Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vejilka píše:
Ahoj holky, tak to na mě zas nějak padlo, že to vše hrozně letí. Za chvilku konec prázdnin, děti do školy a začne ten hnusnej podzim. Nesnáším zimu, miluji Vánoce ale už od ledna pomalu počítám dny kdy bude zas jaro.Musím říct, že když je sníh tak mi to až tak nevadí. Dítě bude bobovat a bude alespoň klid.Ale když celý den leje a je hnusně, všude bláto, brzy tma…Co děláte v takovém počasí? Máte rádi teplo nebo jste milovnice zimního počasí?
Já mám ráda jaro a podzim.
Léto jen když je max 28 stupňů jinak je to na palici. No a na zimu se také těším. ![]()
@Raspusha píše:
@Barbucha3 kam prosím te jezdíte za tím sněhem?
Bydlím v Krkonoších, není to samozřejmě furt, ale lepší než Praha, sněhu tu bývá dost. A pokud bude zase zima jako minulý rok, tak to bude super. ![]()
Já jsem teď ve svém živlu, ale nejraději mám příslib toho, že léto přijde. Duben, květen… Když si představím listopad, chce se mi
už teď mě to děsí, že to zase bude… A pak ten nekonečný leden a únor… FUJ.
Jinak mi asi nejvíc vadí únor - březen, to už je té zimy moc, Vánoce už byli, sněhu jak kdy, a já už vyhlížím jaro.
TOP měsíce pro mě jsou : květen, červenec, říjen a prosinec. V nich je to nejhezčí počasí z každého období. ![]()
Miluju podzim
Jak šustí listí pod nohama, všechno barevné, ani ty plískanice mi nevadí. Hrozně ráda si dávám venku horký čaj, jen tak na stojáka ![]()
Já jsem milovnice zimy. Podzim mám taky ráda. Nejradši mám když je v zimě hodně sněhu. Vánoce s kupou sněhu jsou to nej!!! Léto už mi leze krkem. Naštěstí bude brzo pryč ![]()
@vejilka nejradši mám pozdní jaro a podzim. Miluju podzim, ani mlhy mi nevadí. Zimu nemusím, protože je všude břečka. Kdyby mrzlo a byl sníh(nebo jen kdyby mrzlo), tak mi to nevadí. Léto mám ráda, ale tak do těch 26 stupňů, pak už ne ![]()
Mně na teplotě (pokud není extra vysoká) a ročním období nezáleží. Ale miluju slunce, to potřebuju k dobrý náladě.
Miluju zimu, mráz, sníh
Jenom by mohlo být delší dobu světlo.
ale tak nějak mi nevadí jakékoliv období. Asi nejmíň ráda mám takový to dušičkový počasí.
Kazde rocni obdobi ma neco do sebe..podzim je pro me „barevne“ obdobi listu ze stromu a i kdyz hodne prsi, je to takove procisteni vzduchu po parnem lete. Zimu jsem mela rada kdyz jsem zila na Sumave a jeste byli vsude kopice snehu a mohlo se blbnout a tak. Miluju caje vsech chuti.. Zavrtat se po zimni prochazce s cajem a ponozkama z oveckarny, to je moje ![]()
Ahoj já mám ještě ráda podzim je krásně barevný ještě je teplo a je burčák
ale zimu nesnáším, jak není teplo padají na mě deprese
@vejilka Já miluji všechny roční období, každé z nich má své kouzlo, já jsem typ člověka, co vidí ve všem něco krásné, tak proto
jsem takový optimista ![]()
Takže ani teď nevím, co bych si negativního na nějakém dni našla
![]()
moc jsem nepomohla
![]()
@Petulka1234 píše:
@vejilka Já miluji všechny roční období, každé z nich má své kouzlo, já jsem typ člověka, co vidí ve všem něco krásné, tak proto![]()
jsem takový optimista
Takže ani teď nevím, co bych si negativního na nějakém dni našla![]()
moc jsem nepomohla![]()
Já taky
Ale přeci jen inklinuji k podzimu, ten prostě miluju, ať si kdo chce co che říká, je to nejkrásnější období i s tím deštěm, mlhou a plískanicema ![]()
Obnovuji diskuzi
Léto už se chýlí ke konci…doufejme, že přijde Babí léto a bude trvat co nejdéle.
Pak přijdou měsíce zimy, deště, větru a náledí…a teplo hodně daleko
@Venetia píše: Více
Neboj, tropy budou až do poloviny října. ![]()