Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud chcete být podvedeni tak zaren. Lžou je to špatná firma
Neni to zajimave… osobne jsem si zadala vyhledat recenze na Zaren a odkazslo mne to do diskuze na emimino. Tot vse
@3HE@3HE píše:
A zase „Nováček“ - to je zajímavé, že všichni z předváděčky běží na emimino
Dobrý den, prosím má někdo pocit, že matrace kterou Zaren předvádí je víc měkká, než ta co vám pak přivezou?
@Marcela Šindlerová píše:Dobrý den, nemyslím si. Máme je od cervna, bezva podpira zada, netlačí. Prestala me bolet krcni páteř, ráno vstávám odpocata. Doporucuji. Kvalitní spani
Dobrý den, prosím má někdo pocit, že matrace kterou Zaren předvádí je víc měkká, než ta co vám pak přivezou?
@Marcela Šindlerová
Ja mam bohuzel stejny nazor
Zakoupili jsme matrace na konci rijna - super zkouska, telo rovne, podpirano vsude, na povrchu mekka… kdyz k nam dorazily, neverila jsem, ze z toho sacku (valce) 90×38cm se muze stat matrace
… nicmene po rozbaleni vypadaly stejne, mely se nechat jakoze ulezet 24hodin… HNED jsem ale manzelovi rekla, ze to je nejake TVRDE, ze ta predvadeci byla nahore mekka, az jsem do ni zapadla a pod obchodnikem se udelal uplny dulek, kdyz na ni soucasne polozil i sklenici… no odsekl mi, ze se to srovna, at to hlavne neresim - nema to rad.. Nicmene ted na nich lezime tyden a jsou porad STEJNE
![]()
Co jsem si ale (zpetne) precetla jejich podminky, ze (i kdyz mam narok na odstoupeni), ze je musim poslat na vlastni naklady, v puvodnim neporusenem obalu (jakoze v tom valci bych asi odlisnou tvrdost nezaznamenala
) a taky ze muzu dostat zpet castku ponizenou az o 50%… tak nevim, jestli si radeji
nezvyknout
![]()
Včera jsem také podepsala kupní smlouvu a teď pročítám a jsem z toho trochu …
z čeho prosím ty matrace jsou? Děkuji
@Anonymní píše:
Včera jsem také podepsala kupní smlouvu a teď pročítám a jsem z toho trochu …z čeho prosím ty matrace jsou? Děkuji
Můžete odstoupit, dokud v je nepřivezli. Také jsem to tak udělala. Nevím, z čeho jsou,ale mně odradilo, že nemají sundávání potah…
Asi to tak udělám. Předváděčka super, matrace, přikrývky parádní, ale čtu si recenze, diskuse,… a říkám si, abych neudělala chybu. Děkuji a zdravím SGC
Co jsem jim napsala, ze chci matrace vratit, ze jsou tvrdsi, ani me nekontaktovali a poslali za mnou distributora
Ten okamzite prijel - jakoze chce, aby vsichni jeho zakaznici byli spokojeni… prohlizel si ,,nase matrace,, s tim, ze jsou fakt super, krasne podpiraji cele telo a jine by nechtel… ja ze chci videt tu, co ma v aute - dlouho mu trvalo nez ji prines… ja se nedala a i pres manzelovu nestrannost (nezastal se ani me ani jeho) jsem ho proste dobutila, aby ,,tu pravou,, z auta prinesl. Netvaril se… az kdyz lezely vedle sebe a ja zkusila tu jeho a usmala se - ze to je ta vice mekka, ktera okopiruje moje telo, pochopil, ze to myslim vazne !!! Ale nedal se, pry ze by stejne nechtel tu jeho, ale TY NASE, ze jsou lepsi - vlastne se do toho zamotal (bylo videt, ze o tom vi, co ukazuje na predvadeckach a co mame koupeno my)… i presto, ze uz na ni lezelo vice lidi po par minutach (pry dostava kazdy mesic novou), jsem se rozhodla pro tu jeho, kterou mi doma nechal a odmesl si tu mou TVRDSI !!! Ja jsem jiz spokojena, muzu klidne spat - a manzelovi ta tvrdsi nevadi, tak at si ji necha ![]()
@Anonymní píše:
Včera jsem také podepsala kupní smlouvu a teď pročítám a jsem z toho trochu …z čeho prosím ty matrace jsou? Děkuji
Máme Zaren matrace asi rok a půl. Za mě super. Zbavila jsem se bolestí spodní páteře, jsem ráno odpočinutá, i když v noci vstávám k dětem. Usíná se mi na ní moc dobře. Předtím jsme měli Dormeo. Zaren mi moc vyhovuje a jsem ráda, že jsem je pořídila.
Tedy po přečtení všech vašich příspěvků jsem na pochybách, zda přistoupit k objednání jejich produktů. Navíc jsem na netu našla, tedy podle popisu, asi úplně stejné produkty od úplně jiné firmy : https://www.spanek-venezia.cz/kontakt/… Nejspíše zkontaktuji pro porovnání i tuto druhou firmu.
Dobry den všem! Tak po přečtení recenzi na Zaren jsem byla trošku na pochybach protože už jsem měla objednano. Děkuji za to, že někdo napsal vrácení zboží na vlastní náklady.. To jsem si rozmyslela polstare protože jsem měla obavu jestli si zvyknu.. Takže jsem je včas odrekla.. Jinak máme matrace a já i podložku s infracervenym zarenim. Za me teda spokojenost.. Jak si lehnu tak lezim☺️️žádné propadáni a nic podobného. Manžel taky spokojený.Zada v pohodě a to jsem před tím lezla skoro po čtyřech než jsem se rozešla.Je na to 10let záruka tak uvidime co to vydrží. U starých matrací jsem měla látkový obal na zip.. Matrace jsem do něj obalila a ještě se přes fb informovala u firmy zda to nevadí.. A prý nevadí.. Tak jsem ráda že je mám v pratelnem obalu. Jinak i prezentace zboží byla fajn.. I potom ty ceny😀Upřímně, v obchodě bych to nedala. Nikdo mě nic nenutí a hned po příchodu jsem dostala i super prikryvku. Jinak na podlozce s infr.zarenim sedavam tak na 2 h u tv..prohriva mě to bolavá místa a zatím uvidime co mě to dal da😀.
Dobrý den,
uz cca rok co mame matrace Zaren doma a manzel i ja si je nemuzem vynachválit.Prestala me bolet zada.U dcery na rozkládací posteli je celkem kvalitni matrace,ale vzdycky kdyz nekdo z nas u ni prespi,chodí na druhy den,jak paragraf.Zvazuji koupi matrace i k ni do dětského pokoje.Penez nelituji a vrele vsem doporučují.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
uz cca rok co mame matrace Zaren doma a manzel i ja si je nemuzem vynachválit.Prestala me bolet zada.U dcery na rozkládací posteli je celkem kvalitni matrace,ale vzdycky kdyz nekdo z nas u ni prespi,chodí na druhy den,jak paragraf.Zvazuji koupi matrace i k ni do dětského pokoje.Penez nelituji a vrele vsem doporučují.
Hlavně anonym… ![]()