Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Používám roky a měnit nehodlám. Vlasy jdou snadno rozcesat, lesknou se.
Ja uz nad tim dlouho premyslim ze do toho pujdu a porad jsem se neodvazila
tak si taky poctu zkusenosti!
@Nikola63 záleží jak myslíte uzdravit. Konečky mám v pořádku a ke kadernici nechodím. Na podporu růstu používám vodičky a ještě vitamíny.
@Nikola63 taky jsem cetla recenze, mama maslu kdysi pry pouzivala, a jesna kamaradka si ji taky jednou poridila a potom uz vickrat ne, tak to asi nebyl az takovy zazrak ![]()
Mě hrozně mastila vlasy. a pry už nějak změnili složení, že to není co bývalo.
@Nikola63 píše:
Ahoj Holky,
máte nějaká z Vás zkušenost s GESTIL WONDER - nebo také maska z býčích žláz se tomu říká., Před 14 dni mi to přišlo domů a každý třetí den používám, myslíte si, že to funguje nebo je to jen marketingový tah?
Mě to doporučila sestra, že prý se jí vlasy zlepšily a také ji začaly podrůstat a přestaly vypadávat.Chtěla bych slyšet i Váš názor, na netu jsem našla je to je dobrý, bez silikonů a většina si to chválí.
Muž můj tvrdí, že to jen marketingový tah a že to vše jak moje vlasy vypadají rostou, padaj či jsou zničené je dáno geneticky a že tohle na to nepomůže.
Je to snad nejoblíbenější maska na světě. Myslím, že tu jen tak něco nepředčí. Používá se krom vlasů i na tvrdé paty a lokty.
Já za sebe musím napsat, že to nebyl žádný zázrak. Vlasy mi moc rozčesat nešly, a že by nějak zázračně vypadaly, to také ne. Já si nyní po umytí oplachuju vodou s octem a jsem spokojená. ![]()
@carola píše:
Já za sebe musím napsat, že to nebyl žádný zázrak. Vlasy mi moc rozčesat nešly, a že by nějak zázračně vypadaly, to také ne. Já si nyní po umytí oplachuju vodou s octem a jsem spokojená.
Mam to stejne a za me taky nic moc. Nebyla jsem spokojena spis vubec. Jinak oplach octem mam taky rada
Momentalne pouzivam druhym mesicem profi kosmetiku od Davines a to je teda jizda
Cely zivot taky zkousim a hledam. Kazdemu vyhovuje ale neco jineho. ![]()
@Nikola63 nejlepší maska co jsem na ty svoje dráty měla. Dělala jsem si i zábaly a maximální spokojenost
Já jsem taky používala a spokojenost, vlasy hebké, lesklé. Jenom mi ta maska dost smrděla ![]()
Kupovala jsem roky u kadeřnice, po meliru je to super, ale časem se vlasy dost mastí. Chce to střídat s jinými nebo třeba občas na čtvrt roku vynechat úplně.
Používám ji na jemné, velmi husté a dlouhé vlasy a neznám nic lepšího. Kamarádka se odbarvovala a zahulila si u toho, tak neodhadla čas a vlasy si úplně spálila. Gestil jí zachránil od ježka. Vlasy sice měla o třetinu zkrácené, ale i tak zničené a pomohlo to. Na růst ještě doporučuji tablety Biosil, stojí pár korun a posilují nehty i vlasy.