Matrace Zaren

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.12.15 22:28

Za mě musím říct, že operátorka Call centra byla nejpříjemnější, jakou jsem kdy zažil, následné návštěva prodejce Juliuse byla profesionální, příjemná, byl nenucený, má přehled a také jsme u této společnosti zakoupili a spokojenost. Pro mě ukázková práce, jak by to vypadat mělo. Ale podle toho co tu čtu, jsme měli štěstí na skvělé zástupce této firmy. Asi je to hodně o lidech. Nicméně výrobky velmi příjemné. V restauraci, kde si pochutnám, také rád zaplatím. Na posteli, kterou vybavím od této firmy, si také vychutnám odpočinek. A to je pro každého z nás většinový zážitek v životě. A upřímně, po těžké dřině a době plné stresu si příjemný spánek zasloužíme. Zážitek mi za to stojí, i kdyby to bylo předražené. Doporučuji! Minimálně si ujasníte, že spánek a odpočinek je důležitý. Třeba přestože nekoupíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.12.15 23:58

@MartinHrňa No, to je zajímavé, přijde na emimino chlap - nováček a hned se hrne na diskuzi o zarenu a kupodivu má samé pozitivní komentáře… mě se na matraci taky dobře leželo, ale na mé poměry opravdu drahá…
a prezentace toho pána, který přišel byla velice začátečnická… no, každý nějak začíná… ale mě tedy nepřesvědčil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 09:28

Mě si můžete vygooglovat podle jména. Nemám žádný zájem dělat zarenu reklamu. Na emimino chodím velmi často a velice dlouho. Poprvé jsem měl potřebu komentovat, takže jsem se už musel zaregistrovat. Nicméně pro sebe a děti jsme kupovali kvalitní matrace několik let než k nám zaren dorazil a cena rozhodně nebyla nízká (naopak v porovnání byly dražší). Zírám jako blázen, že dnes investuje v průběhu 10 let téměř každý desítky tisíc do mobilních telefonů, ale do něčeho tak normálního, jako je vybavení na spaní nebo i jiné záležitosti týkající se zdravého života - tomu se brání zuby nehty. A to mě na tom zarazilo nejvíce. Navíc je tolik možností, jak ušetřit na zbytečných výdajích. Místo kabelovky jdou filmy i seriály zdarma na KODI, energie lze ušetřit i u stávajícího poskytovatele, neomezené paušály za 450,–, místo polotovarů kupovat základní zdravé suroviny, nekouřit (to jsem si naběhl), zastarávající věci včas prodat než ztratí hodnotu, naopak věci, které nepotřebuji nové opět zakoupit levně z druhé ruky, neplatit zbytečně úroky na úvěrech (zpravidla i na věci, které člověk životně nepotřebuje) atd. Ale na co by mělo zbýt, to by mělo být naše zdraví a zdraví našich dětí. Ovoce, zelenina, zdravé sezení, zdravé spaní, pohybové aktivity, výlety do zdravého ovzduší, pozitivní zážitky aby se lidé měli rádi a nemuseli řešit, že někdo nebyl zrovna profík. Lidi, mějte se rádi. Přijde mi to tu někdy jako zeď nářků. Ale kdo z vás sem hodí tip na kvalitní matrace obdobné záruky a provedení za nižší cenu. To by snad mnozí ocenili a ne jen kritiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 10:03

Máte kontakt na obchodního zástupce? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.16 19:01

cena

Dobrý den, na kolik vyjdou matrace od zaren? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.16 22:02

Nám řekli, že jedna stojí 30000, potom dali „úžasnou“ slevu na 12tis. nekoupili jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.16 22:19

Cena matrace zaren

Děkuji a ta cena byla asi za jednu matrací, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.16 22:22

@waikiki1 ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.16 22:34

Cena matrace zaren

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.16 22:39
@waikiki1 píše:
Děkuji
:D :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.16 17:19

Ahoj. Mě by zajímala cena matrace. Zdá se mě, že ceny upravují podle toho jak se jim zdá, že máte peněz. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.16 10:14

Holky, tak za kolik vám je nabízeli??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.16 09:20

Cena matrace

Nám nabízel velkou na manželskou postel za 35k, po slevě 20k. Byla to cena původní matrace vynásobená dvěma, takže cena za jednu standartní matraci byla 10k. Nic jsme ale samozřjemě nekoupili, i když cena 20k za velkou mi už přišla adekvátní. Zatím ale matraci máme slušnou a nekupuju něco, o čem si nejdřív sám včechno pořádně nezjistím. Proto jsem i na tohlem webu. Jo a dostali jsme zadara pokrývku v hodnotě 3k :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.6.16 23:52

Čerstvá zkušenost

Dnes u nás byl pan Mrázek od fy Zaren. Vystupoval příjemně, ale pochopitelně s přiměřenou mírou manipulace. Nezkoušel přímo hraní na city (to bych ho po prvním pokusu vyprovodila), ale chytání příležitosti za pačesy ovládal bravurně. Např. jsem se zeptala, jestli dvojmatrace na manželské lůžko není moc těžká, aniž bych se vyjádřila, že uvažuji o koupi, a hned navázal s tím, že už vlastně jen řešíme, zda velkou nebo dvě normální :lol: S těžkou manipulací začal, když jsme odmítli dát kontakty na přátele, kterým by zavolali dál. Absurdní byl moment, kdy jsem řekla: nedám vám žádné kontakty, protože máme s přáteli dohodu, že telefon bez souhlasu neposkytujeme. A on se zamyslel, a vyzkoušel argument: když nám dáte 10 kontaktů, tak mám pro vás v autě Rescue Gel zdarma. :lol:
Slíbenou protialergickou přikrývku se stříbrem jsme dostali. Když jsem zjistila, že je v jednom místě, byť maličko, poškozená, omluvil se a slíbil dovézt zítra novou (původní nám do té doby nechal).
Co se týká matrací, jsou fakt hodně příjemné a pohodlné, udržují se údajně jen luxováním, v případě polití (nebo počůrání) vyčistit přípravkem s lanolinem. Při masivnějším znečištění se prý dají prolít ze zahradní hadice vodou a nechat uschnout 1-2 dny.
Kývli jsme mu, i když nejsou nejlevnější, s tím, že do 14 dnů můžeme odstoupit. Cena jako u příspěvku výše: 2 normální 90×200 za 19 000, za dvojlůžko 180×200 by to bylo 19 300. POZOR! Tato cena údajně platí jen v den předváděčky, jinak platí dvojnásobné webové ceny, nezkusila jsem licitovat.
Jestli budu zítra litovat, napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.7.16 20:45

Spokojenost

Dnes mně navštívili ze společnosti Zaren. Musím osobně říci, že paní, která přišla byla velmi příjemná a jednala přesně pole mého obchodního gusta = nevnucovala, mluvila přirozeně, nepapouškovala a na mé logické dotazy logicky odpověděla. I operátorka, která mne na základě doporučení kontaktovala byla velice příjemná a světe div se i rozesmátá což se mi opravdu moc líbilo. Vyzkoušela jsem celý komplet, matrace, polštář, deka, infra-terapeutická podložka. Vše se mi moc líbilo a max. vyhovovalo. Cena za celý komplet je nanejvýš příznivá. A rozhodně do nového bydlení pořídím sobě i své mamče. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí