Manžel mě okradl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2084
17.11.19 19:44

Já bych si teda dítě nepořizovala, kdybych na něj měla jen blbých pár milionů, za to se přece nedá vyžít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
17.11.19 19:44
@Anonymní píše:
@mamina89 oddelene ucty, vlastni vydaje za sve, spolecne vydaje 50:50. Ja potrebuji mit pocit, ze jsem financne.
I ted to financne zvladnu.
Nevim, jestli je lepsi si ten vztah odosobnit, pred detmi hrat divadlo o normalni rodine, ale od chlapa se citove odpoutat. Proste uz to nebude “pritel” ale obchodni partner. Neduverovat - vse mit podlozene fakturami, e-maily, apod.

A myslíš, že to ty děti nepoznají? Myslíš, že takto budete šťastní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
17.11.19 19:45

To je ulet 8o jste vůbec manžel? Rozvádět se kvůli penězům, to jako fakt? A co nějaká láska, a dítě ve svazku?? My máme s manzelem snad od začátku vztahu vše spolecne, nikdy by mě nenapadlo po něm chtit nějaké penize vratit nebo dat, pac máme společný účet a k nemu dvě karty 8o a majetek v SJM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 19:45

@Michelle_M protoze se meli radi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.19 19:47

@zuzikka myslim, ze poznaji. A myslim, ze to stejne psychicky nedam - hrat divadlo. Ale nechci, aby nase deti byly ty z “ te rozvedene rodiny”.
Co bys delala ty?

• Citovat
  • Upravit
80063
17.11.19 19:48

Ty výdělky asi moc nemají, když ji za půl roku má doplácet posoplenych sto tisíc. To on bude teda fakt manažer jako noha, a ona jakbysmet. Kdy už ty lidi pochopí, že i lhát a trollit vyzaduje krapanek inteligence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
17.11.19 19:49

Tvl tady litaji vzduchem miliony a pak ti chybí blbych 200k? Nemáš v tom příběhu nějaké mezirky?

• Citovat
  • Upravit
7571
17.11.19 19:49
@Ba-stet píše:
Ale zas je to originální námět, jen je potřeba to trochu dopilovat 8)

Namet je malo. Na to musis mit i dalsi kapacity, tema musi byt trochu realisticke a musis ho umet udrzet v kurzu, lidi to musi zajimat tam pravidelne chodit a reagovat. Takhle to vypada, ze pani sla rodit dite za penize nejakemu miliardari a zrejme si ten porod neosefovala s pravniky. Takze obyc nevydarena investice, ziiiv. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
17.11.19 19:51
@Anonymní píše:
@zrcadlo ano, mela. Netusila jsem, kam az to “ dotahneme”

Myslím, že je na čase sednout si s lahví vína a začít rozhovor na téma „kam až to věčné dělení zajde“. Ono se totiž taky může stát, že se ti rozbije auto, přivolaná odtahovka se zeptá „jak dlouho tu v té zimě trčíte, manžel nemohl přijet?“, a ty odpovíš „Mohl, i chtěl, ale je to u něj dražší než u vás.“ Nebo řekneš „Miláčku, k večeři jsem vařila 3 chody, takže práce u plotny trvala déle než posledně, tzn., že za sekání zahrady už ti výjimečně nic dávat nebudu.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80063

A co děti? Mají si kde hrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045

Zakladatelko, proč jste manželé, když pro tebe je manžel evidentně jen obchodní partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80063
17.11.19 19:53

Hrozný je, že před pár lety bylo minimálně 80 procent normalbich diskuzí a semtam blbost. Teď je přes 80 procent takovychto blábolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
@Anonymní píše:
@zuzikka myslim, ze poznaji. A myslim, ze to stejne psychicky nedam - hrat divadlo. Ale nechci, aby nase deti byly ty z “ te rozvedene rodiny”.
Co bys delala ty?

Fakt nevím co bych na tvém místě dělala. Já si totiž vůbec neumím představit, že bychom měli každý svoje peníze. Máme vše společné. U nás by se chlap musel cítit šizený, protože já jsem vždy měla tak půlku (často i míň) peněz co má on. Takže většina výdajů jde z jeho peněz.
Pokud ho miluješ, tak bych zabojovala. Pokud ho už nemiluješ, tak bych se rozvedla. Divadlo stejně není trvale udržitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
@Anonymní píše:
@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?

Proč bys to měla odskakat? Jste manželé přístup k penězům by jste měli mít oba, i majetek je přeci společný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.11.19 19:54
@Anonymní píše:
@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?

Vydelavali jste opravdu stejne? Pises, ze mel manazersky plat. Malokdy maji zeny manazerky stejne platy jako muzi. Neomlouvas si to trosku, do ceho jsi vstoupila. Jinak myslim, ze vetsina lidi ma proste spolecne penize. Jeden vydelava tolik, druhy tolik, poplati se co je potreba a zbytek se spolecne dohodnou, co s tim. Ne ze chlap/ zena to vydelal, tak je to jeho a podobne. K takovemu zivotu se zavazujete, kdyz se berete. Vse co vydelate oba v manzelstvi patri Vam napul a kdyz pujdete od sebe, tak se vse co budete mit rozdeli opet na pul. Uplne jsem nepochopila ty machinace s garazi a tak, ale jestli je tvuj muz nejak vypocitavej, tak jsi asi udelala chybu, ze jsi mu dala 3,5 mil. Protoze ten byt jsi nabyla pred manzelstvim, tzn.byl pouze tvuj. Pokud tedy nemate predmanzelskou smlouvu. To veci meni a spolecne je jen vybaveni domacnosti a penize na beznou spotrebu. I tak ma manzel povinnost te zivit dokud jsi na materske i na rodicaku. Tzn. rozhodne nic neplat z uspor!!! No a jinak bych zvazila, jestli se to neda s muzem nejak probrat, protoze toto opravdu neni k zivotu. Docela nejak chapu, ze jsi zblbla a zadas po nem uslou mzdu a tak, proste mas pocit, ze te okrada. Takze to by chtelo nejak vyresit, mozna i s nejakym profesionalem. Jinak zadat po nem uslou mzdu, to je opravdu znak toho, ze u Vas dvou je ve vztahu neco totalne spatne. Tak drzim palce, at to vyresite a eventuelne mysli na zadni vratka a porad se s pravnikem, abys nakonec neprisla i o ty 3,5 mil z bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí