Mám pozitivni test a je mi 14
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli je tohle všechno pravda, tak urychleně i když opožděně říct
rodičům pravdu a jeho nahlásit na policii!
Mrzí mě to, ale byla chyba to tutlat.
Ty se nemáš za co stydět, ale nechápu proč si to ihned nenahlásila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den je mi 14 let (15 až příští rok), a před měsícem 26.10. mě znasilnil jeden kluk a já nedostala před několika dnemi ms a já to nejak neřešil a myslela jsem si že přijde o pár dní déle, ale to se nestalo a já si před hodinou udělá test a mám tam jasné 2 čárky.. mamce jsem to jestě neřekla ani to znásilnění.. (přijde mi to trapné) co mam teď dělat?
Vůbec to není trapné, není to tvá chyba a ty se nemáš za co stydět!! Řekni to mamce co nejrychleji, tak jak to bylo. Bude stát při tobě, uleví se ti a najděte společné řešení. Kdybys chtěla jít na potrat, taky budeš muset jedině se zákonným zástupcem t. j. s mamkou. Takže řeš to s ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Perssia píše:
Vůbec to není trapné, není to tvá chyba a ty se nemáš za co stydět!! Řekni to mamce co nejrychleji, tak jak to bylo. Bude stát při tobě, uleví se ti a najděte společné řešení. Kdybys chtěla jít na potrat, taky budeš muset jedině se zákonným zástupcem t. j. s mamkou. Takže řeš to s ní.
Tak určitě na potrat chci.. , nevím jak ji to říct..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak určitě na potrat chci.., nevím jak ji to říct..
Tak se zkus poradit napred na lince bezpeci. Oni ti poradi, jak to s mamkou probrat, proberou s tebou vse, s cim se sveris. Lepsi nez diskuze tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak určitě na potrat chci.., nevím jak ji to říct..
Když je to pro tebe těžké o tom mluvit, napiš jí to třeba na papír
v dopisu. Pak jdi za ní a řekni, maminko, něco se mi stalo a je mi těžké
o tom mluvit a dej jí ten dopis aby si ho mohla přečíst a ona už pak
určitě bude vědět co a jak a nenechá tě v tom samotnou. Předpokládám,
že máte s mámou normální vztah a není to žádná tyranka Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Perssia píše:
Když je to pro tebe těžké o tom mluvit, napiš jí to třeba na papír v dopisu. Pak jdi za ní a řekni, maminko, něco se mi stalo a je mi těžké o tom mluvit a dej jí ten dopis aby si ho mohla přečíst a ona už pak určitě bude vědět co a jak a nenechá tě v tom samotnou. Předpokládám, že máte s mámou normální vztah a není to žádná tyrankaDržím palce
To není špatný nápad
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Perssia píše:
Když je to pro tebe těžké o tom mluvit, napiš jí to třeba na papír v dopisu. Pak jdi za ní a řekni, maminko, něco se mi stalo a je mi těžké o tom mluvit a dej jí ten dopis aby si ho mohla přečíst a ona už pak určitě bude vědět co a jak a nenechá tě v tom samotnou. Předpokládám, že máte s mámou normální vztah a není to žádná tyrankaDržím palce
Jdu to napsat
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Mám napsaný dopis a půjdu ji to dát pak se vám ozvu během večera
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mám napsaný dopis a půjdu ji to dát pak se vám ozvu během večera
Všechno dobře dopadne. I kdyby mi dcera přišla s tím že je prostě těhotná kvůli své nezodpovědnosti tak jako matka by jsem se jí snažila pomoct a vyřešit to. A u tebe jde o znásilnění! To není tvá chyba!! Stydět by se měl ten co ti to udělal. A taky je potřebné abys šla i na vyšetření ke gynekologovi, když se tohle stalo, tam taky s tebou nejspíš půjde máma. A nahlásit to na policii by bylo nejlepší. Můžeš tak pomoci hodně dívkám, kterým by to mohl udělat taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pears206 píše:
Troll. Znásilnění utajit nejde
Já tedy tomu příběhu taky až tak moc nevěřím… ale jak myslíš to
„nejde“?
Když to holka nikomu neřekne…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petula306 píše:
Proč by nešlo utajit?
Protože to výrazně zasahne psychiku čtrnáctilete dívky. Já osobně tomu nevěřím, myslím si, že je to troll, snad to @admin prověří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Těhotenský test negativní 4 týdny po sexu
- Těhotenský test Sluníčko - ukazuje správně?
- Nejlepsi CAR v Praze? Profesionalita, vsechny testy, uspesnost.
- Otehotneni 2 dny po pozitivnim ovulacnim testu
- 9dpo duch na těhotenském testu Dr. Max?
- Sourozenecký kočárek - 14 měsíců rozdíl
- Mohu být těhotná? Test negativní, styk před 52 dny
- Kvalita těhotenského testu
Dobrý den je mi 14 let (15 až příští rok), a před měsícem 26.10. mě znasilnil jeden kluk a já nedostala před několika dnemi ms a já to nejak neřešil a myslela jsem si že přijde o pár dní déle, ale to se nestalo a já si před hodinou udělá test a mám tam jasné 2 čárky.. mamce jsem to jestě neřekla ani to znásilnění.. (přijde mi to trapné) co mam teď dělat?