Máte rádi podzim, zimu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
5.8.17 06:40

Já podzim miluju a asi se tu všechny budete divit, ale já se na něj už moc těším. Tyhle vedra mě ubíjí. Podzim má kouzelnou, takovou romantickou, atmosféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.8.17 07:35

Na každém ročním období mám něco ráda a vždy se těším na to následující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
5.8.17 07:39

Já miluju všechna naše roční období, a jsem vděčná, že bydlíme v takovém pásmu, ve kterém bydlíme a ne kousek vedle, protože máme krásné horké léto, barevný podzim, sníh v zimě (teda my na horách) a krásné jaro. Kdo tohle může říct, třeba Británie furt déšť, jih zase hezká léta ale škaredá zima. A já Vánoce miluju a už se jich nemůžu dočkat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
5.8.17 07:48

Já miluju podzim ve všech jeho odstínech. Barevný a slunečný s vinobraním a krásnými brzkými večery, i ten sychravý a ufoukaný, zalézt doma s hrnkem čaje a koukat se, jak prší… zimu ne. Zima je fuj a postrádá tu krásnou nostalgickou pomíjivost a kouzlo podzimu. :ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.8.17 07:57

Mne se líbí každé roční období :) ven chodíme ať je jakkoli a když to tedy oooopravdu nejde, tak stavíme kostky nebo kreslime a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.8.17 08:27

Podzim je moje nejoblíbenější roční období, léto nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.8.17 08:41

No mně připadá, že tady v poslední době není pěkné jaro. Dlouhá vlezlá zima se táhne a přejde rovnou do vedra. Naopak podzim se v poslednich letech dari. My treba zari, rijen jeste grilujeme, jezdime na vylety (uz neni takove vedro). Zimu moc nemusim, zvlast tu nasi spinavou, vlhkou, vlezlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
5.8.17 09:01

Miluju podzim a zimu, nevadí mi jaro, ale léto vyloženě nesnáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
5.8.17 09:03

Vsechna rocni obdobi maji neco do sebe…on a takova podzimni prochazka s detmi a lampiony ma sve kouzlo, dusickove obdobi, vyzdoba, rozjimani..Zima- Vanoce, Silvestr, narozeniny v rodine, hory a lyzovacka..Jaro..nove zacatky, leto cerpani sil ze Slunce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
5.8.17 09:11

@vejilka já jsem presnej opak tebe :kytka: Upřímně nesnáším, co nesnáším nenávidím jaro a léto. Jako dítě jsem jej milovala. Dnes se těším až skončí to zatracený babi léto a já budu ve svém živlu. Vánoce a sníh miluju.. A proč to tak mám? Zkratka vadí mi vedra.. Někdo miluje valeni na plazi a je schopen prolezet x hodin lehátku, což me by to vedro a slunce zabilo určitě. Za to zima je moje. Takže už se těším na podzim až budu ožívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
5.8.17 09:13

@Barbucha3 kam prosím te jezdíte za tím sněhem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117902
5.8.17 09:23

Já mám ráda zimu jen když je hodně sněhu a vánoce mám ráda, leden až srpen přežívam ale miluji konec léta a podzim včetně mlhy a pliskanic.nebo letní kdy, kdy je polojasno, větřík a max. 25 stupňů, ideál 23. U moře mi vedro nevadí. Nejhůř snáším jaro a absolutně nevím proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.8.17 09:31

Od jiste doby mam rada vsechna rocni obdobi a jsem vdecna prirode, ze tomu tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
5.8.17 09:42

Podzim mam asi nejradeji, zimu mam moc rada. Ten pocit, kdyz promrzla zalezes do kavarny, das si teple kafe a pozorujes ulici…jaro snesu. Ale leto-to vylozene trpim. Prezivam jenom diky klimatizaci a bazenu. U more mi vedro neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
5.8.17 09:49

Miluju podzim i zimu, jsem úplný blázen, ale nejradši mám ty podzimní plískanice, klasický dušičkový počasí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová