Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
209
26.6.12 14:48

@Evkaaaa
je mi blbě cca od 6tt a je to hrozný, u předchozího to nebylo…jestli to nebude tím, že tam jsou dvě..hcg jsme včera měla šílených 320000

• načítám...
4107
26.6.12 14:54

Slava protiblicím lízátkům :potlesk: Ano i tady v prdelákově je mají. Hned jsem je koupila a už dvě požila :P A ejhle žaludek se uklidnil. Sice si myslím že je to spíš placebo ale pokud to bude fungovat tak je mi to jedno. :potlesk:

• načítám...
2848
26.6.12 15:18
@socina píše:
Slava protiblicím lízátkům :potlesk: Ano i tady v prdelákově je mají. Hned jsem je koupila a už dvě požila :P A ejhle žaludek se uklidnil. Sice si myslím že je to spíš placebo ale pokud to bude fungovat tak je mi to jedno. :potlesk:

Presne tak ;-)

• načítám...
10021
26.6.12 15:19

Já nechápu že je mi zatím pořád dobře, dnes jsem začala 5.týden, to jsem u předchozích těhotenství neměla :think:

• načítám...
15866
26.6.12 15:21

@Marssyy Já jsem v 7. týdnu a taky pořád nic :nevim:

• načítám...
209
26.6.12 15:24

U mě lízátka nefungujou :roll: :roll:

• načítám...
11381
26.6.12 16:22

Ahoj, můžu se přidat? ;) Pozitivní test jsem měla teď v sobotu a k doktorce jdu ve čtvrtek. Nemůžu se dočkat! :dance: Zatím jediné přiznaky nafouklé břicho, ms bolesti a píchání vpravo jak jsou vaječníky.

• načítám...
Lo
6285
26.6.12 16:34
@Daniii píše:
Ahoj, můžu se přidat? ;) Pozitivní test jsem měla teď v sobotu a k doktorce jdu ve čtvrtek. Nemůžu se dočkat! :dance: Zatím jediné přiznaky nafouklé břicho, ms bolesti a píchání vpravo jak jsou vaječníky.

Uplne stejne jsem to mela ja :lol: Pozitivni test jsem nasla pred tydnem..ale taky - ze zacatku nafoukle bricho, jako vzducholod, ted je to lepsi, ale MS bolesti a pichani ruzne mam taky do ted…jeste neprislo :poblion:, ale podle chytre kalkulacky na netu bych mela byt 5+1, takze to bude treba pozdeji..na gyndu na prvni kntrolu jdu az 24.7. :)

• načítám...
11381
26.6.12 16:41

Mě ty nevolnosti u prvního těhotenství přišly až hooodně později. Pořád jsem čekala, kdy to bude :lol:

• načítám...
11381
26.6.12 16:43

Já jdu na kontrolu už teď, protože poslední ms jsem měla 4.5. Ale když jsem si dělala testy v době, kdy bych měla mít ms, nebo pár dní potom, tak tam nic nebylo. Až teď. Což nechápu, ale asi to mám nějak rozházený. Ms jsem měla pouze jednu po porodu.

• načítám...
2848
26.6.12 16:47

V pribalovem letaku k lizatkum psali, ze pri otehotneni z praveho vajecniku jsou nevolnosti castejsi nez pri tehu z leveho, ja mam od dr. potvrzeny pravy…

• načítám...
15866
26.6.12 16:49

@aja81 fakt? To má na to vliv? Tak to teda zítra zkusím zjistit, jak jsem na tom já :mrgreen:

• načítám...
19
26.6.12 16:52

Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 10.5., dělala jsem si test a vyšly mi //. 18.5. jsem byla u gynekologa, který mi to potvrdil, že jsem na začátku těhotenství a objednal mě na 3.7. Nějak se mi tomu nechce věřit, není mi vůbec špatně, z příznaků mám akorát tak to, že mě pobolívá břicho jako při MS, občas mě píchne na vaječníkách. Podle chytrých kalkulaček na netu mi vychází, že jsem 6+5. Chtěla jsem se zeptat, nevíte proč mi doktor nedal průkazku? Nebo kdy se dává? Vrtá mi to hlavou, jestli si nebyl jistý nebo o co šlo? :(

• načítám...
19
26.6.12 16:55

A ještě jsem se chtěla zeptat, včera jsem začla špinit. Opravdu jen trochu, takové spíš něco růžového než červeného. Je to normální nebo mám jít radši na kontrolu?

• načítám...
Levandulka7
26.6.12 17:08

AHooooooooj holky :dance: tak jak valcite? S tema nevolnostma, ja doufam ze se mi to vyhne a nebudu muset lizatka kupovat, ale je pravda ze posledni dobou me po ranu pali zaha a sem tam natahuje. Pichani a bolesti briska take pocituji, ale neni to nic nesnesitelneho, vzdy pohladim brisko a reknu tomu zrnicku at se krasne uvelebi at je mu u me pohodlne :mrgreen: :srdce: Dnes sem se byla objednat k dr tak snad do pristiho ctvrtka vydrzim :zed: Holky taky mate furt hlad? ja uz nevim cim to zahnat, abych ke konci tehu nevypadala jak marfusa :mrgreen: Najim se poradne a do 5min mam zase hlad :think:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100