Mám nějaký problém v hlavě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
28.5.14 20:29

Vidim, ze reagujeme vsechny stejne :lol:. Nechapu, ze si nejake zeny na emiminu mysli, ze lidi nemaji co na praci a sepisuji zde dotazy jen proto, aby dane provokovaly. Traparna proste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 20:29

Neuroložce sem to říkala, spíš se pousmála a předepsala rehabky…

• Citovat
  • Upravit
4151
28.5.14 20:30
@Anonymní píše:

hmm, tak to bych šla k jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.5.14 20:30
@Anonymní píše:

Tak to jeste rekni i u obvodniho a doporuceni si vyzadej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.5.14 20:31

Něco co popisuješ měla moje bývalá tchyně- byla ji diag. schizofrenie. Určitě zajdi za psychiatrem. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.5.14 20:32

Provokativni mi prijde to, ze delas neco na co si nepamatujes, manzelovi odpovis, ze ti to rekli ONI a ty se ptas, jestli mas navstivit doktora. Ano, mela by jsi ho navstivit. Neni to samozrejme tvoje vina, jde o nejakou nemoc, ale jen lekar zjisti muze zjistit, zda jde o dusevni nemoc a jak ji lecit nebo alespon udrzovat v latentni forme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.14 20:33

Spíš než k obvodní bych šla bud za psychologem (pošle tě dál a nebude se ti smát) nebo rovnou k psychiatrovi. Jiní doktoři to asi těžko pochopí :zed: I když teda neurolog by mohl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 20:33

Ono se to děje fakt jen tehdy když mám stres. K psych. si tedy zajdu jakmile seberu odvahu, je spousta bolestivých věcí o kterých bych tam musela mluvit předpokládám, takže se musím připravit… děkuji ženy :)

• Citovat
  • Upravit
20767
28.5.14 20:35
@Anonymní píše:
Ono se to děje fakt jen tehdy když mám stres. K psych. si tedy zajdu jakmile seberu odvahu, je spousta bolestivých věcí o kterých bych tam musela mluvit předpokládám, takže se musím připravit… děkuji ženy :)

Neboj, mučit tě nebudou, oni ví, jak na to ;) Hodně štěstí, at to není nic vážného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.5.14 20:36

No ja bych to prvne vzala pres jineho neurologa. Pokud se hlasy objevovaly pri migrenach, muze to mit souvislost s nejakou zmenou na mozku. Kdo vi, jestli by psychiatr byl vubec potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
28.5.14 20:39
@Anonymní píše:
Ono se to děje fakt jen tehdy když mám stres. K psych. si tedy zajdu jakmile seberu odvahu, je spousta bolestivých věcí o kterých bych tam musela mluvit předpokládám, takže se musím připravit… děkuji ženy :)

moje máma taky slyšela hlasy, měla ruzné představy, jako že je jí táta nevěrnej, zdědila to po svým tátovi, který zase trpěl představou, že jeho nejmladší dcera není jeho, mámě se to rozjelo, když táta odjel pracovně na dlouhou dobu do zahraničí, brácha přestal chodit do práce, začal blbnout a nezvládala ho, přestala spát, pořád brečela, pak už byla tak vysílená, že nemohla vařit, šla k obvodákovi, rovnou jí zavolali záchranku, diagnoza paranoidní schizofrenie, dodnes bere léky na depresi, neváhej a jdi k doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.5.14 20:44

Pokud slyšíš hlasy, které Tě ještě ke všemu k něčemu „nabádají“ jedná se o schizofrenní stav, většinou se tyto stavy stupňují, občas se stane, že nemocný je třeba měsíc ok, pak to zase přijde - záleží, co je spouštěčem. Doporučuji neodkladně vyhledat oblastního psychiatra, který zahájí farmakoterapii, případně jinou léčbu dle aktuálního zdr. stavu. Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
28.5.14 21:08
@Kakika píše:
Provokativni mi prijde to, ze delas neco na co si nepamatujes, manzelovi odpovis, ze ti to rekli ONI a ty se ptas, jestli mas navstivit doktora. Ano, mela by jsi ho navstivit. Neni to samozrejme tvoje vina, jde o nejakou nemoc, ale jen lekar zjisti muze zjistit, zda jde o dusevni nemoc a jak ji lecit nebo alespon udrzovat v latentni forme.

Nejsi sama. Take to na me tak zapusobilo. Ostatne, tady si toho uz zeny navymyslely. Treba znasilneni, ze. A ja byla za blbku, ze neverim.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
28.5.14 21:08

Ahoj!

Já bych to viděla na kombinaci psychologa a psychiatra.

Možná v pořadí, jaké jsem napsala.

Moc to neodkládej. Zkus si vyhledat někoho schopného podle referencí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
28.5.14 21:09

Tak normalni to neni. Kdyby se ti nekdo sveril, ze ma takovy problem, co bys mu poradila? Podle toho bych se ridila i u sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí