Mám si vzít respirator?

Anonymní
18.12.22 07:02

Mám si vzít respirator??

Ahoj, zítra jdu na sezení k psychologovi a nechce se mi to rušit, protože s ním chci něco probrat, ale bohužel jsem teď nachlazena. Mám rýmu a kašel, ale fakt se mi to nechce rušit. Mám si vzít respirator a normálně tam jít? Nebo to zrušit? A nebude to vypadat divné, když budu mít respirator? Vy ho ještě někam nosíte? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
18.12.22 07:06

Napis mu sms, nejlepe dnes a rozhodnuti nech na nem.

• Citovat
  • Upravit
6061
18.12.22 07:12

Vem si respirátor. Ne, není to divné. Ohleduplní lidé ho nosí, když jsou nachlazení a musí k lékaři nebo někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NelaSitix
18.12.22 07:15

Važně jsou tady tak divní lidé že musí chodit k psychologovi? 8o

• Citovat
  • Upravit
6484
18.12.22 07:20
@NelaSitix píše:
Važně jsou tady tak divní lidé že musí chodit k psychologovi? 8o

Co je na tom divneho? Ty trolle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.12.22 07:20

Vypadat to bobe nebude, myslim, ze dnes uz pohled na osobu v respiratoru asi nikoho moc nezarazi, navic v 8 krajich je uz podle vcerejsich zprav vyhlasen stav epidemie respiracnich onemocneni. Ale bude se ti s nim mozna blbe dlouho mluvit. Napis, treba odpovi, zda by jste nemohli mluvit online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NelaSitix
18.12.22 07:21

@alejandra Sama jsi troll dokonce i tak podle tvé fotky vypadáš :potlesk: a je to hodně divný já bych v životě nešla nikde k nějakému psychologovi! to je pro lidi kteří si neumějí kontrolovat svůj život

• Citovat
  • Upravit
6484
18.12.22 07:23
@NelaSitix píše:
@alejandra Sama jsi troll dokonce i tak podle tvé fotky vypadáš :potlesk: a je to hodně divný já bych v životě nešla nikde k nějakému psychologovi! to je pro lidi kteří si neumějí kontrolovat svůj život

Ne, ja troll narozdil od tebe nejsem :) A ne, opravdu na tom neni nic divneho. Mozna bys to mela zkusit ;) potom bys nemela potrebu plivat v diskuzich na lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NelaSitix
18.12.22 07:24
@alejandra píše:
Ne, ja troll narozdil od tebe nejsem :) A ne, opravdu na tom neni nic divneho. Mozna bys to mela zkusit ;) potom bys nemela potrebu plivat v diskuzich na lidi ;)

Jo? tak hlavně že ty pliveš na mě s nějakým označením troll ty blbko :potlesk: tleskám opravdu :)

• Citovat
  • Upravit
6484
18.12.22 07:28
@NelaSitix píše:
Jo? tak hlavně že ty pliveš na mě s nějakým označením troll ty blbko :potlesk: tleskám opravdu :)

Promin, ale nove zalozeny profil, ktery ma potrebu se takhle OT vyjadrovat k tematu mi jako troll pripada. Pokud nejsi, tak se omouvam. Ale kazdopadne ani tak ti to nedava pravo hanit nekoho jen proto, ze se stara o sve dusevni zdravi :kytka: No nic, mej hezky den a psychology nepodcenuj, umi fakt pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NelaSitix
18.12.22 07:29
@alejandra píše:
Promin, ale nove zalozeny profil, ktery ma potrebu se takhle OT vyjadrovat k tematu mi jako troll pripada. Pokud nejsi, tak se omouvam. Ale kazdopadne ani tak ti to nedava pravo hanit nekoho jen proto, ze se stara o sve dusevni zdravi :kytka: No nic, mej hezky den a psychology nepodcenuj, umi fakt pomoct.

Můžu podceňovat koho chci, a psychologa opravdu nepotřebuji teda :mrgreen: tak nízko jsem ješte neklesla

• Citovat
  • Upravit
65204
18.12.22 07:30

Hromada nemocnic zavedla povinne respiratory kvuli epidemii respiracnich nemoci. I pro ambulance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
18.12.22 07:31
@NelaSitix píše:
Jo? tak hlavně že ty pliveš na mě s nějakým označením troll ty blbko :potlesk: tleskám opravdu :)

rika nekdo, kdo chce delat kur.vu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NelaSitix
18.12.22 07:33
@Nenitamduch píše:
rika nekdo, kdo chce delat kur.vu :mrgreen:

Já ji nechci dělat… pouze nad tím uvažuji to je rozdíl ;)

• Citovat
  • Upravit
5921
18.12.22 07:36
@NelaSitix píše:

My aspoň máme peníze ty blbko, a nepotřebujeme blít chlapům na ko.koty, a nezakládáme o tom diskuze, tak si tady odpusť kecy o důchodcích. Matka tě asi moc nevychovala ke slušnosti co. Sotva se zaregistruješ tak držkuješ. Jo a pokud hodláš mě tady začít za pravdu urážet tak vem na vědomí že mě může urazit jenom inteligent a to ty rozhodně nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty