Maminky, co žijí v zahraničí - jak vychováváte děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1832
25.1.13 21:23
@annaei píše:
@S.a.n.y6444 mam to stejně

a super ze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
25.1.13 21:26
@13majda13 píše:
@S.a.n.y6444
no ja si prave nejsem jista jestli by mi to tu fungovalo.
Nezkousela jsi ty pohadky pustit i na Scilii

i holkam jde ta karta na sicilii uz nekolik let ma to kamoska z palerma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
25.1.13 21:47

Ahoj holky ja se v sobotu vratila z Italie z Kastel rotta a uplně jsem si to tam zamilovala co musí češka udělat aby mohla žit v italii?
Nechci ted mame v česku rozjety byznys ale časem třeba kdyby to drahym nevyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.1.13 21:50

@S.a.n.y6444 Je a myslim, že to funguje všude po světě. Tady to dělá jeden čech všem čechum v luxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.1.13 21:51

@Balua V postate jen tam odjet a nejak si to financovat, po 3 mesicich se prihlasit k pobytu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
25.1.13 21:55
@Balua píše:
Ahoj holky ja se v sobotu vratila z Italie z Kastel rotta a uplně jsem si to tam zamilovala co musí češka udělat aby mohla žit v italii?
Nechci ted mame v česku rozjety byznys ale časem třeba kdyby to drahym nevyšlo :)

no tak hlavne jazyk by clovek mel umet aby jsi tady mohla zit a najit si praci..ale je to tady krize..nic slavneho..to si rychleji najdes praci v cesku..a cim jdes vice na jih tak vetsi krize je a je to tam zaostalejsi..tim myslim jak po strance mentality tak po zdravotni strance, tim myslim zdravotnictvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
25.1.13 21:56
@annaei píše:
@S.a.n.y6444 Je a myslim, že to funguje všude po světě. Tady to dělá jeden čech všem čechum v luxu

ja si myslim ze to jde po celem svete…ten signal ti dava ta druzice astra 2…takze at jsi kdekoliv kdyz naladis na astru tak mas vyhrano :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.1.13 22:05

@S.a.n.y6444 to koupim az pojedu do cech s malou.
Ja jsem si prave nebyla jista ze to funguje na ostrove tady je to trochu zaostale v te vesnici tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
25.1.13 22:23

@S.a.n.y6444 děkuju no tak ja umim jen anglicky dorozumim se co potřebuji italsky jen slovička některa takže neumim tady v česku mame bar tak by se mi libilo nějaky česky pohostinství i tam
ale asi to vidim jako hurvinek valku ale představa krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
25.1.13 22:28
@Balua píše:
@S.a.n.y6444 děkuju no tak ja umim jen anglicky dorozumim se co potřebuji italsky jen slovička některa takže neumim tady v česku mame bar tak by se mi libilo nějaky česky pohostinství i tam
ale asi to vidim jako hurvinek valku ale představa krasna.

kamaradka ceska si tady s mamkou otevrely cesky bar praga -najdes aji na facebooku a maji aji ceske pivo ktere italum chutna a navic jsou blondynky obe dve ( italove miluji bloncky) a tak maji zakazniky od rana do vecera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.1.13 22:36
@suik píše:
@pikola jo tak gumovy rohlik mi taky chybi a poradne zabijackove zalezitosti taky. Jako nemci to taky maji, ale neni to ono :jazyk:

presne tak! ty uzeniny jsou v nemecku na dve veci…a neni nic nejlepsiho nez cesky kminovy chleba!!! to si ale clovek uvedomi, az uz to nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
25.1.13 22:54

Ahoj tak ja sem z anglie.. mame dve dceri 6 mesicni vanesku a 5 letou baru vychovavame tak pul na pul. barca chodi do skoly. libi se nam tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
25.1.13 22:54

Jinak cs link mame taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
25.1.13 22:56
@Barborka4 píše:
Jinak cs link mame taky :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: delate mi radost holky hihi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
25.1.13 23:02

Ahoj z Francie, jeste nevychovavam, zatim rozmazluju :) Skylink nemame, nemame satelit, jde jeste nejak jinak sledovat ceske tel programy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová