Mám strach o babičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
19.1.22 10:39

Říct jejím sousedům aby tam sem tam zašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
19.1.22 10:59

Existují monitorovací hodinky s SOS tlačítkem. Dá se přes ně volat. Pokud operátor nevidí ve dne nějakou delší dobu aktivitu, tak dotyčnému na hodinky volá. Pokud to nebere, tak volá blízkým kontaktům, jestli danou osobu mohou zkontrolovat, nebo zda mají poslat sanitku. Kontakty jsme uváděli při podpisu smlouvy s daným poskytovatelem služeb. Navíc může klidně kdykoliv zavolat operátorce, i když se třeba jen probudí v noci a cítí se osamělá. Jedina nevýhoda je, že se musí každý den nabíjet.

• Citovat
  • Upravit
18270
19.1.22 11:08

Používá se běžně dálkový monitoring seniorů, je to malý přívěsek, který mají během dne na krku, data se posílají na centrální pult. Hlásí pád ap.
Odkládá se jen na noc, kde se nabíjí. Vyřízení je snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.1.22 11:20
@Anonymní píše:
Ona jim nikoho nedala :nevim: já nevím jak to funguje. Mi neříkejte, že oni sami nedokážou někde sehnat číslo v dnešní době na někoho z rodiny

Dokáží, ale bez jejího souhlasu volat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.1.22 14:56
@Anonymní píše:
A kde je máš napsané?

Mě se ptali při příjmu do nemocnice, komu mají dát vědět, kdyby něco. Já řekla mámu, jméno a tel. číslo + ještě heslo, aby bylo jasný v případě, že bude volat ona, že je to fakt mamka. Ale opravdu nesmí nic říct nikomu, koho babi neuvedla, mohli by z toho mít solidní průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová