Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@JaniceB píše:
@aja81 Na tve doporuceni jsem dneska objednala taky uz tehotenske dziny, tak snad mi to bude
Urcite
hlavne ta pohodicka v nich ![]()
Akorat ted v tom horku si shrnuju tu teplakovinu, protoze je v tom docela horko, ale me je horko i kdyz jsem naha ![]()
Prave jsem posekala zahradu 1000m2 a dostala jsem vynadano, ze to delam, tak jsem odpovedela, ze se taky musim trochu hejbat, nic me tady nenechaji delat… Jako myti okem jsem prenechala tchyni rada, ale jsem aktivni clovek a neumim jen tak sedet a divat se, jak ostatni makaji…
Zamčení není problém. Zde je návod od administrátora:
"*Zdravím,
pokud chcete diskutovat soukromě – zřiďte si Skupinu – při jejím zakládání zvolte typ skupiny Uzavřená a dejte mi vědět její název – do této skupiny pak původní diskusi překopíruji a její veřejnou verzi uzamknu. Zakládající členka se stává moderátorkou skupiny a pak schvaluje žádosti o vstup.
Tereza
Administrátor/ka diskuse eMimino. cz*"
Můžu to klidně udělat, ale přiznám se, že nechci být administrátor. To by měl být někdo, kdo bude diskusi navštěvovat často a zodpovědně a já mám občas honičku a k emiminu se pak i pár dní nedostanu. Tak holky, která bude ta zodpovědná? ![]()
@aja81 Ale sekat zahradu bys nemela opravdu…tlacit sekacku a tahat veci
@Lo Zkus zázvorová lízátka. Mají v lékárně za 55 lc 12 ks v krabicce. Jsemuje se to Gravipop. Pomaha to ![]()
@hmonika Hele ja namazala pred par dny oblicej na noc zinkovou masti a rano o 50% lepsi a za dva dny plet zas jako pred otehotnenim. Neni zakazana.
@aja81 Urcite neublizila…jen se fakt setri…prece jen…ja nenosim ani nakupy, kdyz vylozene nemusim…
@Daniii píše:
@Fise jak používáš ten sudocrem? To si tím namažeš celý obličej? Nějak si to nedokážu představit, je to takový šíleně bílýJá mám asi měsíc taky hroznou pleť, šíleně mastnou a plnou malinkatých pupínků. Sudocrem mám na malýho, tak bych to taky mohla prubnout
Dávala jsem na noc a na každý pupínek trošku mázla. Je to fakt pekelně bílé ![]()
@Fise Sudocrem je neco jako ta zinkova mast ne? Taky vzdycky jdu spat jak maska:-) Ale pomaha to
A tu zinkovou mast koupim v lekarne? Mam oblicej jak pubertak a za necele tri tydny se vdavam, tak aby si to jeste nerozmyslel ![]()
@aja81 jo jo…normalne v lekarne. Jde koupit i v DM krem na miminkovske opruzeniny…to je taky jako zinkova mast.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat