Manžel mě okradl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
17.11.19 20:43
@Ba-stet píše:
Nemusí být. Teď už víš, že můžeš vyžadovat spoluúčast :mrgreen: A jestli ten půlúvazek byl kvůli jeho dítěti, tak bych zakalkulovala i nějakou náhradu retardace kariéry :palec:

Tak manzel mi dava kus svého platu, aby se zaplatila režie a tak, tak snad se nikdy nikdy nikdy nedostane na epipi… 🙄 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.19 21:03

@Elisaaa presne takto uvazuji, dekuji - jako jedna z mala jsi to pochopila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.19 21:05

@ontarova.stara cilem diskuse nebylo nekoho ohromit, ale ziskat nazor ostatnich, jak v dane situaci fungovat dal.

• Citovat
  • Upravit
4844
17.11.19 21:07
@zrcadlo píše:
Když už jste místo manželství v obchodním vztahu, tak jsi měla ty obchodní podmínky řešit s právníkem :nevim:

To je dobře vystihnuté :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
17.11.19 21:07
@Anonymní píše:
@inkakřivák cista mesicni mzda minus 42000 netto materska deleno dvemi ( spoluucast 50:50). Rocni bonus zvlast - neni zahrnuty. Kazdej neni socka, ktera bere materskou na minimalni urovni..

A takoví se handrkuji o sto litrů? To byla výborná anekdota. Neznáš ještě nejakou takovou srandovní?
Zas kolikrát ty socky se netahaji s chlapem o korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
17.11.19 21:08
@Anonymní píše:
@ontarova.stara cilem diskuse nebylo nekoho ohromit, ale ziskat nazor ostatnich, jak v dane situaci fungovat dal.

A to ti tady nikdo relevantne neporadi, protoze vas vztah neni vztahem, ale obchodnim partnerstvim, kde si skladate ucty, tudiz se jdi poradit za pravnikem, jake mas moznosti. U vas uz to nic moc nezhorsi.

• Citovat
  • Upravit
80069
17.11.19 21:10
@Ba-stet píše:
Však říkám, že to chce dopilovat. Ale jestli začíná… Hele, moje první povídka, co jsem napsala asi v deseti letech, taky nebyla zrovna Steinbeck :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
17.11.19 21:14
@Ba-stet píše:
No, to by asi vyřešila pečlivá evidence, ale skoro by stálo za to zaměstnat na to účetní na půl úvazku :mrgreen: Mě by zajímalo, jak by se řešila situace: během mého hlídání sní dítě běžně 1 rohlík a dvě kolečka šunky, během tvého 1,5 rohlíku se 4 kolečky šunky :think:

Stačí najmout detektiva, který prokáže, že tu pulku rohlíku a dvě kolečka šunky sežral ten zloděj otec, a pak mu to douctuje. Ale každopádně měsíční uzávěrka u nich - to musí být horší než bitva o rozpočet republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.11.19 21:15
@pikola píše:
Vzhledem k redukčním hranicím je maximální výše mateřské pro rok 2019 34.620,– Kč https://www.prispevky.cz/…tvi/materskaCo tam máš dál? :mrgreen:

To je nejaky spatny clanek, ja mela leden-brezen 2019 materskou okolo 36 tis. a to jsem na strop nedosahla. V roce 2018 to bylo asi 32 tis.,nejak se s novym rokem zvysovaly ty redukcni hranice.

Ale to nic nemeni na tom, ze tato diskuze je hodne uhozena a jak rikate, asi trollinec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
17.11.19 21:18

Jo a ještě by mu mela nauctovat odškodnění za mentální retardaci. Protože takhle zblbnout na mateřské, to už za rok bude jenom mňoukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
17.11.19 21:19
@Anonymní píše:
@Elisaaa presne takto uvazuji, dekuji - jako jedna z mala jsi to pochopila.

No jo, to víš, my jsme tady všechny takové pitomoucke 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.19 21:21

@Petra Star konecne nekdo, kdo zna aktualni situaci - vyse materske..

• Citovat
  • Upravit
18177
17.11.19 21:22
@inkakřivák píše:
Stačí najmout detektiva, který prokáže, že tu pulku rohlíku a dvě kolečka šunky sežral ten zloděj otec, a pak mu to douctuje. Ale každopádně měsíční uzávěrka u nich - to musí být horší než bitva o rozpočet republiky.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.11.19 21:27
@Anonymní píše:
@Petra Star konecne nekdo, kdo zna aktualni situaci - vyse materske..

A neni to ale jedno? To asi zna hlavne ten, koho se to tyka, ne? ja taky nevim, kolik to bude pristi rok. Spis byste tu mela prestat trolit, protoze je to dost trapne. Prodejte dite a rozdelte si penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.11.19 21:32

A ja porad proc se mi tu zobrazuje toto a podobne nesmyslne reklamy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie