Matrace Zaren

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana 6ej
18.9.13 15:55

Není zač, :lol: já jsem sama zvědavá, jak dlouho ta matrace vydrží, snad budu spokojená…

• Citovat
  • Upravit
hanka lysakova
19.9.13 22:04

Zdravím a přidám se s osobní zkušenosti. V zarenu jsem byla skoro rok jako operátorka. Osobně kdo má na to Žaludek tak do toho je Jasné že děláte dokola to samé ale pracujete s lidmi a každý je jiný takže to až takové děsné není. osobně jsem byla ne tak z té práce na prášky, ale s přístupem pani Bestové. A to aby mě někdo hned po ránu seřval za to že se usmívám bylo nad moje chápani! ( asi sem měla brečet?) Nevím no. odešla jsem do jiného callcentra a jsem tam doteď! A to díky jinému přístupu nadřízených! Takže jediné minus pro tuto prací je paní Bestová! Kdo chce poslouchat urážky tak do toho. Jinak co se Týče firmy a jejich výrobku tak mužu jen doporučit. Je to opravdu kvalita a investice na hodně let!!! Matrace jsou špičkové a polštáře bomba příjemné spaní a to je zaklad ;-)

• Citovat
  • Upravit
JEDNIČKA2013
3.11.13 16:52

reakce na paní LYSÁKOVOU

Dobrý den, nezlobte se ale musím reagovat. Já myslela že se tu řeší výrobky od firmy Zaren, které jak musím dodat jsou výborné!!! a né vedoucí call centra, která je samozřejmě na pravém místě. Paní Hanka Lysáková tam pracovala to ano, ale spíše než pracovala, tak se flákala a ostatní věci. Práce v call centrech není jednoduchá, je těžká, ale dají se vydělat pěkné peníze!!A paní Lysáková si stěžuje ani nevím na co,,asi na to jak byla lenivá a mastná atd,,nechci tady někoho pomlouvat ale to tady dělá paní Lysáková. Můžu jen říct, ža paní Bestová je upřímný člověk, chápavý a taky milý člověk a hlavně na svém místě jak jsem psala.,.Ajestli má někdo nějaký problém, tak proč to píše tady, proč jí to neřekne do očí, protože tady ten člověk paní Lysáková LŽE.

• Citovat
  • Upravit
1011
3.11.13 17:07

Milá paní JEDNIČKA 2013,

paní Lysáková alespoň není anonymní a uvedla své jméno, na rozdíl od Vás.
Možná, že LŽETE VY…přijde mi to i pravděpodobnější, když jste v anonymitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marajdin
19.11.13 12:17

matrace + polštář

Dobrý den, v únoru jsem koupil matraci a polštář, necítil jsem žádné zlepšení bolesti zad, polštář používá moje žena a nemůže si něho zvyknout. Je hodně vytvarovaný spíš pro chlapa, bolí ji za krkem každé ráno. Proto ho odložila
a spí na ortopedickém polštáři z obchodu za 800 kč. Paní na předváděčce naslibovala hory doly, jak se zastaví, příp. zavolá jak jsme spokojeni a za 8 měsíců ani 1 sms natož telefon, prostě nic. Tak nevím, už bych od nich nic nekoupil, nezdá se mi to tak úžasné za tu cenu.

• Citovat
  • Upravit
jbp
23.11.13 10:55

Worwerk za ty penize nedoporucuji. Kamaradka ma alergicke deti a koupila si vysavac Worwerk. Po mesici ji pujcuji vzdy na dokonaly uklid Rainbow. Je to drazsi zalezitost. Ale kdyz uvidite co Rainbow vytahne po Worwerku z koberce nebudete chapat.

• Citovat
  • Upravit
2
10.6.14 18:37

Dobrý den, dneska u mě byl pán z firmy Zaren, chci se zeptat kdo máte zkušenosti s clubovou kartičkou a co jste při přednášce vše podepisovali? děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.14 18:45

Při návštěvě jste něco musela podepisovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b1
16
15.11.14 00:25
@Jarmila Hanáková píše:
Ahoj, Ano já jsem tam pracovala. nastoupilo nás tam 6. Po týdnu odešly hned 2 já po 2 týdnech a mysím si, že ostatní taky nevydržely. byl to děs a hrůza. vymývání mozků, uvádění zákazníka v omyl, mluvit pořád dokola to samé, vnucovat se, nad tím stála paní Bestová vedoucí, kretá ječela a nutila nás volat. Chodila jsme domů a hučelo mě v hlavě. nedoporučuji nikomu tuto práci.

Já má taky se Zeren špatné zkušenosti. Jednou mi zavolali, že mají pro mě nabídku členskou kartu, že s ní budu mít slevy na některé zboží v některých prodejnách a časem ve více prodejnách, nebylo to nic konkretního, zkrátka, že budu platit méně. Řekla jsem, že nemám zájem, byli neodbytní, tak jsem jim řekla, dobře ať mi tu kartu pošlou, že to se předává osobně a předání je slavnostní trvá 2h, myslím, že podmínkou bylo pozvat další manželský pár, neměla jsem zájem a čas, navíc bych se styděla někomu říct, aby si šel k nám na 2h sednout, protože dostanu nějakou podivnou kartu. Tak jsem zažila 3 týdny neustálého telefonování a otravování, kdy se k nám pořád cpali a já jim pořád říkala, že nemáme zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.4.15 08:55

Také jsem pracovala v této rádoby společnosti a mohu si jen tleskat, že pouze týden. Ano, přátelé, TÝDEN. Po tomto týdnu jsem již neměla žaludek na práci tohoto druhu, resp. v této firmě. Naprosto souhlasím, že jde o nekonečné otravování zákazníka. Call skript je jasně daný na papíře a přesto vždy děláte něco špatně. Školení proběhlo formou „Nauč se papouškovat to, co máš na papíře, dokonce jsem si mohla sáhnout na 3D kapilárovou matraci, polštář a deku. Každý pátý hovor jsem dostala nadané od zákazníka, že už jsme jim volali a že nemají zájem o žádnou prezentaci. Vy jakožto telefonní operátor tvrdíte lidem, že se nejedná o žádnou předváděčku, přitom ohlasy jsou jiné a navíc nemůžete soudit, páč jste se takové akce jako pracovník na telefonní lince nikdy toho osobně nezúčastnili. Nejde o předváděčku, přesto k vám domů příjde obchoďák, co prezentuje výrobky. Tato firma si velmi protiřečí. Největším hitem jak zaujmout zákazníka je, že tváří naší kampaně se stala herečka Eva Holubová, která samozřejmě tyto výrobky odzkoušela a doporučuje. Kamarádka, co bydlí v Praze, měla tuto "předváděčku“ doma a říkala, že jsou to hyeny. Vnucují naprosté nesmysly za dechberoucí ceny a když odmítla celkem 7× za večer, sám obchoďák neměl slov. Ve finále mu řekla, že zavolá policii, páč podomní prodej je zakázaný a ten vyletěl ze dveří jak namydlený blesk… To už mluví za vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.15 15:26

Matrace ZAREN

Také jsme si s manželem pořídili matrace od zarenu při předváděčce. Cena byla sice vyšší, ale kvalita přimoúměrná. Měla jsem často bolesti krčni páteře, ty z veliké části pominuly.Tak si myslím, že to splnilo, co slibovali. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.11.15 14:47

Je tady někdo, kdo měl z předváděcí akce pozitivní pocity ve smyslu - něco se dozvím, nic mi nikdo nenutil, bylo to fajn odpoledne? Díky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.11.15 14:25

Nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 08:44

Podle mého názoru, prezentace byla velice zajímavá, nenásilná a dozvěděli jsme se spoustu informací ohledně zdravého spaní. Za mě ano, mohu doporučit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.11.15 13:52

@matýsek07 Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...