Máte někdo ACTIFRY od Tefalu? Jak jste spokojeni?

Verronika
1.12.09 11:36

Máte někdo ACTIFRY od Tefalu?? Jak jste spokojeni??

Přemýšlíme o koupi fritézy actifry od Tefalu, ale neměla jsem možnost nikde ochutnat jaké z toho jsou hranolky????? Jsou to hranolky, nebo spíše opečené brambory?? A co v tom ještě vaříte?? Prosím poraďte a písněte zkušenosti. Moc Vám díky :lol: :-) :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
Napsat příspěvek

Reakce:

12738
1.12.09 13:28

Ahoj Veru,
já tuhle super věc dostala vloni od manžela k vánocům a jsem maximálně spokojená!!!
Hranolky jsou v tom opravdové hranolky, bez olejové prostě super. Normální friťák už bych nikdy nechtěla. Dělám v tom i zeleninu, maso a brambory dohromady a je to taky super. Hlavně je to rychlé a zdravé. Moc jsem tomu ze začátku nevěřila, ale fakt :palec: . Dostaneš k tomu i knížečku s recepty a návody, jak a co dělat :wink:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Verronika
1.12.09 13:38

No tak to by se mi také líbilo, a děláš hranolky kupované, nebo ze syrových brambor?? Jak dlouho se dělají hranolky??a kolik asi se jich udělá nejvíce na jednou?? To je otázek, že?? Moc díky za odpověď Verča :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
6093
1.12.09 14:42

Před nedávnem si to koupila má matka.
Tuším, že hranolky se v tom dělají cca 30minut.
Lze dělat kupované mražené i čerstvé domácí.
Dělala v tom už i kuřecí maso a nějakou omáčku, je spokojená :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.12.09 14:50

Veru dělám hranolky kupované i ze syrových brambor.
Kupované jsou hotové cca do 20 minut, podle toho zda jsou tenké nebo ne. Hlavně je to bez kapky oleje.
Ze syrových se dělají o trošku déle, takových 30-35 min. A těch kupovaných mražených tam klidně můžeš dát naráz 500 g., možná i víc. Já víc nezkoušela, ale myslím, že by to šlo.
Dělala jsem v tom i krevety, omáčky…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
273
4.2.13 07:04

Je tady někdo kdo si to koupil a nedělá v tom? :lol: a jestli ano tak proč?..taky o tom uvažuji, ale bojím se, že mi to pak bude stát na lince..navíc nevim zda nám bude stačit ta normální nebo už radši ta family :?:
díky V

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
11456
27.6.16 19:19

Zkusím oživit, a též mě zajímá, je-li tu někdo, kdo si to koupil a nepoužívá? Jak jste spokojení?
Díky

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
974
27.6.16 19:26

Koupila jsem ho, ještě než se nám narodilo první dítě. Párkrát jsem v něm uvařila něco jiného než hranolky. Teď, co máme děti, v něm dělám už jen hranolky :oops: Ne že bych s ním nebyla spokojená, ale náš malý má nejradši smetanové omáčky a maso z papiňáku ;) Jo a taky mi ho manžel schoval do skříně úplně nahoru, nechce se mi ho sundavat

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
11456
27.6.16 20:17

@kuchle Díky. Tak to s manželem proberu a uvidíme. Zkoušela jsi tam něco smažit? Třeba květák v trojobalu? Máme to moc rádi, ale děláme výjimečně. Mastné nám dělá zle i po vysušení, už jsme si odvykli.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.16 20:47

Máme už 6 let, začal se teda sypat, takže používáme už míň, aby nám vydržel, ale dokud byl v pořádku, tak jsem celkem často, tak 1× týdně. Na pečený brambory bezkonkurenční, hranolky nemastný, opečený chleba do polívky, masová směs…no prostě to byl mazlík v kuchyni.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1425
27.6.16 20:48

Ahoj, tak my ho mame pres pul roku a delame v nem hranolky a pro sebe nic vic. Ale pokud delam bramboracky treba, tak tak dam pul varky pro deti (1 a 3 roky) a nemusim se vubec bat jim to dat. Nebo kvetak(pro deti), ja si to tam dam taky kdyz me chytne zachvat diety. Ale neda se to srovnavat se smazenim na sadle :P ale jako pro ty decka je to supr, jsou nauceny na to, nevim proc by museli jist prepaleny na sadle nebo oleji

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
11456
27.6.16 21:34

@soleile Takže nám ten květák z toho šmakovat nebude, jo? :think: :zed: :lol: @lleennttiillkkaa Díky :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.16 21:40
@Genovesa píše:
@soleile Takže nám ten květák z toho šmakovat nebude, jo? :think: :zed: :lol: @lleennttiillkkaa Díky :kytka:

Květák nevím, jednou jsme v tom zkoušeli řízky, jako byly dobrý, ale zrovna u nich mám ráda to mastný no :D Moje teta v tom dělala třeba i štrůdl a sekanou

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama