ji ostatní mohou říct, co si o tom myslí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zenyatta píše:
Situace má velmi jednoduché řešení. Najdi na ty dva měsíce najdi nějakou brigádu, abys měla peněz víc. Případně ať si tu brigádu najde manžel.
Dobrá rada nad zlato, jelikož sama zakladatelka píše, že brigádu na ty 2 měsíce má
,ptá se na něco úplně jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me by zajimalo cim je prace na cerno, tedy tady ta almuznicka tak silena…ja jsem tim byta ze nebudu mit pripadnou treba drinu zapocitanou do duchodu. A dane? smesne dane..tady se delaji miliardove podvody penize se straceji v cernych dirach, rozdavaji se zlate cihlicky a nekdo si neco privydela nacerno a hned je nejvetsi svine…lepsi je mit bidu s nouzi ze, kdyz nic jineho neni…
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
To je, ale když to řekne, tak musí počítat s tím, že ji ostatní mohou říct, co si o tom myslí…
To ano, to nikomu nevyvracím…a sama zakladatelka se tu k tomu zatím nevyjádřila.
.Jinak myslím si svoje, ale nevidím důvod proč to zakladatelce psát, ať se každý staví třeba na hlavu, když na to má žaludek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE Já ten důvod vidím… na můj vkus je to pro až příliš mnoho lidí normální a nehodlám to mlčky schvalovat, jo možná to k ničemu nebude, ale třeba jo, třeba se to postupně normálním být přestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup Jo, takže když soused vraždí, tak já mohu klidně krást, protože on je horší
zvláštní logika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Predstavte si vy dokonale, ze treba tady v kraji neni prace, zamestnavatele si obvolaji urad prace jakoze heldaji lidi…no a tem lidem nabidnou co? praci nacerno, na ruku penize…tak kdo ke kurnik ta SVINE???
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
Predstavte si vy dokonale, ze treba tady v kraji neni prace, zamestnavatele si obvolaji urad prace jakoze heldaji lidi…no a tem lidem nabidnou co? praci nacerno, na ruku penize…tak kdo ke kurnik ta SVINE???
at si maka na cerno kdo chce, jeho problem az se to zjisti, ale chtit jeste neco od pracaku pridavat??? to uz je mazec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina6699 ci ze je to problem? jaktoze si muze vyzadat zamestnavatel od UP tvuj telefon a nabidnout ti tohle? jak je to mozne? UP by zaslouzil jak to ma osetrene, ze je to vubec mozne!!!
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
@BAZÁREK ANGIE Já ten důvod vidím… na můj vkus je to pro až příliš mnoho lidí normální a nehodlám to mlčky schvalovat, jo možná to k ničemu nebude, ale třeba jo, třeba se to postupně normálním být přestane.
Nebude to k ničemu naprosto určitě, ledaže bys nastoupila na posty, kde se tohle dá změnit a změnila to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit