Manželka neovládá orální sex.
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A ona ho chce ovládat a nejde jí to dle tebe nebo chceš ty aby ho ona ovládala a ona se tedy podvolí, tudíž nic moc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co jako? Tvoje starosti na mojí hlavu.
Máme vam u toho asistovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Není to tak že neumí. Může neumět když to dělá poprvé. Nebo je nezkušená mladá dívka. Skutečnost je taková že nechce umět. A neměl bych jí to za zlé. Ne každé je to pochuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Poraďte. Jsme s manželkou už 10 let, máme 2 děti a sex byl vždycky dobrý. Jediné v čem mám dlouhodobě problém je orální sex. Nikdy ji to moc nešlo a já jako chlap ji to prostě nenaučím. S partnerkami dříve to nebyl až takový problém. Je fakt že některé holky to prostě neumí. Nechci ji nějak ublížit. I když naviguji, není to nic platné. Prostě koordinace úst a rukou nějak nefunguje…
Ty ho ovládáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak ať si před tím dá zuby do skleničky, bude tě to míň bolet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mysticlipstick píše:
A ona ho chce ovládat a nejde jí to dle tebe nebo chceš ty aby ho ona ovládala a ona se tedy podvolí, tudíž nic moc?
Chce, ale neumí. A já to měl vždycky rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Buď rád, že vůbec kouří, ještě si stěžuj, že má špatnou koordinaci pusy a rukou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sex a bolesti - stalo se to někomu?
- Sex po rozchodu
- Rozchod s přítelem kvůli sexu
- Partner chce sex velice málo
- Nemám chuť na sex s přítelem
- Řeším to, po čem tady plno lidí touží, sex
- Hpv vir, sex a wobenzym
- Manželka odmítá intimnosti a já nevím jak dál
Poraďte. Jsme s manželkou už 10 let, máme 2 děti a sex byl vždycky dobrý. Jediné v čem mám dlouhodobě problém je orální sex. Nikdy ji to moc nešlo a já jako chlap ji to prostě nenaučím. S partnerkami dříve to nebyl až takový problém. Je fakt že některé holky to prostě neumí. Nechci ji nějak ublížit. I když naviguji, není to nic platné. Prostě koordinace úst a rukou nějak nefunguje…