Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Já ti něco zakazuju? Jen je to takové, heč, já to rešit nemusím. Na to se zakladatelka neptá.
Zadne „hec“. Zakladatelce jsem rekla ze tam musi pred porodem a ze bych sla treba ve 30tt. Kdyz porodi predcasne, muze tam jit az po porodu. Ty tu ted zbytecne plevelis zakladatelce diskuzi.
Můžeš tam jít nejdříve ve chvíli, kdy máš těhotenskou průkazku. Nejzažší termin není, dá se to vyřídit i po porodu.
@Safrik píše:
Zadne „hec“. Zakladatelce jsem rekla ze tam musi pred porodem a ze bych sla treba ve 30tt. Kdyz porodi predcasne, muze tam jit az po porodu. Ty tu ted zbytecne plevelis zakladatelce diskuzi.
Já jsem jí napsala všechny body. Heč!
@Janli píše:
Můžeš tam jít nejdříve ve chvíli, kdy máš těhotenskou průkazku. Nejzažší termin není, dá se to vyřídit i po porodu.
Dá. Ale byla tady diskuze, že chlap tragicky zemřel před porodem a otec tudíž nebyl.
@Russet píše:
Já jsem jí napsala všechny body. Heč!
Gratuluji ![]()
Mohla bych se zeptat, zda je nutny nosit rozsudek o rozvodu, kdyz mam v OP stav rozvedena a obcanka vydana pred x lety. Urednice mi tehdy tvrdila, ze si to tam mam nechat zapsat, ze to usnadni veci, ale ve vysledku mam pocit, ze to bylo k nicemu. Prosim, nechat anonym, uveden stav.
@Anonymní píše:
Mohla bych se zeptat, zda je nutny nosit rozsudek o rozvodu, kdyz mam v OP stav rozvedena a obcanka vydana pred x lety. Urednice mi tehdy tvrdila, ze si to tam mam nechat zapsat, ze to usnadni veci, ale ve vysledku mam pocit, ze to bylo k nicemu. Prosim, nechat anonym, uveden stav.
To by mě taky zajímalo, proč když jsem 10 let rozvedená, mám to v OP a oni to vidí v evidenci obyvatel buzeruji ještě s rozvodovým rozsudkem
@Russet píše:
Dá. Ale byla tady diskuze, že chlap tragicky zemřel před porodem a otec tudíž nebyl.
Jasne, stejne tak muze tragicky zemrit pred vydáním tehotenske prukazky.
@Synekdoche7 tak rodný list také chtějí, i když vidí, že ses prokazatelně narodila ![]()
@stinga Můj partner třeba rodný list ztratil, tak jsem zvědavá, jestli na něm budou trvat ![]()
@Safrik píše:No, já tu čtu, že musí před porodem a pokud porodí předčasně, tak může po porodu… čož tedy neznamená, že by mohla jen tak i po porodu v termínu.
Psala jsem ze muze i po porodu.
@Safrik píše:
@Synekdoche7 píše:
@stinga Můj partner třeba rodný list ztratil, tak jsem zvědavá, jestli na něm budou trvat
Není nic jednoduššího, než si nechat vystavit duplikát.