Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Blahopřeji ke koupi. Lehce závidím
. Moc se mi matrace líbila.
@martivan píše:
@GabrielaStr
Pardon, nechodila jsem sem. Matrace Zaren už máme 2 roky. Prodejce sliboval, jak se vůbec neproleží - není pravda. Proleželé jsou, byť jen mírně. Po dvou letech, on sliboval nejmíň 10. Nejsou prací a to je fakt problém. Máme na nich ochranné potahy, ale stejně… kdyby to šlo, už bych je dávno stáhla a vyprala. Jenže nejde. Taky se nám začaly na posteli od sebe rozjíždět, takže máme s manželem mezi sebou antikoncepční průsmyk
Myslím, že při troše hledání najdete srovnatelné za poloviční (možná i nižší) cenu, nebo za stejnou mnohem kvalitnější.
Zvažujete vrácení v záruce 10 let? Nebo výměnu? Proč ne, když to slibují u prodeje.
@Anitep píše:
Ta infrapodložka prý není na elektřinu. Že se dává do sítě jen k vůli ovládači. Je to tak? A kolik ta stála?
Infrapodložka - infračervené paprsky, je to do sítě, ovladačem měníte intenzitu paprsků, nastavujete dobu použití aby ty infra paprsky účinkovaly, musíte zapojit do sítě, bez toho vám to nebude fungovat. Má to čtyři typy kúry - prevence, relax, rychlý účinek a umělá horečka - intenzita High. Podložka je tak drahá jako matrace, oficiálně 18500,– Kč, pokud je zájem, dají slevu.
@Anitep píše:
@TinaaaaaaMy jsme měli předváděčku včera. Dostali jsme darem deku 135×200 a bez podpisu. Za doporučení jsme nedostali nic. Zboží se mi líbilo, ale bez ověření nic nekoupím. Takže jsem za tuto diskuzi ráda.
Zboží se mi taky líbí, ale celkem pálka, kterou bych za matrace nedala
@Popy u mě byl pán na předváděčce srpen 2019, což je už víc jak půl roku. Též jsem podepsala, ale co říkal, tak to bylo převzetí té deky a souhlas se zpracováním osobních údajů. Rychle jsem to očima projela, ale nejsem si zcela jistá, že tam nebylo někde psáno něco co by mohli proti mě využít. Protože už jsem chvátala jinam. Jinak od té doby se ZATÍM nikdo neozval. Tak doufám, že v tom nebude nějaký problém třeba ještě časem.
Chtěl bych se s velmi podělit o zkušenost ohledně cen
17.1.20 Jsem poptal matraci 200×160 nabídka byla 37000 Kč ale s tím, že volal šéfovi a ten mu schválil cenu 21800 Kč - zvláštní když nabídku poslal ve 22:15 večer (praktiky zavolal jsem šéfovi nás také učili v jedné obchodnické firmě - stará lež)
29.2.20 jsem psal znovu zda ustoupí ještě na ceně - odpověď ne nevstoupíme tato cena je skoro za výrobní ceny
31.3.20 přišla cenová nabídka kvůli coronaviru - 17000 Kč - proč asi?? Protože lidé nyní moc neutratí nebo nechtějí boji se o peníze a co bude - tak uděláme bububu, že jsme vlastně dali slevu 20000 Kč
Lidi přemýšlej te prosím ![]()
Přátelé,
firma Zaren není žádný výrobce matrací. Pokud Vám to tvrdí, tak lžou. Zeptejte se jich, kde vyrábí tyto matrace, na jaké přesné adrese. Když se na tuto adresu pojedete podívat, garantuji Vám, že tam nebude žádný výrobní závod Zaren. To zaprvé.
Zadruhé ceny mají absolutně přemrštěné. Proto tyto matrace také prodávají formou podomního prodeje.
Matrace samotné však špatné nemají, pouze jsou zastaralé. Povrch z ovčí vlny se používal před 10 lety.
Já dodávám zákazníkům ortpedické matrace, kde základ tvoří Sonnocel, stejně jako u Zarenu, jenž se vyznačuje vynikajícími anatomickými a ortopedickými vlastnostmi.
Cena matrací, které dodávám:
Například u rozměru 90×200 cm je cena 7.300 Kč!! Materiál je antibakteriální a antiroztočový, což asi vlna nebude.
Pokud byste měli dotazy, uvádím na sebe kontakt níže:
Mgr. František Coufal
ZDRAVÍ- ENERGIE.CZ
Mobil: 604 71 68 43
E-mail: info@zdravi-energie.cz
No samozřejmě, konkurence
Zaren nevyrábí matrace v Olomouci, závod mají na Slovensku ![]()
@avocmada
Teď se moc těším na odpověď. Jak se z toho dá teď vylhat?
@ZDRAVÍ- ENERGIE.CZ
Mám ji od loňska, za 12 tis, ale tu zimní stranu z vlny mám. Jinak s mou bolavou páteří se celkem osvědčila, je to o něco lepší.
Info o ceně, prosím anonym.
Pro váš klid je to firma Dreamsy by Zaren, Piešťanská 3, Trnava ![]()
@avocmada
O můj klid nejde. Jde o Vaše lhaní. Na internetu jsem si našel slovenský Zaren. Ano sídlí skutečně na adrese, kterou udáváte. Našel jsem si tedy na stránkách v kontaktech telefonní číslo +421 911 994 475, na kterém mi paní Poláčková řekla, že na jejich adrese Piešťanská 3, Trnava „žiadna výroba není, je tam iba riaditělstvo a administratíva“. Dokonce jsem se na těchto stránkách dočetl znovu lež, že Divízia DREAMSY vyrábí matrace!!!
Asi jediná pravda na těchto stránkách je, že firma obchoduje s vysavači Vorwerk a s kosmetikou. Doporučuji každému aspirantovi na „nechání se obelhat“, aby si na tuto adresu zajel na výlet a podíval se na „výrobnu matrací jakou svět neviděl“.
Běžte se vycpat, zřejmě se chcete hádat, ale to už beze mne, na takové lidi opravdu nemám žaludek. A nakonec je mi to úplně jedno, zboží je výborné a já jsem plně spokojena, baj baj
Divize Dreams se zabývá výrobou ortopedických matrací na míru, polštářů a přikrývek, zaměřených na regeneraci, relax a přirozený kvalitní spánek již od roku 2009. Nejpřirozenější regenerací pro lidský organismus je zdravý a kvalitní spánek. Všechny produkty jsou navrženy ve spolupráci s ortopedy, fyzioterapeuty a na základě zkušeností našich zákazníků. Vyráběné jsou na Slovensku ručně s důrazem na kvalitu a jedinečný design. Přidanou hodnotou produktů je nadstandardní záruka a pravidelný servis. CERAMIC LINE JE SPECIÁLNĚ VYVINUT BIO-KERAMIKA S BLAHODÁRNÝM ÚČINKEM NA LIDSKÝ ORGANISMUS.
Zdraví máme jen jedno a proto si ho chráníme před škodlivými vlivy prostředí. V současnosti narůstá potřeba používat zdravé a zdraví prospěšné materiály - Ceramic line je „zdravé vlákno“, které optimálně plní tyto potřeby. Ceramic line je naše označení pro speciální vysoce kvalitní vlákno s obsahem bio-keramiky, která vyzařuje infračervené paprsky na dlouhé vlně. Ve světě je toto vlákno známé také jako Mirawave a používá se pro širokou škálu produktů, podporuje zdraví a pohodlí. Bio-keramické vlákna zabraňují tvorbě a šíření alergenů, mají antibakteriální schopnosti, pohlcují elektrosmog, svým složením působí jako pasivní Infraterapie, zachycují UV záření.
Pro tyto své vlastnosti se také používají jako nový trend v nemocnicích (Japonsko, Korea). Bio-keramické vlákno dokáže zadržovat energii těla a používá se například i při výrobě specializovaného oblečení pro vrcholové hráčů golfu. Zabraňují také tvorbě bakterií stafylokok a pneukoka na úrovni více než 99%.
Základní vlastnosti bio-keramiky:
Antibakteriální
termoregulační
Ochrana proti UV záření
Infraterapie
Ochrana proti elektrosmogu
antistresová
Vyrábí se RUČNĚ! a na Slovensku je 10 divizí. Ředitelství a sklady jsou v Trnavě. Více si přečtěte na www.zaren.sk