Menstruace a krvácení z nosu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
menstruace a krváceni z nosu
Ahoj holky, mam dotaz.uz temer 2roky se pokousime o mimnko, mezitim jsem mela temer pred rokem jedno zamlkle tehotenstvi.uz si zacinam pripadat jako blazen a premyslim proc to nejde a sleduju kazde pichnuti atd..ale ted k dotazu.od te doby, co jsem prestala brat antikoncepci spolehlive poznam ze prijde MS. tyden pred, zacnu smrkat krev. doktorovi jsem to nerekla, aby si nezatukal na celo a nerekl mi ze jsem blazen. a tak me napadlo zeptatse vas, jestli jste o tom nekdo nekdy neslysel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
No tak když je to tak pravidelné, tak asi blázen nebudeš. Mě teda teče
z nosu pořád, jako malé mi ho dokonce vypalovali A když teda budu uvažovat logicky a laicky,
v nose je sliznice a v děloze taky, tak možná reagují podobně. Nicméně
to slyším poprvé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prave ze kazdy komu jsem to rikala na me koukal fakt jak na cvoka a ze o tom taky nikdy neslyseli…tak nevim.ja cetla ze endometrioza je krvaceni pri menstruaci i z jinych mist…ale mezi temi jinymi misty nos opravdu napsany nebyl:-) tak nevim jestli se na to doktora zeptat:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo a kdyz jsem otehotnela, a cekala na menstruaci(nebo spis necekala), tak se krev z nosu neobjevila.ale uz vidim pohled doktora az na nej tohle vybalim…aby me neposlal za psychologem:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Raduš.ka44 píše:
Kup si Ascorutin.
Ty myslis ze to nema nic spolecneho s MS? Askorutin vim ze je na krvaceni, ale nevyresi se tim ta pricina proc se tohle deje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně při menstruaci z nosu krvácí skoro vždycky. Většinou je to cca dva dny před a nebo během prvních tří dnů. Někdy i víckrát než jednou ale vždycky to rychle přestane a není to velké množství.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Slabé krvácení 23. den cyklu při hormonální antikoncepci
- Krvácení i mimo menstruaci, rozhozené hormony?
- Krvácení mimo menstruaci a cysty
- Femara, vynechání menstruace
- Můžu otěhotnět i když jsem dostala menstruaci?
- ATP, AD a (ne)menstruace
- Co na černé tečky na nose, jaký přípravek?
- Menstruace po ukončení kojení nepřichází