Mám se oholit? Co holky?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Karel H. píše:
Dobrý den, chtěl bych se vás žen klidně mužů zeptat. Je mi 18 let a mám přítelkyni a vypadáto že budeme mít brzo sex. Ale ona už je zkušená a já poprvé. Mám ho docela velkého toho se nebojím ale mám ho hodně zarostlý nikdy neholený, nestříhaný už i při honění mi to vadítrochu. Tak se ptám mám ho oholit když tak jak, nebo? Jinak 17 cm snad stačí ne?
Jsem pro copánky…
- načítám...
- Nahlásit
Za mě buď vůbec, nebo zastřihnout, oholené je (za mě) fakt divné, nehledě na to, že už druhý den (nebo ten den večer) tam budeš mít strniště a drahá polovička od toho může mít rozškrabané zas její ústrojí.
Ale záleží, jaká je ona. Tak trochu bych si myslela, že jestli je to
módící se dáma, co nevyjde z domu bez make-upu ani s košem, potrpí si na
umělé/nalakované nehty a vůbec všechno, tak bude i od tebe očekávat
upravenost (být oholený).
Jestli takové věci moc neřeší, tak bych si myslela, že bude raději i za
přírodnějšího tebe.
- načítám...
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Za mě buď vůbec, nebo zastřihnout, oholené je (za mě) fakt divné, nehledě na to, že už druhý den (nebo ten den večer) tam budeš mít strniště a drahá polovička od toho může mít rozškrabané zas její ústrojí.Ale záleží, jaká je ona. Tak trochu bych si myslela, že jestli je to módící se dáma, co nevyjde z domu bez make-upu ani s košem, potrpí si na umělé/nalakované nehty a vůbec všechno, tak bude i od tebe očekávat upravenost (být oholený).
Jestli takové věci moc neřeší, tak bych si myslela, že bude raději i za přírodnějšího tebe.
No moc nevím, jak tazo teorie bude fungovat v praxi Já jsem přesně druhý případ a neupravené
chlapy neberu. Chtělo by to anketu
- načítám...
- Nahlásit
Zastrihnout zastrihavacem na fousy?
Neni to takove divne hladke a nejsou tam ani dlouhe chlupy. Mi to vyhovuje
nejvic (manzelova uprava)
- načítám...
- Nahlásit
@Snowoman píše:
No moc nevím, jak tazo teorie bude fungovat v praxiJá jsem přesně druhý případ a neupravené chlapy neberu. Chtělo by to anketu
Šak neříkám, že to platí absolutně, ale myslím, že jako takové
hrubé vodítko by to mohlo fungovat.
- načítám...
- Nahlásit
@Snowoman píše:
No moc nevím, jak tazo teorie bude fungovat v praxiJá jsem přesně druhý případ a neupravené chlapy neberu. Chtělo by to anketu
Tak hlavně by to chtělo zeptat se té slečny, s kterou bude sex…
Myslím, že když chce zakl. souložit, že by měl být schopen toto vykomunikovat, stejně jako třeba i případnou antikoncepci.
Spíš mi to přijde jako Troll, protože hypoteticky, kdo se chystá na
první sex, tak už snad má za sebou i nějaké mazlení atd. a když slečna
má prý zkušenosti, tak nevěřím tomu, že by se už na jeho chloubu
nekoukla…
A pak je přirozené, tohle vykomunikovat…
Ale že by si řekli, ted spolu chodíme a dnes bude sex a poprvé se
uviděli, to je takové divné…
- načítám...
- Nahlásit
@free333 píše:
Tak hlavně by to chtělo zeptat se té slečny, s kterou bude sex…![]()
Myslím, že když chce zakl. souložit, že by měl být schopen toto vykomunikovat, stejně jako třeba i případnou antikoncepci.
Spíš mi to přijde jako Troll, protože hypoteticky, kdo se chystá na první sex, tak už snad má za sebou i nějaké mazlení atd. a když slečna má prý zkušenosti, tak nevěřím tomu, že by se už na jeho chloubu nekoukla…
Ale že by si řekli, ted spolu chodíme a dnes bude sex a poprvé se uviděli, to je takové divné…
A pak je přirozené, tohle vykomunikovat…
Ano myslím že jednou když si myslela že spím tak mi nazvedla trenky a
koukla se já dělal že spím potom hned volala kamarádce tak nevím
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další podobná témata podle názvu
- Jak dlouho mám být vlastně doma? (10 nebo 14 dnů karanténa)?
- Jak se mám vyrovnat s vážně nemocnou mámou?
- Od kdy mám počítat nový cyklus po vysazení HA?
- Moderní mama
- Je to rozdvojená osobnost. Mám s ním zůstat?
- Mám nárok na mateřskou dovolenou, pokud studuji?
- Jak si najít holku do které se hned zamiluju..☺☺
- Mám nárok na ošetřovné? Práce..
Dobrý den, chtěl bych se vás žen klidně mužů zeptat. Je mi 18 let a mám přítelkyni a vypadáto že budeme mít brzo sex. Ale ona už je zkušená a já poprvé. Mám ho docela velkého toho se nebojím ale mám ho hodně zarostlý nikdy neholený, nestříhaný už i při honění mi to vadí
trochu. Tak se ptám mám ho oholit když tak
jak, nebo? Jinak 17 cm snad stačí ne?