Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
20.7.10 14:28
bambi9 píše:
m a j a 2 píše:
minew, bambi - aký lekár a po akých vyšetreniach vám odporučil ten metformín?
majka, predpisal mi ho gyndak… na zaklade niekolkych HP, polroka ultrazvukov a stimulovania clostilom to bol dalsi krok.. a mam ho brat dokial neotehotniem :roll:

dobre. ale nevieš, aký hormon ti chýba alebo prevyšuje. lebo môj doktor už nemieni so mnou nič robiť. a mne to nestačí takto. nič nerobiť. tak chcem vedieť, že kedy sa predpisuje. vieš, či by mi nepomohol v niečom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
20.7.10 14:28

katka: pekne tmavnu to je super :palec:

a ako bolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 14:29

Já tam nenapsala,ovulační test,to nejduležitější jsem tam nenapsala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9205
20.7.10 14:29

jeeeeej, takze chrobi caka dve :) takze pockame do piatku/soboty a hadam sa tu ukaze…

a co esther? netestla dnes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.7.10 14:31

a uz som opat pokrocila - tampon „super plus“ za 2 hodiny :cert: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2249
20.7.10 14:32
m a j a 2 píše:
bambi9 píše:
m a j a 2 píše:
minew, bambi - aký lekár a po akých vyšetreniach vám odporučil ten metformín?
majka, predpisal mi ho gyndak… na zaklade niekolkych HP, polroka ultrazvukov a stimulovania clostilom to bol dalsi krok.. a mam ho brat dokial neotehotniem :roll:
dobre. ale nevieš, aký hormon ti chýba alebo prevyšuje. lebo môj doktor už nemieni so mnou nič robiť. a mne to nestačí takto. nič nerobiť. tak chcem vedieť, že kedy sa predpisuje. vieš, či by mi nepomohol v niečom?

mne dr. povedal ze mi nepriamo znizi testosteron ktory mam vyssi a tiez ze mi nan pekne reaguje aj sliznica po ovu… to som vraj predtym nemala… :nevim:
a tebe nieco zistili vysetreniami??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
20.7.10 14:33

Natul v podstate citim len podbrusko, take napatie, sem tam ako na mrchu. No a prsia sa mi zatial moc nezvacsili, ani nejak extra nebolia. Co je ine ako pred mrchou je hlien, inak by som uz o takom case mala sucho, a teraz mam stale creamy, ale len na krcku, nie na gatkach. A krcok je hore, ale tvrdy. A asi chodim uz viac curat, ale to neviem ci je z toho ze pijem a som viac unavena. A jem dost malo, nejak nemam chut, aj ked som casto hlana. To je asi tak vsetko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 14:34
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:,Elli já právě vycházím i z toho,že jak jsem byla minulý měsíc v unice a to bylo těsně po ovulce,tak mi potvrdil,že jsem těsně po ovu až 3DPO,přitom mi to graf vyznačil už dřív,a tento cyklus jsem nebyla na utz,ale graf začíná na chlup stejně,jako ten minulý,tak proto špekuluju :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: ,no poznáme podle ms že? :pocitac:
elllla píše:
natul, myslim, ze mas ovu urcenu spravne…
a jeden balik nestaci.. jeden ocikas dnes, druhy zajtra rano, nebudes vediet, ci je tam duch alebo nie, tak budes chciet treti a nebudes mat, budes z toho este viac na nervy… takze musis mat doma 3 kusy plus rezerva, cize 2 dvojbalenia, ver mi… (to je navod aj pre ostatne, ak ste snazilky, tak po ovu by ste mali mat doma aspon tehu 4 testiky :)) )
  • Citovat
  • Upravit
5530
20.7.10 14:37

Majka, moukus dakujem.
No len som to tam pretrpela, sedela som a cumela na nich ako piju, dost ma bolelo podbrusko uz potom, som mala strach, tak som si isla lahnut. A rano bol kazdy zniceny, takze ani sportovy den sa nekonal :dance: Co mne uplne vyhovovalo. Oni tam este ostali a isli na bazen, ale pre mna uz prisiel mm, lebo sme mali nieco vybavit. Okrem toho by som do vody ani na slnko teraz nesla, takze uplne super to vyslo, ze som mala dovod ist prec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 14:37

Natulaa, vydrž do rána!!! A taky bych koupila 2 dvojbalení - pokud to nevyjde teď tak příští měsíc to určitě spotřebuješ :-D

Ella, já jsem vzorná, já zakoupila 100 ovu testů +15 těhotenských :lol: takže jsem na tento měsíc zásobená :mrgreen:

Katka- nááádherná čárečka!!! Moc se těším, jaká budeš šik těhulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 14:38

holky tak já ještě ani neovulovala a na mamatestu 10 je duch, stejně široký jako kontrolní, jen není moc vidět a není růžovoučký :D :nevim: :think: 8-o 8-o :pankac:

jedeme za účetní odvézt papíry, tak k večer papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
20.7.10 14:40

Jodi dakujem, ja si to uz pomalicky zacinam uvedomovat, ale az ked bude po stvrtku, potom si poviem, ze som o krocik dalej.

Natul ja by som na tvojom mieste tiez pockala do rana.

Ja si pojdem este asi dnes kupit mm 10 tky, lebo chcem vidiet rozdiel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 14:41

bambi - on mi nejaké extra vyšetrenia nerobil. resp. poslal ma na také vyšetrenia, o akých ste tu ani jedna nepísala. napr. rentgen štítnej žľazy, alebo rentgen brucha - ok. neviem, čo tým chcel zistiť.

na HP povedal len, že dobré. no a čo ja z toho mám, že je to dobré, keď nemôžem otehotnieť?

elli - moja mama ma tak dokrútila, čo všetko odo mňa chcela, že som si nakoniec tú soju zabudla kúpiť. asi je to osud a fakt začnem až od budúceho cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 14:41
:think: :think: :think: :think: :roll:
katkamarek píše:
Natul v podstate citim len podbrusko, take napatie, sem tam ako na mrchu. No a prsia sa mi zatial moc nezvacsili, ani nejak extra nebolia. Co je ine ako pred mrchou je hlien, inak by som uz o takom case mala sucho, a teraz mam stale creamy, ale len na krcku, nie na gatkach. A krcok je hore, ale tvrdy. A asi chodim uz viac curat, ale to neviem ci je z toho ze pijem a som viac unavena. A jem dost malo, nejak nemam chut, aj ked som casto hlana. To je asi tak vsetko.
  • Citovat
  • Upravit
3539
20.7.10 14:42
Nicollka píše:
holky tak já ještě ani neovulovala a na mamatestu 10 je duch, stejně široký jako kontrolní, jen není moc vidět a není růžovoučký :D :nevim: :think: 8-o 8-o :pankac:jedeme za účetní odvézt papíry, tak k večer papa

ČO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital