Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
24.3.11 22:44

rinana dobruuu :mavam:

MICHI no neviem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
24.3.11 22:45

:palec: minew dobre to je. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.3.11 22:49

acko

normálne tu furt rozmýšľam, že ako by som ťa rodila, keby som bola pôrodník…

A zhodnotila som, že som asi veľmi ovplyvnená tým, že ťa „poznám“ aspoň takto cez net…tvoje prežívanie a tak..som citovo zaangažovaná.

Som tým ovplyvnená - pravdepodobne by som ťa ako pacientku tak nebrala a asi by som ťa začala rodiť spontánne. :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Minewka
24.3.11 22:50

lauri :mrgreen:

ja sa s tým stotožňujem…takto funguje môj mozog :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17268
24.3.11 22:52

jj :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
24.3.11 22:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.3.11 22:57

mich no ako??

Sedí??
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17268
24.3.11 22:59

jak by povedal vychodnar : jak šerbeľ na riť :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
24.3.11 22:59
Minewka píše:
lauri :mrgreen:ja sa s tým stotožňujem…takto funguje môj mozog :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: povíš mi po porodu jooo? :-P :-P :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pěkně ti kleslo bříško :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
24.3.11 23:00

Bubík jj,jsem samej drátek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 23:14

soldi, dik :-) :palec:

http://www.dotmed.com/…u-1200/18465

za 500 dolarov :lol: ale to je velke a starsie… tak ale za tu cenu :lol:

no momentalne je to skor taky sialeny napad, ale ktohovie :think: to by som si najskor musela poriadne tuto oblast (v ramci svojich moznosti - z hladiska poznatkov) zmapovat. ale nikdy nehovor nikdy :-) nebola by to parada mat UZV doma? :dance:

minew, kvoli tym mojim problemom s mocakom som este nez som zacala merat BT zo zvedavosti hladala ako porod (aj prirodzeny, aj CS) moze ovplyvnit mocove ustrojenstvo… moze sa to stat v oboch pripadoch… pri CS, tak ako pri inych chirurgickych operaciach v oblasti panvy moze dojst k poskodeniu mechura. samozrejme, je to pomerne zriedkave. ale v panvovej oblasti su u zeny vsetky organy prepojene, akykolvek zasah v oblasti panvy moze ovplyvnit ktorykolvek z organov ktore sa tam nachadzaju.
pri prirodzenom porode je vyssie riziko inkontinencie mocu. ale ja mam opacny problem - mam pravdepodobne nabeh na zhrubnutu stenu mocovej trubice a potrebujem ovela silnejsie tlacit, aby som mocur uplne vyprazdnila. je velmi nebezpecne, ked v mocure ostavaju zvysky mocu, lebo tie sa zapaluju, z toho sa z dlhodobeho hladiska moze vyvinut aj rakovina (neustale drazdenie). CS moze dojst k ovlyvneniu svalov v oblasti panvoveho dna a moze stazit schopnost vyprazdnovat mechur. a u mna je mega nebezpecna aj obycajna infekcia mocovych ciest, ktora je po CS v tych 15-20% pripadov. u mna ako u pacienta s urologickymi problemami by bola este vyssia. ja potrebujem obnovovat sliznicu mocovej trubice a odolnost mocura, co je proces na vela vela mesiacov, mozno aj rokov. kazda infekcia ma moze hodit v liecbe niekolko mesiacov, mozno aj rok, naspat… tymto sposobom cystitidy mozu sposobit funkcne poruchy…

ale samozrejme, ze ak by slo o zdravie mojho babatka, a bola by indikacia na CS, tak sa necham rezat a risknem problemy s mocakom.

a strach z porodu mam aj ja… strasny… a to ani tehotna nie som… normalne z isteho pohladu chapem holywoodske herecky, ze strasne vela z nich si voli rodit CS mesiac pred terminom. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
24.3.11 23:16

acko a preco mesiac pred terminom, nie je to skoro ??? :-o 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 23:18
Minewka píše:
acko

normálne tu furt rozmýšľam, že ako by som ťa rodila, keby som bola pôrodník…

A zhodnotila som, že som asi veľmi ovplyvnená tým, že ťa „poznám“ aspoň takto cez net…tvoje prežívanie a tak..som citovo zaangažovaná.

Som tým ovplyvnená - pravdepodobne by som ťa ako pacientku tak nebrala a asi by som ťa začala rodiť spontánne. :think: :think: :think:
:huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 23:26

lauri, neviem presne… urcite ziadna nie je taky hnup, ze by rodila kym nie su vyvinute plucka… ale po tom ako babatko je vyvinute a v poslednych tyzdnoch uz len pribera, tak si daju vyvolat porod, alebo idu na CS. bud aby bol porod lahsi, alebo aby nemali take natiahnute brucha… co ja viem… :think: ale ze takto niektore zeny v USA, ktore si to financne moznu dovolit, rodia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
24.3.11 23:30

""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/112/003.gif:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/112/003.gif title="Obrazky na profil Andělé - Obrázky a citáty na profil lide.cz

DOBROU NOC BABULKY :huban: :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital