Maturita bez studia za rok Březová

Anonymní
3.4.24 09:37

Maturita bez studia za rok Březová

Ahoj, v roce 2015 jsem musela z rodinných důvodů v polovině 3. ročníku ukončit SŠ. Teď jsem se konecne dostala do stavu, ze maturitu chci, ale skrz deti a práci proste nemohu každý týden jezdit do školy na klasické dálkové studium a strávit tak třeba 4 roky. Narazila jsem na maturitu bez studia, kterou nabízejí v Březové a hrozne by mě zajímalo jestli je tu někdo, kdo na téhle škole studoval? Libi se mi, ze je tam možnost se vsechno naučit klidne za rok a hned příští rok jit k maturitě😍 je mi jasný, ze to nebude sranda, ale když se chce tak jde vsechno. Navíc to na ten rok stojí jen 9000kč, což mi prijde úplně v pohode. Většina zkoušek probíhá online, ale u některých je nutné se dostavit osobně a píšou tam, ze je možné zkoušky vykonat i v Kladně, což by pro mě bylo ideální, protože Březovou mám přes celou ČR, nevíte někdo, kde v tom Kladně to je? Nic jsem k tomu nenašla. Jeste jsem našla jednu školu, kde tento typ studia nabízí, ale to už je podstatně dražší a to si dovolit nemohu.
Pokud se tu tedy najde někdo, kdo ma se školou v Březové zkušenost, budu moc rada, když mi dáte vedet. Do školy jsem moje dotazy psala, ale nikdo mi neodpovídá🤔

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.4.24 13:41

Nikdo nic? Čekala bych, že o takový typ studia bude velký zájem :/ :D

• Citovat
  • Upravit
102
5.4.24 19:21

Já zájem mám, ale diskuze a recenze na tohle studium není. Tak nevím co si o tom myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.24 20:04
@veruuuse píše: Více

No a hlavně, když už se k tomu někdo vyjádří, ze tam třeba i studuje, tak je to nový profil, takže nevim🤔 je to zvláštní

• Citovat
  • Upravit
102
5.4.24 21:43

Je to hodně divný. Pak je možnost škola Spektrum, ale ta je hodně drahá. No, hledám a ptám se, kde se dá. Tak kdyby, určitě sem dám info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
5.4.24 21:53

Školy Březová jsou normální státní, školní instituce. Zřizují MŠ, ZŠ a Lyceum.
Nikdo ti tam maturitu jen tak mírnix týrnix rozhodně nedá. Škola je to náročná, maká se v ní. Navíc má smlouvu s Ministerstvem zahraničí a drží místa pro děti diplomatů atd.
Mám tam dítě na ZŠ a velmi mnoho žáků, kteří se vzdělávají na této škole v rámci základního vzdělávání, pokračuje dále také na Lyceu. Škola je to v posledních letech výběrová. Převis zájemců je obrovský. A opakuji znovu, že škola je to náročná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.24 22:13

@krecik.dzungarsky Tak já samozřejmě nečekám, že dostanu maturitu jen tak za nic. Mám v plánu si máknout a všechno se naučit. Jde mi jen o to jestli je vůbec někdo, kdo tu maturitu bez studia skutečně dělá nebo už jí udělal, protože nemůžu nikoho takového najít :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.24 22:30
@krecik.dzungarsky píše: Více

Jsi si jistá tím, co píšeš? Bydlím poblíž a škola rozhodně dobrou pověst nemá.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
5.4.24 23:35
@Anonymní píše: Více

Vzhledem k tomu, že mám v této škole už nekolik let dítě, tak si tím jsem zcela jistá. A konkrétně píšu o škole, kde je ředitelem Ludvík Zimčík. Je nás v kontaktu několik desítek rodin, které jsou v Březové spokojené.
Naopak mi přijde velmi zvláštní tvůj anonymní komentář, který pro mě, narozdíl od osobní zkušenosti, není nijak směrodatný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.24 09:33

@krecik.dzungarsky A čistě náhodou nevíte o někom, kdo by u nich delal maturitu bez studia? Já nemuzu najít vubec nikoho, kdo by s tím mel zkušenost a prijde mi to zvláštní, protože bych rekla, ze to bude hodně zadane😕

• Citovat
  • Upravit
3
24.4.24 15:52

Podívejte se na vlákno “maturita během jednoho roku”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.8.24 15:10

Maturita bez studia

Je tu někdo kdo se tam přihlásil s výučním listem? Ještě mám maturitu ale jen ze dvou odborných předmětů…To byla škola jakoby doplňková. Psala jsem řediteli, zatím neodpověděl. V kritériích je napsané aspoň jeden rok ze 3 ale není tam popsané zda ten jeden rok na střední s maturitou nebo stačí i výuční list třeba. Děkuji za odpověď 😊 snad to nebude problém a vezmou mně 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.9.24 22:17

@TatianaMT já se přihlásila na maturitu bez studia jen s vyucakem, ono je to jedno co máš, tam kde pak o to zda uznají učivo z předchozí školy, tam myslím uznávají jen vysvědčení ze střední ( mě vyucak) a nesmí být starší 10 let, pokud se vejdeš tak je to lepší, není pak potřeba dělat online testy že všech předmětů, ty co uznajizz vysvědčení se dělat nemusím, je ten zbytek…tady na emiminu je ještě jedna diskuze o této škole a tam je odkaz na apku discort, kde je náš několik co jsme na té škole přihlášení, ostatní tam s čímkoli poradi, já teprve začínám, takže sama postupně zjišťují co a jak a když nevím, dávám dotaz tam, vždy mi někdo odpoví, jsou tam i tací co už mají vše splnění a jen čekají na maturitu…zatím se o tom moc najít nedá, co ksekmse dočetla, tak škola jako dávila funguje už roky ale maturita bez studia je relativně nový projekt, ale funguje to…jinak toto má. v té škole na starosti paní Talska, ta mi vždy na email odpověděla téměř obratem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.24 10:58

Ahoj, aktuálně jsem se včera pustila do zkoušky ze zeměpisu 3 ročník, dnes bych rada udělala zkoušku z dějepisu a ekonomiky. Ale mám velký strach z prezenční zkoušky 🙁. Je tu někdo kdo už jí má za sebou??

(Test ze zeměpisu mi přišel těžký, a materiály co byly k tomu které jsem se učila jak blbec tak mi přišlo že absolutně neodpovídají testu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.24 11:01

Prosím dočetla jdem se že máte nějakou whatsapp skupinu nemohl by mě prosím někdo přidat? ***

edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová