Menstruace nedorazila. Ale už měsíc?

34
4.2.15 00:33

Menstruace nedorazila. Ale už měsíc?

Ahojte ženy. Řeším stále se opakující problém x dívek a žen tady. Vím to, a omlouvám se. Žádné z cizých témat se ale nikdy netýkájí osobně Vás (tedy mě) a tak i já, zde, prosím o radu od těch, které k tomu mají co nabídnout. Za těch mnoho let, co menstruuji je to poprvé, co menstruace nedorazila vůbec. Za pár dní bych měla dostat další, a pořád bezradně čekám na tu lednovou.. to že bych mohla být těhotná vyloučené vůbec není, ale styk, který bych považovala za onen „chybný“ probéhl už víc jak před dvěmi měsíci, a tak jsem považovala těhotenský test za jasný důkaz toho, na čem jsem. Negativní.. asi bych ráda řekla „hurá“, ale tím se dostávám do věčích obav. :|.. předešlý víkend proběhl nechráněný styk také.. nedokončili jsme to.. opilí, hloupí, pobláznění.. nicméně už v tuto dobu byla menstruace opožděná, a já řeším otázku: Může zde být souvislost? Nemluvím o náhodě, nebo minimálně procentruální šanci. Ptám se na zkušenost. Je možné otěhotnět ze styku, který proběhl v období předmentruačním, a nebyl proveden naplno do ženy? Důvod, proč by těhotenský test byl negativní a důvod, proč menstruace (ač opožděná) nakonec vůbec nepřišla?.. je to už bláznovství. Trošku paranoja, věřím, že menstruace mohla neodrazit z jiných důvodů, ale stres, nemoc ani prášky které by mě aktuálně jakkoliv ovlivňovali nemám. Leda nějaká změna životosprávy, což mi přijde jako hloupost :nevim:. Jinak jsem praconě mimo město, a k doktorovi se dostanu až koncem března. To je hrozně dlouhá doba na přemýšlení.. Děkuji za jakýkolvi příspěvěk a podporu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
4.2.15 00:42

@M1shelle
Taky se mi to stalo loni v létě. Prostě mi jeden měsíc vynechala :D
Test jsem si nedělala, byla jsem posraná až za ušima (mám totiž dvě mláďata, 3 a 4) a asi jsem měla strach že dvou čárek :D

Čekala jsem dva týdny, nic, tak jsem pak nějak sbírala odvahu, jak to říct chlapovi. No a pak za další dva týdny přišla, mrcha jedná červená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.2.15 00:45

@M1shelle jinak ale k otázce, ano, z toho druhého styku můžeš být klidně těhotná. Je celkem jedno, jestli se udělal nebo ne. Sice je menší šance ale furt tu je :think:

Jinak pro klid v duši si můžeš zajít i k jinému doktorovi, nemusíš nutně ke svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.2.15 00:55

Já pracuju v horách, a dostat se k někomu, jako je doktor je :nevim:.. no.. asi těžké. Leda bych tu zpacifikovala a přemluvila nějakého hosta s touto odborností :-D ale gynekologie chce to svoje. Přece jenom to není zubař, že.. :mrgreen:.. třeba máš pravdu. Třeba si dala holka pauzu a měsíční prázdniny.

Ale co ta bolavá prsiska. Sem tam hustej výtok.. jako bych menstruovala už týden, a přece nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.2.15 06:41

Proč k doktorovi… Slyšela jsi o těhotenském testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
4.2.15 08:43

Ten druhy sex nesouvisi s tim, jestli menstruace dorazila nebo ne, nicmene otehotnet jsi z nej mohla. Z toho prveho by byl s nejvetsi pravdepodobnosti test davno pozitivni, pokud neni a chces mit absolutni jistotu, zajed si nekam nechat nabrat krev. Z toho druheho by test neco ukazal tak 14 dni po styku.
Pokud nedorazila MS, nemuzes vedet, zda a kdy dojde dalsi, cyklus mohl byt zcela bez ovulace nebo mohla byt tato o mnoho dni ci dokonce tydnu posunuta. Takze pokud nechces otehotnet, poradne bych se chranila. A mesicni vynechani uz bych s doktorem konzultovala, minimalne nejakeho mit musis a ten bude mit telefon. I kdyz bez blizsiho vysetreni ti toho stejne asi moc nepovi. Fakt je, ze na tenhle stav se nejspis neumira. Pokud to resit nebudes, s nejvetsi pravdepodobnosti drive nebo pozdeji bud dorazi MS nebo ucitis pohyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí