Matrace Zaren

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
23.2.19 19:18

matrace zaren

chcem sa opytat ci je to cena za jeden matrac alebo za obidva kusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.19 19:30

cena za matrace Zaren

@Littlefool My platili hotově a cena byla taková jakou nám řekli na předváděčce. Dvě matrace 220×110cm, takže nadrozměr,21400 kč.

na to som sa chcela opytat ci je to cena za 1 ks alebo 2 ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.19 22:44
@ceskobudejka píše:
Omlouvám se, ale musím reagovat. Pokud by Jste byla náročná na kvalitu, tak by Jste nevlastnila Worwerk. Je to sice moderní, lehčí model vysávání, ale s úklidem toho moc společného nemá. Pracuje na stejném principu jako nejlevnější model v obchoďáku a se stejným účinkem.

Mám opačnou zkušenost s Vorwerkem. Po vysátí Rainbowem šel na řadu Vorwer, a co zůstalo na testovací látce před filtrem je to R, co se rovná obyč vysavačům. Šrot !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.19 15:55

Mám matraci koupenou cca 14 dní a záda mně přestala bolet ihned po prvním vyspání, neuvěřitelné, ale bederka mně ráno přestala bolet a můžu se hýbat v pohodě, bez bolestí a bez problémů si ráno zašněruju boty. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.19 16:02

@Jarka509 Mám matraci koupenou cca 14 dní a záda mně přestala bolet ihned po prvním vyspání, neuvěřitelné, ale bederka mně ráno přestala bolet a můžu se hýbat v pohodě, bez bolestí a bez problémů si ráno zašněruju boty. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.19 08:01

No nekupte to!

U někoho to fungovat může aneb O zdraví člověka nerozhoduje medicína
 http://blog.aktualne.cz/…-hnizdil.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 11:14

Zdravím, teď na doporučení u mě byl pán a ukazoval výrobky (matraci, polštář, peřinu, el. podložku), dostala jsem peřinu a ten „první pomoc sprej“ či co…naproti podpisu…jak si vždycky všechno čtu, než podepíšu, tak teď prostě jsem si to nepřečetla a nadávám sama sobě a jsem dost v nervu, že jsem se k něčemu upsala nebo že toho zneužijí :zed:, prosím kdo taky podepisoval, jak to je??

• Citovat
  • Upravit
5.9.19 15:32
@Anonymní píše:
Zdravím, teď na doporučení u mě byl pán a ukazoval výrobky (matraci, polštář, peřinu, el. podložku), dostala jsem peřinu a ten „první pomoc sprej“ či co…naproti podpisu…jak si vždycky všechno čtu, než podepíšu, tak teď prostě jsem si to nepřečetla a nadávám sama sobě a jsem dost v nervu, že jsem se k něčemu upsala nebo že toho zneužijí :zed:, prosím kdo taky podepisoval, jak to je??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.19 15:34

A co jste podepsala? Koupi matrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.19 10:53

Podpis

@Anonymní píše:
Zdravím, teď na doporučení u mě byl pán a ukazoval výrobky (matraci, polštář, peřinu, el. podložku), dostala jsem peřinu a ten „první pomoc sprej“ či co…naproti podpisu…jak si vždycky všechno čtu, než podepíšu, tak teď prostě jsem si to nepřečetla a nadávám sama sobě a jsem dost v nervu, že jsem se k něčemu upsala nebo že toho zneužijí :zed:, prosím kdo taky podepisoval, jak to je??

Taky jsem včera podepisovala a pokud vím, tak to bylo jen převzetí dárku a ochrana osobních údajů. Tak doufám, že si tam teď sami něco nepřipisou. Jak to dopadlo u Vás, ozvali se Vám ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.11.19 21:46

lepší cena

Jaké máte zkušenosti s tímto?
https://www.dormisan.cz/…200-dormisan

Možnost vybrat si měkčí, nebo tvrdší stranu. I lepší cena 8500 Kč za 1 ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.19 23:58
@Idea19 píše:
Jaké máte zkušenosti s tímto?
https://www.dormisan.cz/…200-dormisanMožnost vybrat si měkčí, nebo tvrdší stranu. I lepší cena 8500 Kč za 1 ks.

Matrace Zaren a matrace na Vašem odkazu je 100 : 1 ve prospech Zaren. Ty jsou vyrobene jinou certifikovanou technologií. Mrknete na jejich stranky. Matraci muzete otacet libovolne a porad má stejne vlastnosti. Podpírá tam, kde má, bez ohledu na hmotnost, to diky technoligii 3D keramickeho vlákna, které tvori mikro dutinky naplněné vzduchem, neprolezi se. Máme je a jsme spokojeni.😉 Na vaší ceně i když je nižší ve skutečnosti neusetrite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.11.19 00:31
@Kamila Cevelova píše:
Matrace Zaren a matrace na Vašem odkazu je 100 : 1 ve prospech Zaren. Ty jsou vyrobene jinou certifikovanou technologií. Mrknete na jejich stranky. Matraci muzete otacet libovolne a porad má stejne vlastnosti. Podpírá tam, kde má, bez ohledu na hmotnost, to diky technoligii 3D keramickeho vlákna, které tvori mikro dutinky naplněné vzduchem, neprolezi se. Máme je a jsme spokojeni.😉 Na vaší ceně i když je nižší ve skutečnosti neusetrite.

Kamilo, utratili jste dost peněz, to chápu, ale tady velmi mlžíte, když tvrdíte, že matrace Dormisan GEMINI KING, co má výšku 28 cm a je tvořena v jádru pěnou SONNOCEL (SOFT, HARD ORTHOPEDIC 28 kg / m3 a 30 kg / m3) je horší v poměru 100 : 1 vůči Zaren o výšce 21 cm, co je složena v jádru z pěny SONNOCEL HARD 30 kg / m3.

Zkuste lepší argumentaci. Můžete opsat štítek, co je přišitý na matraci Zaren?
My tam při předváděčce našli uvedeny dva syntetické materiály - SONNOCEL a Polyester.

Prodejce nám nabídl cenu 18.500 Kč (90×200) a pak slevil na 10.900 Kč. Ve ztrátě nebude, matrace z pěny SONNOCEL koupíte běžně v ceně 7.000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.19 18:47
@Idea19 píše:
Kamilo, utratili jste dost peněz, to chápu, ale tady velmi mlžíte, když tvrdíte, že matrace Dormisan GEMINI KING, co má výšku 28 cm a je tvořena v jádru pěnou SONNOCEL (SOFT, HARD ORTHOPEDIC 28 kg / m3 a 30 kg / m3) je horší v poměru 100 : 1 vůči Zaren o výšce 21 cm, co je složena v jádru z pěny SONNOCEL HARD 30 kg / m3.

Zkuste lepší argumentaci. Můžete opsat štítek, co je přišitý na matraci Zaren?
My tam při předváděčce našli uvedeny dva syntetické materiály - SONNOCEL a Polyester.

Prodejce nám nabídl cenu 18.500 Kč (90×200) a pak slevil na 10.900 Kč. Ve ztrátě nebude, matrace z pěny SONNOCEL koupíte běžně v ceně 7.000 Kč. [/citace
Dobrý den. Posilam stitek, zvazte sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.11.19 20:52
@Kamila Cevelova píše:
Dobrý den. Posilam stitek, zvazte sam.

Děkuji.
Matrace Zaren s výškou 21 cm má jasně popsán materiál potahu a výplně. Našli jsme to i na slovenském webu.

Výplň/jádro jednoduše 100% Sonnocel 30.

Potah se skládá z jedná strany vlna Merino a vrstva 5mm Sonnocel + 100% polyester. Z druhé strany je potah 98% polyester, 2% stříbrné vlákno a vrstva 20mm Sonnocel + 85% polyester + 15% biokeramické vlákno.

Nabídka kvality je široká a třeba oproti této matraci vyráběné na Slovensku za 6.800 Kč (Sonnocel 30, matrace s výškou 25 cm, stříbrným vláknem) má Zaren navíc 15% biokeramické vlákno ve vrstvě potahu a z druhé strany vlnu Merino.
 https://www.dormisan.cz/…-king-90x200

Tzn. když v zimě spíte na vlně, je Vám biokeramické vlákno na opačné straně matrace k ničemu, popř. naopak vlna. My se rozhodli koupit vlněnou deku zvlášť, má to svou výhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí