Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ebirka dekuji
ve stredu jdu na velky utz, tak snad dopadne jak ma a zacnu se konecne vic tesit ![]()
Tak jsem domluvena na pondeli nebo utery po dovce. Pry musi vsechny 4 zuby ven. Paradoxne jsou ma tom hur ty horni, co neboli, pry se mi to pod tim zubem nejak odkostuje. I pres to, zacneme spodnima zubama, ty me trapi cim dal vic. Dr.mi napsal projistotu atb., kdyby me to chytlo na dovce. Uz jsem se na to pripravila, preziju to a pak budu mit klid. Tohle je dobra dieta ![]()
@Blešík drzim pesticky, at je vse jaka byt. @lenii82 gratuluji
@Bambinka1
tak to je fajn, že se to už začne řešit a že budeš mít svatej pokoj.
Hlavně si tím nenech zkazit dovolenou.
No, holky, co myslíte? U mě to vypadá zase na nosohltan přinejmenším.
Co to dceruše nosí ze školky za viry, to tedy nechápu. Musím se dát do kupy, když v neděli odjíždíme. Ale zatím to má spíše tendenci být horší a horší. Chjo. Prolívám se bylinkami, cpu se bylinkovými sirupy, přesto ztrácím hlas, kašlu, smrkám, bolí mě v krku. Kdybyste měl někdo tip, jak zaručeně na to. Sem s ním.
Díky.
@ebirka píše:
@Bambinka1
tak to je fajn, že se to už začne řešit a že budeš mít svatej pokoj.Hlavně si tím nenech zkazit dovolenou.No, holky, co myslíte? U mě to vypadá zase na nosohltan přinejmenším.
![]()
![]()
Co to dceruše nosí ze školky za viry, to tedy nechápu. Musím se dát do kupy, když v neděli odjíždíme. Ale zatím to má spíše tendenci být horší a horší. Chjo. Prolívám se bylinkami, cpu se bylinkovými sirupy, přesto ztrácím hlas, kašlu, smrkám, bolí mě v krku. Kdybyste měl někdo tip, jak zaručeně na to. Sem s ním.
Díky.
Evi, na krk mi vždycky pomohl Septisan. Nebo v horším případě zkus Bioparox.
@Blešík píše:
@ebirka dekujive stredu jdu na velky utz, tak snad dopadne jak ma a zacnu se konecne vic tesit
My se vidíme u nás, v uzavřené diskuzi, ale i tak přeju, aby vše bylo i nadále v pohodičce ![]()
@Bambinka1 píše:
Tak jsem domluvena na pondeli nebo utery po dovce. Pry musi vsechny 4 zuby ven. Paradoxne jsou ma tom hur ty horni, co neboli, pry se mi to pod tim zubem nejak odkostuje. I pres to, zacneme spodnima zubama, ty me trapi cim dal vic. Dr.mi napsal projistotu atb., kdyby me to chytlo na dovce. Uz jsem se na to pripravila, preziju to a pak budu mit klid. Tohle je dobra dieta@Blešík drzim pesticky, at je vse jaka byt. @lenii82 gratuluji
Tobě taky držím palce ![]()
@Eva 13
díky.
Nechám to zítra koupit. Na Bioparox mám tedy děsivé vzpomínky z dětství, zvedá mi žaludek, ale když nebude zbytí, půjdu i do něj. ![]()
@ebirka píše:
@Eva 13
díky.Nechám to zítra koupit. Na Bioparox mám tedy děsivé vzpomínky z dětství, zvedá mi žaludek, ale když nebude zbytí, půjdu i do něj.
chápu, taky ho nesnáším, ale zas za výsledek to stojí, drž se ![]()
Ahojky, tak jsem se vratila pred tydnem z Chorvatska, suce nam 2,5dne prselo, ale pak bylo fajn. Jako bonus jsem si dovezla zanet mocaku a dalsi atb., takze moudrak jde ven az pristi tyden. Dovcu jsme si patricne uzili, moc se nam tam libilo a rada se na toto misto opet vratim.
@Bambinka1 jaj, tak ať jsi brzy fit. Ale dovču závidím, sice jsme se vrátili taky nedavno, ale jela bych hned zas ![]()
@Bambinka1 píše:
Ahojky, tak jsem se vratila pred tydnem z Chorvatska, suce nam 2,5dne prselo, ale pak bylo fajn. Jako bonus jsem si dovezla zanet mocaku a dalsi atb., takze moudrak jde ven az pristi tyden. Dovcu jsme si patricne uzili, moc se nam tam libilo a rada se na toto misto opet vratim.
super, že jste někde byli. Zánět močáku už je slabší ![]()
Opatruj se ![]()
@Bambinka1
tiše závidím ten relax. Byli jsme v červnu taky na dovolený, ale o odpočinutí si nemůže být ani řeč. Všechno jak doma, vařila jsem, prala jsem, lítala za dětma, za mě tedy propadák. Jsem tedy zvědavá, kde a kdy já se nabiju. Jooo, už vím, v pavilonu XY v Bohnicích, kam mě jistě brzy odvezou. ![]()
Dej se, holko, brzy do kupy, ať si zdravá jak řípa. ![]()
@ebirka píše:
@Bambinka1
tiše závidím ten relax. Byli jsme v červnu taky na dovolený, ale o odpočinutí si nemůže být ani řeč. Všechno jak doma, vařila jsem, prala jsem, lítala za dětma, za mě tedy propadák. Jsem tedy zvědavá, kde a kdy já se nabiju. Jooo, už vím, v pavilonu XY v Bohnicích, kam mě jistě brzy odvezou.
Dej se, holko, brzy do kupy, ať si zdravá jak řípa.
Evi, to mi je líto. Chodíš do práce? Já jsem taky někdy k. o. někam bych utekla a relaxovala bez dětí, to by bylo bájo ![]()