Masturbace po mimoděložním těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Masturbáce po mimodeloznym tehotenstvi
Dobrý den, jsem 3 tydny po laparoskopicke operaci. Měla jsem mimoděložní těhotenství, odebrali mi vejcovod. pohlavní styk máme zakázán 6 neděli a lze dosáhnout orgasmu klitorialně? neublížím si nějak? z venku mám rány zahojené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Čemu by to mělo vadit si honit frndu
Tak podle tvé náruživost bych čekal že si zní uděláš trhací
kalendář
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Okno819 píše:
Dobrý den, jsem 3 tydny po laparoskopicke operaci. Měla jsem mimoděložní těhotenství, odebrali mi vejcovod. pohlavní styk máme zakázán 6 neděli a lze dosáhnout orgasmu klitorialně? neublížím si nějak? z venku mám rány zahojené
Než psát na emimino po ránu takové košilaté dotazy, jsi už mohla
dávno kliknout na myšku a hodit se do pohody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JiříkMazlík píše: Čemu by to mělo vadit si honit frndu
Tak podle tvé náruživost bych čekal že si zní uděláš trhací kalendář
prosím ně přestaň se vyjdřovat k věcem kterým nerozumíš, zejména když tím sktuečně můžeš ublížit.
Nikdo není zvědavý na to, aby člověk co evidntě netuší jak funguje lidské tělo a ženský orgasmus toto radil ženám. Nikdo.
A ne -nemasturbuj - co je součástí orgasmu? celkem prudká záškuby -co dělají záškuby trhají to, co má srůstat. Srůstá ti celé břicho, potřebuješ ho šetřit.
To vydržíš. KDyžtak se místo toho třeba otužuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Veselej kluk píše:
Než psát na emimino po ránu takové košilaté dotazy, jsi už mohla dávno kliknout na myšku a hodit se do pohody
další mansplainující idott, co si navíc myslí že je vtipnej.
Nejste hoši - jen ukazujete vaši omezenost. A v tomhle případě radíte něco, co skutečně může zhoršit zdraovtní stav.
Tak schválně -spadáte do té hloupé části populace, co podléhá dunning krugerovu efektu a nebo máte alepsoň trošku soudnosti a prostě si takovéhle kecy příště odpustíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou Ono je to ale dost velký rozdíl - pohlavní styk a masturbace, co se týče zátěže na operovaná gynekologická místa. Dost. Nemyslím si, že by orgasmus po 3 týdnech měl být větší problém. Nepočítám, že u toho bude skákat na dildu, jasně píše o klitoriálním dráždění.
Příspěvek upraven 18.01.22 v 08:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou a co jí nám řadit at
si vezme led a dá si čokoládu
A vždyť jsem jasně psal že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou píše:
další mansplainující idott, co si navíc myslí že je vtipnej.Nejste hoši - jen ukazujete vaši omezenost. A v tomhle případě radíte něco, co skutečně může zhoršit zdraovtní stav.
Tak schválně -spadáte do té hloupé části populace, co podléhá dunning krugerovu efektu a nebo máte alepsoň trošku soudnosti a prostě si takovéhle kecy příště odpustíte?
Naprosto zbytečně dramatizuješ. Paní má 3 týdny po operaci, rány zvenku
zahojené a zjevně se cítí dobře, když má chuť na sex.
Příspěvek upraven 18.01.22 v 08:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou no jo jsme ti špatný a
ona po rozřezání oněch orgánů myslí v půl 7 jak se uspokojí
u snídaně
Ale pravda mě když doktor řekne nežer tak to nevydržím ani pět minut
natož 6 neděl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JiříkMazlík Prosímtě a ty dané problematice rozumíš? Rozumíš ženskému tělu? Uber a doporučuju změnu profilovky, která spolu s přezdívkou působí jako fotka do erotické seznamky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mrazik6 píše:
@JiříkMazlík Prosímtě a ty dané problematice rozumíš? Rozumíš ženskému tělu? Uber a doporučuju změnu profilovky, která spolu s přezdívkou působí jako fotka do erotické seznamky…
Přezdívku mám na více místech takovou.
Mám snad na té fotce v ruce úd či něco podobného aby to bylo do erotické
seznamky
Jinak tobě ta přezdívka sedí jsi pěkná ledová královna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Veselej kluk píše:
@Ou Ono je to ale dost velký rozdíl - pohlavní styk a masturbace, co se týče zátěže na operovaná gynekologická místa. Dost. Nemyslím si, že by orgasmus po 3 týdnech měl být větší problém. Nepočítám, že u toho bude skákat na dildu, jasně píše o klitoriálním dráždění.Příspěvek upraven 18.01.22 v 08:26
Prosím tě a kolikrát už jsi zažil stahy dělohy při orgasmu, že o tom tak zasvěceně hovoříš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Michelle_M co je to
dnes za ráno.
To zas mají všichni písek ve vagíně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Michelle_M píše:
Prosím tě a kolikrát už jsi zažil stahy dělohy při orgasmu, že o tom tak zasvěceně hovoříš?
OK, kapituluji. Tak holt to paní bude muset vydržet. Stále si stejně
myslím, že by se svět nezbořil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Veselej kluk píše:
OK, kapituluji. Tak holt to paní bude muset vydržet. Stále si stejně myslím, že by se svět nezbořil
Hele já nedokážu posoudit, jestli by zakladatelce orgasmus mohl vyloženě ublížit na zdraví, to bude i dost individuální záležitost. Ale můžu ji aspoň upozornit, že se místo kýžených libých pocitů může dostavit pocit silně nepříjemý, až bolestivý. Ono i při některých rizikových těhotenstvích se nedoporučuje nejen samotný pohlavní styk, ale i orgasmus dosažený nekoitální praktikou, protože děložní stahy prostě nejsou v tu chvíli žádoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Psychika a změna počasí v těhotenství
- První těhotenství a psychika
- Nová škola a těhotenství
- Neustupující zánět v těhotenství
- Těhotenství bez problémů, od kdy jste nepracovaly?
- Vdechovani kouře venku v pergole v těhotenství
- Jaký mate názor na větší uklid v těhotenství ?
- Biochemické tehotenstvi snažení