Máte rádi podzim, zimu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1978
5.8.17 09:52
@vejilka píše:
Ahoj holky, tak to na mě zas nějak padlo, že to vše hrozně letí. Za chvilku konec prázdnin, děti do školy a začne ten hnusnej podzim. Nesnáším zimu, miluji Vánoce ale už od ledna pomalu počítám dny kdy bude zas jaro. :oops: Musím říct, že když je sníh tak mi to až tak nevadí. Dítě bude bobovat a bude alespoň klid.Ale když celý den leje a je hnusně, všude bláto, brzy tma…Co děláte v takovém počasí? Máte rádi teplo nebo jste milovnice zimního počasí?

Já mám ráda jaro a podzim. :srdce: Léto jen když je max 28 stupňů jinak je to na palici. No a na zimu se také těším. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
5.8.17 10:14
@Raspusha píše:
@Barbucha3 kam prosím te jezdíte za tím sněhem? :think:

Bydlím v Krkonoších, není to samozřejmě furt, ale lepší než Praha, sněhu tu bývá dost. A pokud bude zase zima jako minulý rok, tak to bude super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.8.17 10:18

Já jsem teď ve svém živlu, ale nejraději mám příslib toho, že léto přijde. Duben, květen… Když si představím listopad, chce se mi :poblion: už teď mě to děsí, že to zase bude… A pak ten nekonečný leden a únor… FUJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
5.8.17 10:19

Jinak mi asi nejvíc vadí únor - březen, to už je té zimy moc, Vánoce už byli, sněhu jak kdy, a já už vyhlížím jaro.
TOP měsíce pro mě jsou : květen, červenec, říjen a prosinec. V nich je to nejhezčí počasí z každého období. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.17 12:26

Miluju podzim :srdce: Jak šustí listí pod nohama, všechno barevné, ani ty plískanice mi nevadí. Hrozně ráda si dávám venku horký čaj, jen tak na stojáka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.8.17 12:31

Já jsem milovnice zimy. Podzim mám taky ráda. Nejradši mám když je v zimě hodně sněhu. Vánoce s kupou sněhu jsou to nej!!! Léto už mi leze krkem. Naštěstí bude brzo pryč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.8.17 12:34

@vejilka nejradši mám pozdní jaro a podzim. Miluju podzim, ani mlhy mi nevadí. Zimu nemusím, protože je všude břečka. Kdyby mrzlo a byl sníh(nebo jen kdyby mrzlo), tak mi to nevadí. Léto mám ráda, ale tak do těch 26 stupňů, pak už ne :mrgreen:
Mně na teplotě (pokud není extra vysoká) a ročním období nezáleží. Ale miluju slunce, to potřebuju k dobrý náladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.8.17 12:55

Miluju zimu, mráz, sníh :srdce: :srdce: Jenom by mohlo být delší dobu světlo.

ale tak nějak mi nevadí jakékoliv období. Asi nejmíň ráda mám takový to dušičkový počasí.

• Citovat
  • Upravit
152
5.8.17 13:41

Kazde rocni obdobi ma neco do sebe..podzim je pro me „barevne“ obdobi listu ze stromu a i kdyz hodne prsi, je to takove procisteni vzduchu po parnem lete. Zimu jsem mela rada kdyz jsem zila na Sumave a jeste byli vsude kopice snehu a mohlo se blbnout a tak. Miluju caje vsech chuti.. Zavrtat se po zimni prochazce s cajem a ponozkama z oveckarny, to je moje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.8.17 20:34

Ahoj já mám ještě ráda podzim je krásně barevný ještě je teplo a je burčák :lol: ale zimu nesnáším, jak není teplo padají na mě deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.8.17 20:39

@vejilka Já miluji všechny roční období, každé z nich má své kouzlo, já jsem typ člověka, co vidí ve všem něco krásné, tak proto :lol: :mrgreen: jsem takový optimista :)
Takže ani teď nevím, co bych si negativního na nějakém dni našla :lol: :mrgreen:
moc jsem nepomohla :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.8.17 11:45
@Petulka1234 píše:
@vejilka Já miluji všechny roční období, každé z nich má své kouzlo, já jsem typ člověka, co vidí ve všem něco krásné, tak proto :lol: :mrgreen: jsem takový optimista :)
Takže ani teď nevím, co bych si negativního na nějakém dni našla :lol: :mrgreen:
moc jsem nepomohla :lol: :D

Já taky ;) Ale přeci jen inklinuji k podzimu, ten prostě miluju, ať si kdo chce co che říká, je to nejkrásnější období i s tím deštěm, mlhou a plískanicema :D

• Citovat
  • Upravit
108313
30.8.24 07:53

Obnovuji diskuzi

Léto už se chýlí ke konci…doufejme, že přijde Babí léto a bude trvat co nejdéle.
Pak přijdou měsíce zimy, deště, větru a náledí…a teplo hodně daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
30.8.24 08:16
@Venetia píše: Více

Neboj, tropy budou až do poloviny října. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová