Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já podzim miluju a asi se tu všechny budete divit, ale já se na něj už moc těším. Tyhle vedra mě ubíjí. Podzim má kouzelnou, takovou romantickou, atmosféru.
Na každém ročním období mám něco ráda a vždy se těším na to následující.
Já miluju všechna naše roční období, a jsem vděčná, že bydlíme v takovém pásmu, ve kterém bydlíme a ne kousek vedle, protože máme krásné horké léto, barevný podzim, sníh v zimě (teda my na horách) a krásné jaro. Kdo tohle může říct, třeba Británie furt déšť, jih zase hezká léta ale škaredá zima. A já Vánoce miluju a už se jich nemůžu dočkat. ![]()
Já miluju podzim ve všech jeho odstínech. Barevný a slunečný s vinobraním a krásnými brzkými večery, i ten sychravý a ufoukaný, zalézt doma s hrnkem čaje a koukat se, jak prší… zimu ne. Zima je fuj a postrádá tu krásnou nostalgickou pomíjivost a kouzlo podzimu. :ú
Mne se líbí každé roční období
ven chodíme ať je jakkoli a když to tedy oooopravdu nejde, tak stavíme kostky nebo kreslime a tak.
No mně připadá, že tady v poslední době není pěkné jaro. Dlouhá vlezlá zima se táhne a přejde rovnou do vedra. Naopak podzim se v poslednich letech dari. My treba zari, rijen jeste grilujeme, jezdime na vylety (uz neni takove vedro). Zimu moc nemusim, zvlast tu nasi spinavou, vlhkou, vlezlou.
Miluju podzim a zimu, nevadí mi jaro, ale léto vyloženě nesnáším ![]()
Vsechna rocni obdobi maji neco do sebe…on a takova podzimni prochazka s detmi a lampiony ma sve kouzlo, dusickove obdobi, vyzdoba, rozjimani..Zima- Vanoce, Silvestr, narozeniny v rodine, hory a lyzovacka..Jaro..nove zacatky, leto cerpani sil ze Slunce..
@vejilka já jsem presnej opak tebe
Upřímně nesnáším, co nesnáším nenávidím jaro a léto. Jako dítě jsem jej milovala. Dnes se těším až skončí to zatracený babi léto a já budu ve svém živlu. Vánoce a sníh miluju.. A proč to tak mám? Zkratka vadí mi vedra.. Někdo miluje valeni na plazi a je schopen prolezet x hodin lehátku, což me by to vedro a slunce zabilo určitě. Za to zima je moje. Takže už se těším na podzim až budu ožívat ![]()
Já mám ráda zimu jen když je hodně sněhu a vánoce mám ráda, leden až srpen přežívam ale miluji konec léta a podzim včetně mlhy a pliskanic.nebo letní kdy, kdy je polojasno, větřík a max. 25 stupňů, ideál 23. U moře mi vedro nevadí. Nejhůř snáším jaro a absolutně nevím proč. ![]()
Od jiste doby mam rada vsechna rocni obdobi a jsem vdecna prirode, ze tomu tak je…
Podzim mam asi nejradeji, zimu mam moc rada. Ten pocit, kdyz promrzla zalezes do kavarny, das si teple kafe a pozorujes ulici…jaro snesu. Ale leto-to vylozene trpim. Prezivam jenom diky klimatizaci a bazenu. U more mi vedro neva…
Miluju podzim i zimu, jsem úplný blázen, ale nejradši mám ty podzimní plískanice, klasický dušičkový počasí ![]()