Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Idea19 Děkuji za Vaše srovnání. Odkaz se mi taky líbí. Ať se daří.
Četla jsem zde recenze a bylo tady zde dosti špatných recenzí. Chtěla jsem se zeptat. Dost jsem teď na pochybách. Chci od objednávky odstoupit. Jak to mám udělat? Zboží ještě nemám
Zrušit objenávku a odstoupit od smlouvy. Písemně, poslat elektronicky scan i doporučeně poštou odstoupení od smlouvy. Pokud byla objednávka udělaná s prodejcem, tak bych nespoléhal na 14 dní na odstoupení od smlouvy, které platí při uzavření distančním způsobem (eShop, po telefonu,… ).
@GabrielaStr
Pardon, nechodila jsem sem. Matrace Zaren už máme 2 roky. Prodejce sliboval, jak se vůbec neproleží - není pravda. Proleželé jsou, byť jen mírně. Po dvou letech, on sliboval nejmíň 10. Nejsou prací a to je fakt problém. Máme na nich ochranné potahy, ale stejně… kdyby to šlo, už bych je dávno stáhla a vyprala. Jenže nejde. Taky se nám začaly na posteli od sebe rozjíždět, takže máme s manželem mezi sebou antikoncepční průsmyk ![]()
Myslím, že při troše hledání najdete srovnatelné za poloviční (možná i nižší) cenu, nebo za stejnou mnohem kvalitnější.
@Anonymní píše:
Zdravím, teď na doporučení u mě byl pán a ukazoval výrobky (matraci, polštář, peřinu, el. podložku), dostala jsem peřinu a ten „první pomoc sprej“ či co…naproti podpisu…jak si vždycky všechno čtu, než podepíšu, tak teď prostě jsem si to nepřečetla a nadávám sama sobě a jsem dost v nervu, že jsem se k něčemu upsala nebo že toho zneužijí, prosím kdo taky podepisoval, jak to je??
A ozval se pak jeste nekdo?
Ja dnes taky podepsala a ted si to vycitam.
Diky
Dobrý den, prosím Vás, může mi někdo napsat, jak je to s tím podpisem o převzetí toho dárku - deky od zástupce firmy Zaren? Taky u nás dnes byl a s tím podpisem, mám strach, jestli mě nějak nepodvedli. Máte, prosím někdo nějakou zkušenost???
Předem děkuji za odpověď.
@3HE píše:
@Popy mate kopii toho, co jste podepsala?
Bohužel kopii nemám. Pán mi tu nic nenechal, říkal, jen, že mu musím podepsat převzetí deky (dárku) a souhlas s GDPR, že ty moje osobní údaje nikomu nepředají a tak. Bylo to vše rychlé, pán se u nás zdržel víc jak 2 h. (původně to mělo být na 1,5h) a už jsem měla být jinde, tak jsem ten papír ani moc nes
tudovala, jen jsem se podívala, že tam zaškrnul, že jsem převzala ten dárek, tu deku a pak tam bylo ještě něco tím malým písmem, ale to říkal, že je ten souhlas s GDPR a jinak už nevím.
Mám jen strach, aby si na ten papír pak něco nepřipsal a nedostala jsem se do nějakých potíží. Tak jsem chtěla vědět, jestli s tím má někdo zkušenost.
Děkuji moc za všechy odpovědi i rady ![]()
S tím podpisem, co tu většina píše, je to zajímavý…já dostala deku a nějakej roll-on jako dárek a žádný převzetí jsem nepodepisovala ![]()
Tina a kdy to, prosím, bylo, kdy Vám dávali ten dárek bez podpisu? Jestli je to už delší doba, tak to teď třeba změnili, ale je to fakt divný, že někdo musel podepsat a jiný ne ![]()
Zdravím všechny diskutující a chci se zeptat, jestli vám někomu řekl předvádějící, že cena matrace je 18500? I infra podložky. Chtěla jsem vidět ceník, ten mi nakonec neukázal. Jejich stránky jsou pěkné, ale ceník samozřejmě chybí. Když máte o něco zájem, tak jakože vám dává slevu a vyčaruje cenu, která je pro vás aspoň trochu přijatelná. Tahleta cenová politika se mi nelíbí a myslím, že nejsem sama. Tak snad to zboží bude příjemné. Jinak ta firma na mne moc dobře nepůsobí, prý jsou na trhu 20 let a já je našla v obchodním rejstříku od roku 2009. Myslím, že těch negativních reakcí je tu daleko víc než těch pozitivních. No každý se musí nějak živit. Zboží, které propagují, vypadá kvalitně, ale ceny jsou určitě nadsazené, aby mohli dávat „jakoby“ slevy, a dostanete se na jejich normální cenu. Dojem ne moc dobrý, tak uvidíme, jak budu spokojená.
Tak zatím jsem spokojená, spalo se mi dobře, žádný zádrhel. Matrace vypadá, že těch 10 let vydrží, uvidíme. Mám i polštář a infrapodložku, moc příjemné. Zatím pozitiva ![]()
My jsme měli předváděčku včera. Dostali jsme darem deku 135×200 a bez podpisu. Za doporučení jsme nedostali nic. Zboží se mi líbilo, ale bez ověření nic nekoupím. Takže jsem za tuto diskuzi ráda.
@avocmada píše:
Tak zatím jsem spokojená, spalo se mi dobře, žádný zádrhel. Matrace vypadá, že těch 10 let vydrží, uvidíme. Mám i polštář a infrapodložku, moc příjemné. Zatím pozitiva
Ta infrapodložka prý není na elektřinu. Že se dává do sítě jen k vůli ovládači. Je to tak? A kolik ta stála?