Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Co říkáte na ten menstruační kalíšek? Používá ho někdo? A co závádění?
A dále otázka co vaginální kroužky? Zkušenosti?
Oboje OK. nemůžeš ty dotazy nějak konkretizovat?
To by mě taky zajímalo..Uvažovala jsem nad ním, ale nějak si nedokážu
představit, jak se to zavádí
Kamaradka pouziva kalisek a je z nej nadsena.. Ja o tom uvažovala a pak nejak zapomněla.. Dekuji za pripomenuti. Mozna koupim.
Mě by zajímal ten vaginální kroužek
Nějak nechápu jak mi kroužek v pochvě zabrání proniknutí spermií do
dělohy? Vždyť je to jen kroužek??? To znamená, že uvnitř je díra
Systém mi nějak uniká… fakt nevím
@Didlinka33 no na
fotkách mi to příjde velké a že to musí čouhat, a co když přeteče?
@AdLa12 asi pouští
nějaký jed jako antikoncepce prý je hormonální i nehormonální myslíml.
Ten kroužek.
@koncice píše:
@Didlinka33 no na fotkách mi to příjde velkéa že to musí čouhat, a co když přeteče?
![]()
přesně tyhle pocity z toho mám já…jako bys mi četla myšlenky Jestli to taky není nějak nápadný..
Dělají sice více velikostí, ale já jsem ráda, že si zavedu tampón
@AdLa12 píše:
Nějak nechápu jak mi kroužek v pochvě zabrání proniknutí spermií do dělohy? Vždyť je to jen kroužek??? To znamená, že uvnitř je díraSystém mi nějak uniká… fakt nevím
Tak kroužek má sice díru, ale uvolňují se z něj hormony.
@AdLa12 píše:
Hledám právě různé alternativy nehormonální antikoncepce… skutečně mi těžce uniká systém kroužku
kroužek je hormonální. uvolnuje hormony. takže jen nemusíš baštit tablety, ale uvolní se zto z kroužku
@Didlinka33 píše:
To by mě taky zajímalo..Uvažovala jsem nad ním, ale nějak si nedokážu představit, jak se to zavádí
kroužek nebo kallich
@AdLa12 jj ja také, normální antikoncepci nemužu, někde čtu že to zavádí gynekolog a vyndává se to za 1 až tři roky jinde že si to žena zavádí sama. No nejlepší bude zajít na gyndu. Všude píšou právě něco jiného.
@AdLa12 píše:
Nějak nechápu jak mi kroužek v pochvě zabrání proniknutí spermií do dělohy? Vždyť je to jen kroužek??? To znamená, že uvnitř je díraSystém mi nějak uniká… fakt nevím
kroužek je hormonální. uvolnuje hormony. takže jen nemusíš baštit tablety, ale uvolní se zto z kroužku
Co se kalíšku týče tak to „čuro“ co to má se ustřihne Je to tam jen pro naučení zavádění aby se
ženy nebály, že na něj nedosáhnou. Jakmile se to naučíš, ustřihneš
to