Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.25 09:35
@mado píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 09:40
@hani28 píše: Více

Jo, v mekaci maj snad holi ruce u přípravy s právě desinfikujou s tím, že furt lepší než mít celý den jedny rukavice. Samozrejme je otázka, jak často si je skutečně myjou, ale to stejný jak často mění rukavice :nevim: takže ano, celou směnu jedny rukavice je úplně stejný.

• Citovat
  • Upravit
2916
26.2.25 09:43

A pak jsem tady já, která nabírá rohlíky těma kleštěma :D :mrgreen: Jo, ale taky mi to vadí, celkově to pečivo, že to je takový jakoby otevřený, práší se na to atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.2.25 09:45
@onajeblond píše: Více

Tak to jsem už hodně dlouho nikde neviděla, u nás teda chodím jen do Albertu a do Lidlu. A tam je to od covidu uzavřený :think:

Edit - teda ty klícky na to pečivo, ne krám. Jakože jsou za sklem a musíš si otevřít, když něco chceš nabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
26.2.25 09:54

A to ještě nevidíte, co se s tím pečivem děje v pekárně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.2.25 10:00
@Azeretereza píše: Více

Mají to v penny, vyloženě teda jen u rohlíků, jakoby uprostřed na té konstrukci. :mrgreen: Kaufland to má myslím u slanýho pečiva, co si tak pamatuji, jinak je fakt, že albert to nemá vůbec. :mrgreen: Jo ty klícky jsem někde taky zahlídla, ale v okolí třeba máme echt gold novy lidl a tam je to taky otevřené v takových ošatkách jakoby a ty kleště jestli tam jsou si ted tedy vůbec nevybavuji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 10:03

Pokud jsi taková citlivka, tak prostě nenakupuj nebalené pečivo, uzeniny na pultech ani ovoce a zeleninu, co nejde oloupat. Kdybys viděla, jak s tímhle vším zacházejí během přepravy a následně v obchodech, klepla by tě pepka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
26.2.25 10:03

Mně teda vadí i to, když si prodavačky nebo urednice oliznou prst, než mi podají doklad nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 10:04

Mě se líbí systém v Itálii, kde si pečivo takovou dlouhou lžící nabereš za sklem, hodíš do žlábku požadovaný počet kusů a ty pak rukou do pytlíku. Nicméně jak s tím předtím zacházejí pracovníci, to beztak nevíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24687
26.2.25 10:05
@Dommie711 píše: Více

A to neumíš otevřít pusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24687
26.2.25 10:06
@unuděná píše: Více

Jo, jenže to by se u nás nesmělo míchat staré pečivo s novým. Já teda, přes sáček samozřejmě, každý rohlík ohmátnu, jestli není tvrdý, než si ho vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017

Tak se přiznám, že já bych si asi ani nevšimla, jak to nabírá a asi bych to tak neřešila. O manipulaci s pečivem si iluze nedělám. Asi jsem je ztratila jako dítě, kdy jsem u babičky viděla, jak přijelo auto s pečivem (bylo vidět zásobování obchodu) a řidič přerovnával rohlíky s přepravek v pracovní rukavici (jako v té klasické, která musela být od oleje a tak všeho - ne v gumové :-))
A nevěřim moc, že by to v dnešní době bylo lepší, takže než ten rohlík „urazí“ cestu do obchodu, tak kdoví, co na sebe vše nabalí.
Ale jak tady popisujete jiné věci, tak to je mazec… Ale asi fakt platí, co oči nevidí, srdce nebolí :-(
Jako věřím, že kdybych dělala v řeznictví, pekárně, kdekoliv, tak bych asi nemohla jíst nic, moc si o tom iluze nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
@unuděná píše: Více

Je fakt, že loni jsme byli v Bergamu, a tam jsem nebalený pečivo neviděla vůbec. Jen přímo v pekárně. V obchoďáku ne. Jen zabalený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33650
26.2.25 10:07
@Anonymní píše: Více

Takže si jí nic neřekla a rohlíky si koupila? A jíst je nebudeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 10:09
@lucad77 píše: Více

To tam možná míchají taky - doplňují prostě z druhé strany. Tohle prostě nevíš. Já teda taková cíťa nejsem, trocha bacilů jednoho nezabije. To by člověk nemohl jíst třeba ani v restauraci, protože kolik lidí před tebou mělo ten příbor v puse? V MHD bych se v životě nemohla ničeho chytnout natož si sednou na sedačku :mrgreen: A mohla bych pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák