Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21581
3.8.12 09:48

@pavlina-strakova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cože? No, doufám, že tchýni vytřeš zrak :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
3.8.12 09:50

@pavlina-strakova ff je ale vymakanější, teda dokud má člověk vip členství :), ukazuje to bazálku, počítá líp dny, až na tu angličtinu no, ale i tak se to dá zvládnout :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 09:55

@verulenka Ona by se asi nesmířila s tím, že by byla babička když má syna kterej má 7 let.To s tím počítej, že nebudu čekat 10 let až se jí bude zdát, že je pravej čas, to už pomale budu v přechodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 09:57

@Janikula vymakanější je, ale VIP si úrčitě zařizovat nebudu, na to prdím, já se v tom grafu stejně nevyznám ještě :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
3.8.12 10:00

@pavlina-strakova ono je vip na začátku zadarmo - na zkoušku, myslím na 30 dní, možná déle, to nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 10:16

@Janikula Já se bez toho obejdu, jak to na mě nemluví česky tak tomu nerozumím a objednala bych si i letadlo, místo VIP, takže radši ne :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.12 09:10

Ahoj holky, tak já sem dneska testla, mrcha nikde, na testu bílo a teplota klesla na 36,4,takže se hlásím na další kolo a vidím to na to, že sem si tělo akorát krásně rozházela tím kotvičníkem :zed: :zed: :zed:.Tady je graf http://www.womenzone.cz/…juuska/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
6.8.12 10:24

Ahoj holky :mavam:

Najde se tu ještě staré osazenstvo této skupiny? Např. @soldi, @albao, @Lauritka, @govinda

Chtěla bych po dlouhé době probrat můj grafík holky, pomůžete mi, prosím, se v něm vyznat? ;)

Tady je: http://www.fertilityfriend.com/home/3694c1

Tak od začátku popíšu tento můj cyklus. 15DC jsem byla po clostilu na utz. V čekárně před kontrolou mě šíleně rozbolelo břicho nalevo, asi tak 5-10 minut. Na utz nebylo nic. Levá strana bolela, vaječník jakoby scvrklý, napravo folík 12,5mm. Druhý den BT vyskočila, tudíž jsem usoudila, že byla den zpět ovulace.

Jenže včera, 13DPO, na tt vůbec nic, ani dušík, tak jsem začala dumat, jestli třeba nebyla ovulace až 22DC. Ale to asi těžko, po 6ti dnech Utrouše, co? :think: V tu dobu mě napravo trochu bolelo, spíš jen při sexu, přičítala jsem to cystě, zase, ale další den bylo po bolesti.. Hnízdící pocity mám ale až teď, už jsem je měla jednou a nemýlila jsem se :pankac: proto přemýšlím nad pozdější ovulací..

Potřebovala bych tu vaši věšteckou kouli, myslíte, že mám ještě naději? Ráno plánuji další tt, tak uvidím, ale štve mě, že se mi zpožďuje MS už druhý den. Kvůli dovči, jestli pojedeme s červenou, nebo s mrňousem :mrgreen:

Děkuji :kytka:

Příspěvek upraven 21.08.15 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
6.8.12 12:13

maky no pravdu povediac, grafik akoby jasne hovoril o ovulacii 15 DP, aj to sono a aj tie priznaky :think: Ale teplota 36.3 uz poovulacna? To je zvlastne. Merias vaginalne, ci v ustach? A mala si hormonalny profil robeny, vratane stitnej zlazy? Lebo tak nizke teploty su zvlastne, ale ono to moze byt trebars aj tym, ze spis naha, ci pri otvorenom okne teraz v lete. No tazko sudit, ale 36.3 ako poobulacna teplota sa miz da malo, takze ak nebola ovu na 15DP, tak potom je este mensia sanca, ze bola neskor, z toho praveho vajecniku. A ci o den neskor, alebo 22DP, tazko sudit. ALe ovu moze prebehnut aj pri duphiku, aj ked je tam nizsia sanca :think: No holt neviem, ale silno drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.8.12 12:13

@Maky.p ahoj, wau, super graf :D

kludne to mohlo byt tak, ze jedna ovulacia bola 15dc a dalsia 22 dc, z toho 12,5 folikulu :D
alebo to mohlo byt este tak, ze 15 dc ovulacia nebola a teplota poskocila napr. z tepla, alebo z hocicoho a hore sa dalej drzala kvoli utrogestanu.
niektorym ludom nevadi umely progesteron a ovuluju aj pocas jeho uzivania. tiez som patrila medzi nich, takze viem, ze to nie je nemozne :D

kazdopadne graf vyzera super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.8.12 12:15

@albao ahoj, rada sa s Tebou stretavam aj v tejto teme :mrgreen:
som robila tento cyklus ovulacny test, chces vidiet? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.8.12 12:30

@Maky.p .....ak chces byt tehotna grafik vyzera fantasticky, ak nechces, tak… hm, vyzera to blbo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
6.8.12 12:48

@soldi aaale ba! Fakt? To som uz veru davno nerobila :P Daj sem, pozitiv? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.8.12 12:55
@awalancha3 píše:
@Maky.p .....ak chces byt tehotna grafik vyzera fantasticky, ak nechces, tak… hm, vyzera to blbo…

:mrgreen:
verim, ze to tam je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.8.12 12:57

@albao vsak ani ja a jeden den som uplne nahodne urobila a hned sa krasne vyfarbil :D
sa z neho tesim ako male dieta. a den na to bola aj ovulka. mna to meranie a testovanie asi nikdy neomrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí