Mám si vzít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.9.14 17:46
@Malike píše:
Jenom dodatek..mě po 35 hodinách nezabral. a mám dítě.97% je do 12 hodin pak to klesá…

V pohodě, děkuji :) Vzala jsme si ho ve dvě hodiny a styk byl večer v osm. Čili 18 hodin..Myslela jsme si, jak mi bude zle a je mi dobře, jako bych si nic nevzala :palec:

Ale opravdu nechápu jak je možné, že zrovna jednou po dvou letech nám to ujede a příjde mi ovulace o 10 dní dříve, to se naprosto nikdy nestalo, vedu si to poctivě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14895
30.9.14 18:22

A pak že se ovulace dá dobře odhadnout…to jsem si říkala taky když jsem v,,neplodný,, dny otěhotněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 13:03

Nehoda

Ahojky mam strach. Měla jsem s přítelem sex, ale ke konci nám praskl kondom, přítel to včas vyndavá takže se do mě neudělal, ale mam strach,,z kapičky lásky,, Menstruace mi skončila 30.7. a styk jsme měli 2.8. hned ráno asi po 10 hodinách styku jsem běžela do lekárny pro postinor. Prášek už mám v sobě 3 hodiny a zatim žádné příznaky. Je mi 17 za nedlouho 18 ale miminko si nemůžu dovolit. Můžu opravdu spoléhat na prostinor a nebát se, že budu těhotná?
Děkuji za odpovědi :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.8.15 13:07

@Martinaje tak pokud máš cykly 28dni a ms byla 30tého a sex 2.což si měla ještě ms tak to podle me tedy neotěhotníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
2.8.15 13:09

@Martinaje prosím tě klid, nic jiného stejně už dělat nemůžeš. My to s manželem měli bez kondomu přerušovaně normálně 9 let a těhotná stále nejsem… Teď používáme cayu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.8.15 13:16

@Martinaje sex si môžeš dovoliť a miminko nie??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.8.15 13:20
@Deborah píše:
@Martinaje sex si môžeš dovoliť a miminko nie??? :zed: :zed: :zed:

8o Tys měla sex až když jste chtěli dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
2.8.15 13:20

Nesil..pokud sis vzala postinor neotehotnis na 99%…btw.ja trwba otehotnela den po skonceni ms. Takze kdyz chces soulozit musis pocitat s nasledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.8.15 13:32

@Litta čo do toho pletieš mňa? Ja tu reagujem na nezrelú 17-tku, ktorá s „priateľom“ sexuje a neuvedomuje si následky. Však hlavne, že spapala Postinor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.8.15 13:35
@Deborah píše:
@Litta čo do toho pletieš mňa? Ja tu reagujem na nezrelú 17-tku, ktorá s „priateľom“ sexuje a neuvedomuje si následky. Však hlavne, že spapala Postinor :roll:

Pletu každého, protože já osobně sice měla sex až ještě o chvíli později, ale taky jsme dítě rozhodně nechtěli, připadá mi to normální. Naopak je dobře, že používají kondom a holka ví, co je Postinor. Jasně, ještě o stupeň lepší by bylo čekat se sexem do 25, ale jinak snad dělá vše správně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.8.15 13:37
@Deborah píše:
@Litta čo do toho pletieš mňa? Ja tu reagujem na nezrelú 17-tku, ktorá s „priateľom“ sexuje a neuvedomuje si následky. Však hlavne, že spapala Postinor :roll:

A že si neuvědomuje následky? To vyvozuješ z čeho? Že se bojí po prasknutí kondomu, přestože přerušili, že si došla co nejdříve do lékárny, nebo z toho, že se bojí, aby i přesto nebyla těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.8.15 13:44

@Litta je to každého vec, len ja osobne neznášam, aké bežné je dnes užiť Postinor alebo ísť na potrat.. Len staršie a zrelšie ženy (resp. aj vydaté) už aspoň zvažujú, zamýšľajú sa (tu už by som mohla začať ďalšiu tému o zabíjaní nenarodených detí, ale nechcem to teraz rozoberať)… ale nezrelé decko hneď vyhŕkne, že dieťa si nemôže dovoliť a tým to hasne. Hlavne, že na sex má čas, na kondom a šminky peniaze atď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 13:46

nehoda

Proč tedy reagujete na můj příspěvek. Myslím, že sex v 17 skoro 18 je lepší než ve 14 a v 15 mít dítě.. aspoň se nějak chránim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.8.15 13:49
@Litta píše:
A že si neuvědomuje následky? To vyvozuješ z čeho? Že se bojí po prasknutí kondomu, přestože přerušili, že si došla co nejdříve do lékárny, nebo z toho, že se bojí, aby i přesto nebyla těhotná?

Môj názor je, že žiadna antikoncepcia nie je 100%, takže pri každom sexe treba tak trošku rátať s tým, že môže otehotnieť. Preto niektoré ženy kombinujú aj 2 druhy antikoncepcie :nevim: A niektoré nesexujú vôbec :mrgreen: Ale vážne… kondom mi teda moc spoľahlivý nepripadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 13:55

Každýho věc co používá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie