Na mateřské mi přestalo záležet na vzhledu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
17.12.14 12:10

Ja si hlavne myslim, ze spousta zen vypada nenalicena mladsi. A mozna proto maji muzi rasi zeny nenalicene (samozrejme ne vsichni). Jsou pak takove vice divci. A doma se nemusi chodit jen v teplakach. Ty pouzivam treba pri malovani bytu, jinak chodim porad v riflich, jsou pohodlne.
Ona by se mohla rozjet podobna diskuze i o tom, jak muz nebude verny zene, ktera chodi v gatich a sukni si oblikne jednou za 10 let, ptz neni dostatecne zenska (narozdil od milenky :-) ). A taky zahne prave te modelce, ptz ho nudi porad koukat na zdanlive dokonalou, vyfintenou, co ani rano spontanne nemuze neco vyvest, ptz se predtim musi jit vyfiknout. Proto si najdou klidne tu „smudlu“, ptz ta bude pohodova. Atd. atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.12.14 12:13

@kar-maa Život je určitě o něčem jiném než o líčení, přesto nevidím důvod proč těch pět minut denně před zrcadlem nestrávit - to asi vážně někoho vytrhne, nebo ej to tak náročné a vyčerpávající?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.12.14 12:14

Nemluvim o hygiene ta je samozrejme jasna, ale proc bych se mela licit ci jen zvyraznit doma kdyz tu jsem od rana do vecera sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.12.14 12:19
@Lynette píše:
@kar-maa Život je určitě o něčem jiném než o líčení, přesto nevidím důvod proč těch pět minut denně před zrcadlem nestrávit - to asi vážně někoho vytrhne, nebo ej to tak náročné a vyčerpávající?
@Šarlota4 píše:
Nemluvim o hygiene ta je samozrejme jasna, ale proc bych se mela licit ci jen zvyraznit doma kdyz tu jsem od rana do vecera sama :nevim:

Já bych to nechala na osobním vkusu, ale taky si nemyslím, že to je zrovna extrémní práce.
Hlavně nechápu tu představu, že líčení musí vždycky a nutně zahrnovat kompletní make-up s výraznými barvami. Líčení je přece i přepudrování a řasenka, a i to udělá dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.12.14 12:19

@Lynette to je jak nocni mura :D proto se o sebe staram. Ikdyz mame velky byt ktery zarizujeme…litam kolem maleho s maskou na obliceji, nebo s rozdelovaci prstu po rychlopedikure :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.12.14 12:20

@Šarlota4 Ano! To je jiná! Pokud ženská nemá chlapa, tak si může chodit jak chce - když ho ale má a chce ho mít i do budoucna, tak o sebe prostě musí dbát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
17.12.14 12:21

@Lynette vycerpavajici to samozrejme neni, ale ja se treba doma nemaluju, ostatne ja se nikdy moc nemalovala a presto si me muz vzal, nalicim se, kdyz nekam jdu nebo kdyz nekoho cekam. Ale jsem doma sama se synem a tomu to je jedno, ze nejse nalicena. Muz prijde domu z prace, jde behat a nez si sedne po sprse atd., tak ja jdu za hodku spat, takze fakt nevidim smysl se kvuli nemu malovat. O vikendu delame vylety, tu uz si ty oci trosku zvyraznim, ale taky zadna slava.
Muj to ostatne nema rad. Max. ty oci, pudr nesnasi a rtenku jeste vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
17.12.14 12:22

@Lynette tak neviem, ale ja sa cely zivot nelicim a chlap ma koli tomu nepodvadza :-D nelicim sa ani do prace. Nemam to rada, je to tuna chemie. Nechcela by som zit v tvojom svete a mimochodom ja zviest otca rodiny, tak chodim kanalmi a nie sa tym chvalim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.12.14 12:23

@Lynette mas pravdu, neco na tom je, argumenty davaji smysl. Sama pro sebe se ma zena citit hezky a kdyz to zvladne zaujmout i manzela, tak to jsou dve mouchy jednou ranou :) deti v nas maji take vzor.. :) ja pevne verim v to, ze by me manzel nepodvedl, ale clovek nikdy nevi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.12.14 12:25

@pata308 Já se tím nechlubím, já to pouze konstatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
17.12.14 12:25
@pata308 píše:
@Lynette tak neviem, ale ja sa cely zivot nelicim a chlap ma koli tomu nepodvadza :-D nelicim sa ani do prace. Nemam to rada, je to tuna chemie. Nechcela by som zit v tvojom svete a mimochodom ja zviest otca rodiny, tak chodim kanalmi a nie sa tym chvalim :nevim:
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.12.14 12:26

@Lynette ale ja ho mam. A vim, ze me ma rad upravenou. Ale jak rikam byvam cely den doma sama tak nevim proc bych se mela licit. Nasemu psovi je to jedno a me je bez jakeho koliv i lehkeho make-upu prijemneji. Takze ano licim se ven a nebo pro nej, ale k vysavaci me to nenapadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
17.12.14 12:33

Co si představím pod Šmudla a snažím se toho vyvarovat: mastné a zacuchané vlasy, ospalky na očích, koláče potu v podpaží, absence vůně i antiperspirantu, upatlané nebo poškozené oblečení a boty, špinavé uši a nehty, nezájem o svou fyzickou kondici a nekontrolované tloustnutí, permanentně nešťastný výraz.
Naopak co si myslím, že nemusí být v žádném případě známka ušmudlanosti: sportovní a pohodlné oblečení, nenalíčení, přírodní nenalakované nehty, vlasy v culíku.
Můj manžel mi říká, že mi to sluší vždycky, když se usmívám a mám dobrou náladu, a naopak když jsem nakrknutá, tak mi ani líčení nepomůže, takže já se místo toho, jak vypadám, soustředím na to, abych ho doma přivítala s dobrou náladou a bez přívalu stížností, jak to bylo zase náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
17.12.14 12:35

@zrcadlo no lépe bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
17.12.14 12:37

Se musim smat :lol:
Boze, nenalicena se nerovna smudla :lol:
Muj muz me poznal nenalicenou, nelicim se ani ven (jen na super extra mejdan nebo ples :lol: ) a dovolim si rict, ze i tak mi to slusi ;)
Kdyz se namaluju nebo me namaluji i profesionalky, tak mi manzel rekne, at si to smeju, ze vypadam lip nenalicena ;) a i ja se tak lip citim :D kazdy jsme jiny a vztah opravdu neni o naliceni partnerky :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex