Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Udivuje mne neustále dokola, že v ČR, když člověk něco pochválí nebo je spokojený automaticky je zavržen, že nutně musel prodat duši ďáblu, a nebo je podvodník apod.
Vážená slečno či paní NE NEPRACUJI pro ně a ani bych tuto práci dělat nechtěla není to můj šálek čaje. Ale výrobek se mi líbil a vzhledem k tomu, že jsem se poptávala po kvalitním spaní cena mně za celý komplet matrace, polštář, přikrývka a infraterapeutická podložka vůbec nezarazila.
Ivana
Chtěl bych se zeptat zda jste objevil cenu na webu?
@Jan W píše:
Chtěl bych se zeptat zda jste objevil cenu na webu?
neobjevili, je to zlodějina, nekupuj to… pak pokecáme, zdraví tě kolegyně
![]()
My je máme tři roky a jsme spokojení. Cena na jednolůžko kolem 10.000, dvojlůžko se sklevou asi 18.500. Výborné, snížily nám i dost projevy alergií (jsme oba hodně alergičtí na roztoče a i normální matrace nám dělali po čase problémy-rýma, napuchlé oči apod..) Koupili jsme po vzor tety, která je má už nějakých 18 let a pořád neproležené (ikdyž ožmiolkované, to ano), to nás přesvědčilo, ikdyž záruka je „jen“ 10 let. A já jsem teda dříve mívala problémy s moc měkkou matrací i s moc tvrdou, bolívali mě záda v kříži, dneska už tyhle problémy teda nemám
Za nás 200% spokojenost a vděčnost za dobré doporučení. Nelitujeme.
A teda ještě k ceně - my jsme teda koupili hned z „předváděčky“ protože jsme je chtěli, říkali nám taky, že jinak jsou asi o 5 tis. dražší, ale my jsme měli jasno. Ale jako každému vyhovuje něco jiného žejo. My jsme za ně rádi a tak se nestydím doporučit. A žádnou zkušenost jako s podvodníky s tou firmou nemáme..ale kdo ví, i to se může stát
My máme Worwerk už min. 10 let (vzala jsem si ho doma od mámy, když si pořídila nový model) a stále mega spokojenost!! Podle mě kvalita i po letech. Máme doma silné alergie a na tenhle vysavač nedám dopustit. Omlouvám se, ale dokonce jsem se zaregistrovala po přečtení tady této diskuze, já jsem prostě s těmito výrobky spokojená a nedalo mi to napsat svůj názor, a to si myslím, že jsem hodně náročná na kvalitu ![]()
Nevím, ale firma se mi jeví jako nespolehlivý element. Slibují hory i horákama, pak nemají ani odvahu zvednout telefon a omluvit se za nedodržený termín návštěvy. Když se chtěla paní domluvit na termínu u nás doma, tak mazala med kolem huby, a pak sliby chyby!!! Sídlo firmy má také k zákazníkům silně laxní přístup. Tuto firmu už nikdy!!!
Pokiaľ nadávate, alebo nie ste spokojní s firmou Zaren a s jej výrobkami (matrac), mohli by ste prosím doporučiť nejaké iné matrace? Kvalitou porovnateľné, prípadne cenovo výhodnejšie a lepšie? Ďakujem.
To je zvláštní… kromě mě a ještě asi dvou lidí, jsou v této diskuzi jen „NOVÁČCI“ se 2-3příspěvky… nebo lidi píší pod přezdívkou (černá písmenka)… zajímavé… ![]()
Ahoj všem.
Tento víkend jsme doma měli předváděčku firmy Zaren. Dostali se k nám na základě předání kontaktu od naší kamarádky s tím, že i když nic nekoupíme, dostaneme jako dárek přikrývku. Co si budeme nalhávat, jsme Češi a co je doma, to se počítá. ☺
Paní představila 4 produkty - matraci, anatomický polštář, přikrývku a infra podložku.
Ačkoliv jsme ji chtěli s manželem vyslechnout v co nejkratším čase, nakonec u nás strávila více než 2 hodiny.
Všechny předvedené výrobky se jevily být velmi kvalitní, cena tomu odpovídala: matrace 15390 Kč, polštář 4990 Kč, přikrývka 6990 Kč a infra podložka též 15390 Kč. Údajně jsou tyto ceny v obchodě i na eshopu. Na předváděčíslo akci nám nabídla cca 30 % slevu.
S manželem jsme si nové matrace pořídili před pár měsíci. Stály též přes 10 tisíc jedna a spí se nám na nich báječně. Koupě nových je pro nás proto bezpředmětná. Nicméně musím konstatovat, že po vyzkoušení matrace Zaren je tato ještě o chlupínek lepší. Při prvním ulehnutí se mi zdála celkem měkká (mám radši tvrdší spaní), ale čím déle jsem na ní ležela, tím lépe mě podpírala.
Přikrývka velmi příjemná jak hřejivostí, tak materiálem, nicméně se nepovléká. Paní tvrdila, že po vyprání je do hodiny suchá, čemuž nevěřím. Do sušičky nesmí.
Polštář skvělý, při svléknutí ze dvou povlaků, které na něm jsou a jeho stlačení je krásně cítit, jak jím proudí vzduch.
Infra podložka velmi příjemná a relaxační záležitost, alespoň pro ty, co milují teplo. O jejích léčebných účincích velmi pochybuji.
Celá předváděčka byla příjemná a nenásilná, nátlak na koupi dělají výraznou slevou z údajně běžné ceny.
Přikrývku jsme dostali.
Jediné, co mě zarazilo, bylo, když paní tvrdila, že jsou na trhu už přes 20 let. Já osobně o nich slyšela poprvé.
Výrobky bych nezatracovala - matrace se skutečně jeví být kvalitní.
Prodej pomocí předváděcích akcí nemám ráda, ale prý mají kamennou prodejnu v Olomouci.
A zase „Nováček“ - to je zajímavé, že všichni z předváděčky běží na emimino ![]()
@3HE píše:
A zase „Nováček“ - to je zajímavé, že všichni z předváděčky běží na emimino
Nikde jinde diskuze o Zaren neběží.
Po předváděčce jsem hledala seriózní recenze, ale kde nic tu nic.