Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
3HE na vraceni matrace je 14 dnu. Psala jsem i dotaz na firmu Zaren tak uvidim zda odpovi.
Dobrý den „martivan: Čerstvá zkušenost
Dnes u nás byl pan Mrázek od fy Zaren…Jestli budu zítra litovat, napíšu
“
prosím, mohla byste napsat, jestli Vám matrace vyhovují, je to již rok, co jste příspěvek psala. Dnes u nás byl obchodní zástupce, vážně uvažuji o koupi, mám vyhřezlou ploténku v krčí páteři, to člověk zkusí ledacos, aby se mu ulevilo od stálých migrén a bolestí krku, diskuse jsou dost rozporuplné. Koupila jsem si zatím polštář, pán tvrdil, že tím, že jsme něco zakoupili máme již napořád ceny jako na předváděčce, za 2 matrace a 2 polštáře chtěl na akci 25600,00. Moc by mi pomohly nějaké dlouhodobé zkušenosti, děkuji.
@GabrielaStr označila jsem vám paní „marivan“… když chcete někoho označit, aby odpověděl, tak u jeho příspěvku stačí použít „zmínit“ - nejprve je ale nutné do prázdného okénka pro psaní příspěvku dát kurzor…
snad se vám ozve ![]()
@3HE píše:
@GabrielaStr označila jsem vám paní „marivan“… když chcete někoho označit, aby odpověděl, tak u jeho příspěvku stačí použít „zmínit“ - nejprve je ale nutné do prázdného okénka pro psaní příspěvku dát kurzor…snad se vám ozve
ale naposledy tady byla před rokem… (to zjistíte na její profilu)… tak nevím, zda napíše… ![]()
@GabrielaStr
Ahoj taky jsme si pořídili madrace ZAREN. Dnes nám je dovezli, tak jsme zvědaví. Jediné co mě zklamalo bylo, že na předváděcí akci ti nabydnou výhodnou cenu a ve finále ti zřídí úvěr u Home Creditu kde nehorázně přeplatiš. Brali jsme 2× madrací 2 polštář 1× přikrývku =cca 30 000, - a nakonec musíme zaplatit o 20 000,– víc. Což mi nebylo řečeno ani náznakem. ![]()
@GabrielaStr Ahoj v sobotu to byl týden co spíme na madraci od Zaren. První 2 noci jsem měla trochu bolavý záda, ale pak dobrý. Tělo si zvyklo a zatím jsme spokojeni. Jediný negativum je, že to nemá sundavací potah.
@Littlefool My platili hotově a cena byla taková jakou nám řekli na předváděčce. Dvě matrace 220×110cm, takže nadrozměr,21400 kč.
U mě se na doporučení člena rodiny stavoval pán s matrací, polštářem a infra podložkou.
Polštář se se mnou minul. Matrace napoprvé taky nesedla. Ale zaujala mne infra podložka. S tím, že si k ní zistím víc a proberu to na rehabilitaci.
Nabídky byly cca : při objednání na místě 10k nebo nějaká možnost splátek, při objednání později 15k. Hlavně srovnatelné produkty jsou na internetu za cca 5k. No, nekupte to!
Ja jsem spokojena s polstarem a rada bych koupila i matrace
![]()
Zdravím. Matraci mám asi 3 tyden doma. Zatim jsem tedy spíše bolavá. Má někdo zkušenost, za jak dlouho by mohl člověk cítit nějaké zlepšení? Děkuji.
@Jarka509
máme madračky od září a mě se spí na ní stejně jak na staré, rozdíl jsem moc nepoznala, ale chlap si jí chválí, zvykl si na ní cca po měsíci.
Omlouvám se, ale musím reagovat. Pokud by Jste byla náročná na kvalitu, tak by Jste nevlastnila Worwerk. Je to sice moderní, lehčí model vysávání, ale s úklidem toho moc společného nemá. Pracuje na stejném principu jako nejlevnější model v obchoďáku a se stejným účinkem.
@Monika321 píše:
Dobrý den,prosím o zkušnnosti někoho, kdo pracoval ve firmě „Zaren“ na pozici cool operátorka.
Děkuji
Brd firma
predrazeny