Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
1.6.14 21:50

@ebirka dekuji :hug: ve stredu jdu na velky utz, tak snad dopadne jak ma a zacnu se konecne vic tesit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
2.6.14 20:45

Tak jsem domluvena na pondeli nebo utery po dovce. Pry musi vsechny 4 zuby ven. Paradoxne jsou ma tom hur ty horni, co neboli, pry se mi to pod tim zubem nejak odkostuje. I pres to, zacneme spodnima zubama, ty me trapi cim dal vic. Dr.mi napsal projistotu atb., kdyby me to chytlo na dovce. Uz jsem se na to pripravila, preziju to a pak budu mit klid. Tohle je dobra dieta ;-)

@Blešík drzim pesticky, at je vse jaka byt. @lenii82 gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
2.6.14 21:31

@Bambinka1
tak to je fajn, že se to už začne řešit a že budeš mít svatej pokoj. :hug: Hlavně si tím nenech zkazit dovolenou.

No, holky, co myslíte? U mě to vypadá zase na nosohltan přinejmenším. :zed: :zed: :zed: Co to dceruše nosí ze školky za viry, to tedy nechápu. Musím se dát do kupy, když v neděli odjíždíme. Ale zatím to má spíše tendenci být horší a horší. Chjo. Prolívám se bylinkami, cpu se bylinkovými sirupy, přesto ztrácím hlas, kašlu, smrkám, bolí mě v krku. Kdybyste měl někdo tip, jak zaručeně na to. Sem s ním. :lol: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.6.14 21:37
@ebirka píše:
@Bambinka1
tak to je fajn, že se to už začne řešit a že budeš mít svatej pokoj. :hug: Hlavně si tím nenech zkazit dovolenou.No, holky, co myslíte? U mě to vypadá zase na nosohltan přinejmenším. :zed: :zed: :zed: Co to dceruše nosí ze školky za viry, to tedy nechápu. Musím se dát do kupy, když v neděli odjíždíme. Ale zatím to má spíše tendenci být horší a horší. Chjo. Prolívám se bylinkami, cpu se bylinkovými sirupy, přesto ztrácím hlas, kašlu, smrkám, bolí mě v krku. Kdybyste měl někdo tip, jak zaručeně na to. Sem s ním. :lol: Díky.

Evi, na krk mi vždycky pomohl Septisan. Nebo v horším případě zkus Bioparox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.6.14 21:39
@Blešík píše:
@ebirka dekuji :hug: ve stredu jdu na velky utz, tak snad dopadne jak ma a zacnu se konecne vic tesit 8)

My se vidíme u nás, v uzavřené diskuzi, ale i tak přeju, aby vše bylo i nadále v pohodičce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.6.14 21:39
@Bambinka1 píše:
Tak jsem domluvena na pondeli nebo utery po dovce. Pry musi vsechny 4 zuby ven. Paradoxne jsou ma tom hur ty horni, co neboli, pry se mi to pod tim zubem nejak odkostuje. I pres to, zacneme spodnima zubama, ty me trapi cim dal vic. Dr.mi napsal projistotu atb., kdyby me to chytlo na dovce. Uz jsem se na to pripravila, preziju to a pak budu mit klid. Tohle je dobra dieta ;-)@Blešík drzim pesticky, at je vse jaka byt. @lenii82 gratuluji

Tobě taky držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
2.6.14 21:41

@Eva 13
díky. :hug: Nechám to zítra koupit. Na Bioparox mám tedy děsivé vzpomínky z dětství, zvedá mi žaludek, ale když nebude zbytí, půjdu i do něj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.6.14 21:45
@ebirka píše:
@Eva 13
díky. :hug: Nechám to zítra koupit. Na Bioparox mám tedy děsivé vzpomínky z dětství, zvedá mi žaludek, ale když nebude zbytí, půjdu i do něj. :lol:

chápu, taky ho nesnáším, ale zas za výsledek to stojí, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
3.6.14 08:11

@Eva 13 díky Evi :hug: snad mě zítra jen potěší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
3.6.14 08:17
@Blešík píše:
@Eva 13 díky Evi :hug: snad mě zítra jen potěší :P

určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.6.14 19:12

Ahojky, tak jsem se vratila pred tydnem z Chorvatska, suce nam 2,5dne prselo, ale pak bylo fajn. Jako bonus jsem si dovezla zanet mocaku a dalsi atb., takze moudrak jde ven az pristi tyden. Dovcu jsme si patricne uzili, moc se nam tam libilo a rada se na toto misto opet vratim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.6.14 20:13

@Bambinka1 jaj, tak ať jsi brzy fit. Ale dovču závidím, sice jsme se vrátili taky nedavno, ale jela bych hned zas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
30.6.14 20:54
@Bambinka1 píše:
Ahojky, tak jsem se vratila pred tydnem z Chorvatska, suce nam 2,5dne prselo, ale pak bylo fajn. Jako bonus jsem si dovezla zanet mocaku a dalsi atb., takze moudrak jde ven az pristi tyden. Dovcu jsme si patricne uzili, moc se nam tam libilo a rada se na toto misto opet vratim.

super, že jste někde byli. Zánět močáku už je slabší :hug:
Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
30.6.14 21:18

@Bambinka1
tiše závidím ten relax. Byli jsme v červnu taky na dovolený, ale o odpočinutí si nemůže být ani řeč. Všechno jak doma, vařila jsem, prala jsem, lítala za dětma, za mě tedy propadák. Jsem tedy zvědavá, kde a kdy já se nabiju. Jooo, už vím, v pavilonu XY v Bohnicích, kam mě jistě brzy odvezou. :mrgreen:
Dej se, holko, brzy do kupy, ať si zdravá jak řípa. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.7.14 20:55
@ebirka píše:
@Bambinka1
tiše závidím ten relax. Byli jsme v červnu taky na dovolený, ale o odpočinutí si nemůže být ani řeč. Všechno jak doma, vařila jsem, prala jsem, lítala za dětma, za mě tedy propadák. Jsem tedy zvědavá, kde a kdy já se nabiju. Jooo, už vím, v pavilonu XY v Bohnicích, kam mě jistě brzy odvezou. :mrgreen:
Dej se, holko, brzy do kupy, ať si zdravá jak řípa. :hug:

Evi, to mi je líto. Chodíš do práce? Já jsem taky někdy k. o. někam bych utekla a relaxovala bez dětí, to by bylo bájo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí