Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vem si respirátor. Ne, není to divné. Ohleduplní lidé ho nosí, když jsou nachlazení a musí k lékaři nebo někam jinam.
Važně jsou tady tak divní lidé že musí chodit k psychologovi? ![]()
@NelaSitix píše:
Važně jsou tady tak divní lidé že musí chodit k psychologovi?
Co je na tom divneho? Ty trolle
Vypadat to bobe nebude, myslim, ze dnes uz pohled na osobu v respiratoru asi nikoho moc nezarazi, navic v 8 krajich je uz podle vcerejsich zprav vyhlasen stav epidemie respiracnich onemocneni. Ale bude se ti s nim mozna blbe dlouho mluvit. Napis, treba odpovi, zda by jste nemohli mluvit online.
@alejandra Sama jsi troll dokonce i tak podle tvé fotky vypadáš
a je to hodně divný já bych v životě nešla nikde k nějakému psychologovi! to je pro lidi kteří si neumějí kontrolovat svůj život
@NelaSitix píše:
@alejandra Sama jsi troll dokonce i tak podle tvé fotky vypadáša je to hodně divný já bych v životě nešla nikde k nějakému psychologovi! to je pro lidi kteří si neumějí kontrolovat svůj život
Ne, ja troll narozdil od tebe nejsem
A ne, opravdu na tom neni nic divneho. Mozna bys to mela zkusit
potom bys nemela potrebu plivat v diskuzich na lidi ![]()
@alejandra píše:
Ne, ja troll narozdil od tebe nejsemA ne, opravdu na tom neni nic divneho. Mozna bys to mela zkusit
potom bys nemela potrebu plivat v diskuzich na lidi
Jo? tak hlavně že ty pliveš na mě s nějakým označením troll ty blbko
tleskám opravdu ![]()
@NelaSitix píše:
Jo? tak hlavně že ty pliveš na mě s nějakým označením troll ty blbkotleskám opravdu
Promin, ale nove zalozeny profil, ktery ma potrebu se takhle OT vyjadrovat k tematu mi jako troll pripada. Pokud nejsi, tak se omouvam. Ale kazdopadne ani tak ti to nedava pravo hanit nekoho jen proto, ze se stara o sve dusevni zdravi
No nic, mej hezky den a psychology nepodcenuj, umi fakt pomoct.
@alejandra píše:
Promin, ale nove zalozeny profil, ktery ma potrebu se takhle OT vyjadrovat k tematu mi jako troll pripada. Pokud nejsi, tak se omouvam. Ale kazdopadne ani tak ti to nedava pravo hanit nekoho jen proto, ze se stara o sve dusevni zdraviNo nic, mej hezky den a psychology nepodcenuj, umi fakt pomoct.
Můžu podceňovat koho chci, a psychologa opravdu nepotřebuji teda
tak nízko jsem ješte neklesla
Hromada nemocnic zavedla povinne respiratory kvuli epidemii respiracnich nemoci. I pro ambulance
@NelaSitix píše:
Jo? tak hlavně že ty pliveš na mě s nějakým označením troll ty blbkotleskám opravdu
rika nekdo, kdo chce delat kur.vu ![]()
@Nenitamduch píše:
rika nekdo, kdo chce delat kur.vu
Já ji nechci dělat… pouze nad tím uvažuji to je rozdíl ![]()
@NelaSitix píše:
My aspoň máme peníze ty blbko, a nepotřebujeme blít chlapům na ko.koty, a nezakládáme o tom diskuze, tak si tady odpusť kecy o důchodcích. Matka tě asi moc nevychovala ke slušnosti co. Sotva se zaregistruješ tak držkuješ. Jo a pokud hodláš mě tady začít za pravdu urážet tak vem na vědomí že mě může urazit jenom inteligent a to ty rozhodně nejsi.
Ahoj, zítra jdu na sezení k psychologovi a nechce se mi to rušit, protože s ním chci něco probrat, ale bohužel jsem teď nachlazena. Mám rýmu a kašel, ale fakt se mi to nechce rušit. Mám si vzít respirator a normálně tam jít? Nebo to zrušit? A nebude to vypadat divné, když budu mít respirator? Vy ho ještě někam nosíte? Dekuji