Kdy před porodem jít na matriku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
28.5.20 12:50
@Russet píše:
Já ti něco zakazuju? Jen je to takové, heč, já to rešit nemusím. Na to se zakladatelka neptá.

Zadne „hec“. Zakladatelce jsem rekla ze tam musi pred porodem a ze bych sla treba ve 30tt. Kdyz porodi predcasne, muze tam jit az po porodu. Ty tu ted zbytecne plevelis zakladatelce diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.5.20 12:50

Můžeš tam jít nejdříve ve chvíli, kdy máš těhotenskou průkazku. Nejzažší termin není, dá se to vyřídit i po porodu.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.5.20 12:51
@Safrik píše:
Zadne „hec“. Zakladatelce jsem rekla ze tam musi pred porodem a ze bych sla treba ve 30tt. Kdyz porodi predcasne, muze tam jit az po porodu. Ty tu ted zbytecne plevelis zakladatelce diskuzi.

Já jsem jí napsala všechny body. Heč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.5.20 12:52
@Janli píše:
Můžeš tam jít nejdříve ve chvíli, kdy máš těhotenskou průkazku. Nejzažší termin není, dá se to vyřídit i po porodu.

Dá. Ale byla tady diskuze, že chlap tragicky zemřel před porodem a otec tudíž nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
28.5.20 12:53
@Russet píše:
Já jsem jí napsala všechny body. Heč!

Gratuluji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 12:54

Mohla bych se zeptat, zda je nutny nosit rozsudek o rozvodu, kdyz mam v OP stav rozvedena a obcanka vydana pred x lety. Urednice mi tehdy tvrdila, ze si to tam mam nechat zapsat, ze to usnadni veci, ale ve vysledku mam pocit, ze to bylo k nicemu. Prosim, nechat anonym, uveden stav.

• Citovat
  • Upravit
899
28.5.20 13:04
@Anonymní píše:
Mohla bych se zeptat, zda je nutny nosit rozsudek o rozvodu, kdyz mam v OP stav rozvedena a obcanka vydana pred x lety. Urednice mi tehdy tvrdila, ze si to tam mam nechat zapsat, ze to usnadni veci, ale ve vysledku mam pocit, ze to bylo k nicemu. Prosim, nechat anonym, uveden stav.

To by mě taky zajímalo, proč když jsem 10 let rozvedená, mám to v OP a oni to vidí v evidenci obyvatel buzeruji ještě s rozvodovým rozsudkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
28.5.20 13:07

@Safrik Ale ona tam nemusi jit pred porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
28.5.20 13:08
@Russet píše:
Dá. Ale byla tady diskuze, že chlap tragicky zemřel před porodem a otec tudíž nebyl.

Jasne, stejne tak muze tragicky zemrit pred vydáním tehotenske prukazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
28.5.20 13:09
@j.a.n.i1 píše:
@Safrik Ale ona tam nemusi jit pred porodem.

Psala jsem ze muze i po porodu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76716
28.5.20 13:57

@Synekdoche7 tak rodný list také chtějí, i když vidí, že ses prokazatelně narodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.5.20 14:06

@stinga Jo, to je taky na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.5.20 14:09

@stinga Můj partner třeba rodný list ztratil, tak jsem zvědavá, jestli na něm budou trvat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
28.5.20 14:16
@Safrik píše:
Psala jsem ze muze i po porodu. :kytka:
No, já tu čtu, že musí před porodem a pokud porodí předčasně, tak může po porodu… čož tedy neznamená, že by mohla jen tak i po porodu v termínu.
@Safrik píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
28.5.20 14:17
@Synekdoche7 píše:
@stinga Můj partner třeba rodný list ztratil, tak jsem zvědavá, jestli na něm budou trvat :think:

Není nic jednoduššího, než si nechat vystavit duplikát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová