Matrace Zaren

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
6.8.17 07:13

3HE na vraceni matrace je 14 dnu. Psala jsem i dotaz na firmu Zaren tak uvidim zda odpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 20:38

dotaz na zkušenost - matrace Zaren

Dobrý den „martivan: Čerstvá zkušenost
Dnes u nás byl pan Mrázek od fy Zaren…Jestli budu zítra litovat, napíšu ;)

prosím, mohla byste napsat, jestli Vám matrace vyhovují, je to již rok, co jste příspěvek psala. Dnes u nás byl obchodní zástupce, vážně uvažuji o koupi, mám vyhřezlou ploténku v krčí páteři, to člověk zkusí ledacos, aby se mu ulevilo od stálých migrén a bolestí krku, diskuse jsou dost rozporuplné. Koupila jsem si zatím polštář, pán tvrdil, že tím, že jsme něco zakoupili máme již napořád ceny jako na předváděčce, za 2 matrace a 2 polštáře chtěl na akci 25600,00. Moc by mi pomohly nějaké dlouhodobé zkušenosti, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.8.17 00:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.8.17 00:44

@GabrielaStr označila jsem vám paní „marivan“… když chcete někoho označit, aby odpověděl, tak u jeho příspěvku stačí použít „zmínit“ - nejprve je ale nutné do prázdného okénka pro psaní příspěvku dát kurzor…

snad se vám ozve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.8.17 00:46
@3HE píše:
@GabrielaStr označila jsem vám paní „marivan“… když chcete někoho označit, aby odpověděl, tak u jeho příspěvku stačí použít „zmínit“ - nejprve je ale nutné do prázdného okénka pro psaní příspěvku dát kurzor…snad se vám ozve :kytka:

ale naposledy tady byla před rokem… (to zjistíte na její profilu)… tak nevím, zda napíše… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.9.17 12:48

@GabrielaStr
Ahoj taky jsme si pořídili madrace ZAREN. Dnes nám je dovezli, tak jsme zvědaví. Jediné co mě zklamalo bylo, že na předváděcí akci ti nabydnou výhodnou cenu a ve finále ti zřídí úvěr u Home Creditu kde nehorázně přeplatiš. Brali jsme 2× madrací 2 polštář 1× přikrývku =cca 30 000, - a nakonec musíme zaplatit o 20 000,– víc. Což mi nebylo řečeno ani náznakem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.17 14:31

@Littlefool jakože 50tis? to bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.9.17 18:04

@GabrielaStr Ahoj v sobotu to byl týden co spíme na madraci od Zaren. První 2 noci jsem měla trochu bolavý záda, ale pak dobrý. Tělo si zvyklo a zatím jsme spokojeni. Jediný negativum je, že to nemá sundavací potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.9.17 18:07

@Littlefool My platili hotově a cena byla taková jakou nám řekli na předváděčce. Dvě matrace 220×110cm, takže nadrozměr,21400 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.17 17:59

Podložka

U mě se na doporučení člena rodiny stavoval pán s matrací, polštářem a infra podložkou.
Polštář se se mnou minul. Matrace napoprvé taky nesedla. Ale zaujala mne infra podložka. S tím, že si k ní zistím víc a proberu to na rehabilitaci.
Nabídky byly cca : při objednání na místě 10k nebo nějaká možnost splátek, při objednání později 15k. Hlavně srovnatelné produkty jsou na internetu za cca 5k. No, nekupte to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 19:09

spokojenost s polštářem Zaren

Ja jsem spokojena s polstarem a rada bych koupila i matrace :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.1.18 21:11

Matrace

Zdravím. Matraci mám asi 3 tyden doma. Zatim jsem tedy spíše bolavá. Má někdo zkušenost, za jak dlouho by mohl člověk cítit nějaké zlepšení? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
5.1.18 21:53

@Jarka509
máme madračky od září a mě se spí na ní stejně jak na staré, rozdíl jsem moc nepoznala, ale chlap si jí chválí, zvykl si na ní cca po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 12:03

Omlouvám se, ale musím reagovat. Pokud by Jste byla náročná na kvalitu, tak by Jste nevlastnila Worwerk. Je to sice moderní, lehčí model vysávání, ale s úklidem toho moc společného nemá. Pracuje na stejném principu jako nejlevnější model v obchoďáku a se stejným účinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.7.18 16:43
@Monika321 píše:
Dobrý den,prosím o zkušnnosti někoho, kdo pracoval ve firmě „Zaren“ na pozici cool operátorka.
Děkuji

Brd firma :,( :mavam: predrazeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí